Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hardline progainer 4.5kg ve trpower gainer 4.5 kg satıyormusunuz eğer satıyorsanız fiyatı yazarsanız iyi olur satmıyorsanızda öğrenci işi gainer markası tavsiyesi verebilirmisiniz twinlab ürünü hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Hardline progainer 4.5kg ve trpower gainer 4.5 kg satıyormusunuz eğer satıyorsanız fiyatı yazarsanız iyi olur satmıyorsanızda öğrenci işi gainer markası tavsiyesi verebilirmisiniz twinlab ürünü hariç

pm attım
  • Yasin Bey'den SNI marka protein tozu aldım,sağolsun yanında bir sürüde hediye göndermiş,kendisi de seçimime oldukça yardımcı oldu buradan kendisine tekrardan teşekkür ediyorum :)
  • Yasin bey; başlıkta göremedim ama bu ürünü temin edebiliyormusunuz, edebiliyorsanız fiyatı ne olur? ( İstanbulda elden alışveriş şeklinde)

http://www.hepsiburada.com/Liste/optimum-nutrition-whey-protein-gold-standart-delcius-strawberry-5lbs/productDetails.aspx?productId=sporykm075&categoryId=354041

Hayırlı satışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

Yasin bey; başlıkta göremedim ama bu ürünü temin edebiliyormusunuz, edebiliyorsanız fiyatı ne olur? ( İstanbulda elden alışveriş şeklinde)

http://www.hepsiburada.com/Liste/optimum-nutrition-whey-protein-gold-standart-delcius-strawberry-5lbs/productDetails.aspx?productId=sporykm075&categoryId=354041

Hayırlı satışlar..

Tahsin bey,

Yakamoz Gıda (Optimum ithalatçısı) toptan satış yapıp kendisi toptan sattığı fiyata parekende satış yapan bir firma olduğu için öyle pek de protein7 sitesi haricinde Optimum satan yer bulamazsınız. Ben de bu nedenden dolayı kendilerinden alışveriş yapmıyorum. Başka markalardan istediğiniz bir ürün varsa memnuniyetle yardımcı olmak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drunkestien

Yasin Bey'den SNI marka protein tozu aldım,sağolsun yanında bir sürüde hediye göndermiş,kendisi de seçimime oldukça yardımcı oldu buradan kendisine tekrardan teşekkür ediyorum :)

Uğurcan bey,

Umarım alışverişimiz ile dostluğumuz da baki kalır. Sağlıklı günler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

Yasin bey; başlıkta göremedim ama bu ürünü temin edebiliyormusunuz, edebiliyorsanız fiyatı ne olur? ( İstanbulda elden alışveriş şeklinde)

Hayırlı satışlar..

Tahsin bey,

Yakamoz Gıda (Optimum ithalatçısı) toptan satış yapıp kendisi toptan sattığı fiyata parekende satış yapan bir firma olduğu için öyle pek de protein7 sitesi haricinde Optimum satan yer bulamazsınız. Ben de bu nedenden dolayı kendilerinden alışveriş yapmıyorum. Başka markalardan istediğiniz bir ürün varsa memnuniyetle yardımcı olmak isterim.

Anladım, teşekkür ederim.

• merhabalar hocam size bir adet özel bir pm attım tesekkurler hayırlı satıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

merhabalar hocam size bir adet özel bir pm attım tesekkurler hayırlı satıslar

Serkan bey cevapladım
  • dymatize elite whey in 5lbs ve 2 lbs lik fiyatlarını alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak3655

dymatize elite whey in 5lbs ve 2 lbs lik fiyatlarını alabilirmiyim

Bu marka ürünlerini malesef temin edemiyorum.
  • arkadaşlar bilgisayar başında 11 saat çalışan biri olarak göbek aldı başını gidiyor :) bu hafta içinde salona yazılacağım hergün düzenli olarak iş çıkışında gitmeyi planlıyorum. bu durumu değerlendirerek hangi ilaçları almak benim için uygun ve makul olur ? bu konuda yardmıcı olursanız sevinirim ona göre siparişlerimi vermek istiyorum. bu arada yaş 25 belirtmekte fayda olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: express

arkadaşlar bilgisayar başında 11 saat çalışan biri olarak göbek aldı başını gidiyor :) bu hafta içinde salona yazılacağım hergün düzenli olarak iş çıkışında gitmeyi planlıyorum. bu durumu değerlendirerek hangi ilaçları almak benim için uygun ve makul olur ? bu konuda yardmıcı olursanız sevinirim ona göre siparişlerimi vermek istiyorum. bu arada yaş 25 belirtmekte fayda olabilir :)

