Şimdi Ara

İLAN PASİFTİR - REFERANSLAR AÇISINDAN SİLMİYORUM - SATIŞ YOKTUR (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
454
Cevap
23
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeNSiziiM

Protein tozum bitmişti fiyatlar gayet uygun, Mesajım bulunsun üstadım pm yolu ile iletişim bilgilerinizi ve adresinizi yazarsanız sevinirim yerinizde ziyaret edip alış veriş yapmak ve tanışmak isterim. Ayrıca Yerinize gelerek kredi kartı ile alışveriş yapabiliyormuyuz? taksit olayı vb ?

Sadece kargo ile hesabıma havale/eft yapıldığında ürün gönderimi yapabiliyorum. Malesef buluşma usulü çalışmıyorum.
  • Yasin bey ilgi,alaka ve hediyeler için çok teşekkürler.Tamamen sorunsuz bir alışveriş oldu.Ürün gayet güzel tekrar teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itvcaster

Yasin bey ilgi,alaka ve hediyeler için çok teşekkürler.Tamamen sorunsuz bir alışveriş oldu.Ürün gayet güzel tekrar teşekkür ediyorum.

Teşekkür ederim zira sizinle alışveriş yaptığımı hatırlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 24 Nisan 2012; 21:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Yasin bey ilgi,alaka ve hediyeler için çok teşekkürler.Tamamen sorunsuz bir alışveriş oldu.Ürün gayet güzel tekrar teşekkür ediyorum.

E-posta üzerinden iletişim sağlamıştık burdaki nick'i bilmiyor olabilirsiniz.Multipower l-