Barış bey,

Belirtmek istediğim önemli bir konu var. Sattığım ürünler ilaç değil gıda takviyesidir. PM'den msn adresimi istemiştiniz onu paylaştım. Müsait bir zamanda konuşabiliriz zira ben ürün satıyorum size hangi ürün faydalı gelir buna karar verecek olan uzman sporcular veya eğitmeninizdir.
  • Merhabalar;
    Beyfendıyı cok uzun zamandır takıp edıyorum alısverıs yapma kısmetim gecen gün oldu.. sıkıntısız alısveriş oldu..her daim konusuna hakim kendinden fazlasıyla emin bir insan vardı karsımda...bana sadece ücretini ödedim.ürün fazla satmaktan ziyade bir arkadas sohbeti gibi bir alısveris oldu(3 kalem ürün aldım) kendısıne cok tesekkur ediyorum sagolsun..hem bilgi sahibi olduk.. bir çok ilanlar okudum ama hiç bir ilan sahibi beyfendi gibi ilgilenmiyor..sadece bilen alsın diyor..ama şuan bu mesajı yazdıgım yerde bu olay yok..bilmeyende bir sekılde bilinçlendiriliyor.sözün özü beyfendi ile alısverisi herkese tavsiye ederim .Tekrardan kendisine ilgi ve alakası için çok teşekkur eder hayırlı işler dilerim..
    Saygılarımla
    Serkan Ertekin.

• quote:

Barış bey,

Belirtmek istediğim önemli bir konu var. Sattığım ürünler ilaç değil gıda takviyesidir. PM'den msn adresimi istemiştiniz onu paylaştım. Müsait bir zamanda konuşabiliriz zira ben ürün satıyorum size hangi ürün faydalı gelir buna karar verecek olan uzman sporcular veya eğitmeninizdir.

dediğinizde haklısınız bende yazarken ilaç olarak düşünmedim iş yorgunluğundan... direk yazıp geçtim. satmış olduğunuz ürünlerden almak istiyorum. fakat bilinçsizce almak doğru olmayacak. kayıt yaptırmak istediğim salon da da elinde ki ürünleri satmak babında kendi tavsiyelerini direteceklerdir.

o yüzden burdan konu ile ilgili bilgi sahibi bir kaç kişi tavsiye verirse almak istediğim ürünleri belirlememde büyük faydası olacak.

• Hocam yeni başlayanlar için bu tip supplement kullanımı para israfı diyenler de var ,gerekli olduğunu söyleyenler de.Sahsen bende henüz başladım Creatin ve Whey Protein tavsiyesi aldım Hardline ürünleri şimdilik listemin basında bu iki supplement için
  • quote:

Orijinalden alıntı: express

quote:

Barış bey,

dediğinizde haklısınız bende yazarken ilaç olarak düşünmedim iş yorgunluğundan... direk yazıp geçtim. satmış olduğunuz ürünlerden almak istiyorum. fakat bilinçsizce almak doğru olmayacak. kayıt yaptırmak istediğim salon da da elinde ki ürünleri satmak babında kendi tavsiyelerini direteceklerdir.

o yüzden burdan konu ile ilgili bilgi sahibi bir kaç kişi tavsiye verirse almak istediğim ürünleri belirlememde büyük faydası olacak.

Ben size msn adresimi verdim, siz de bana pm atın adresinizi ekleyelim karşılıklı. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada forumda rekabeti çekemeyen kişiler var, böyle ilaç falan yazıları görünce şikayet ediyorlar ilanı. Ben de ona istinaden açıklama yapmak istiyorum ki ilanımla ilgili sorun yaşamayayım, lütfen yanlış anlamayın. MSN olmazsa cebinizi yazın ben ararım konuşuruz. @serkanertekin bey ile de cep telefondan konuşmuştuk :)

• Selamlar Hocam ,

http://www.muscletech.com/products/hydroxycut_hardcore/index.shtml

Ürünü getirtme şansınız var mıdır ?

Muscletech Hydroxycut Hardcore ELITE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Selamlar Hocam ,

http://www.muscletech.com/products/hydroxycut_hardcore/index.shtml

Ürünü getirtme şansınız var mıdır ?

Muscletech Hydroxycut Hardcore ELITE

Malesef yurtdışından ürün temin etme imkanım yok
  • Protein tozum bitmişti fiyatlar gayet uygun, Mesajım bulunsun üstadım pm yolu ile iletişim bilgilerinizi ve adresinizi yazarsanız sevinirim yerinizde ziyaret edip alış veriş yapmak ve tanışmak isterim. Ayrıca Yerinize gelerek kredi kartı ile alışveriş yapabiliyormuyuz? taksit olayı vb ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.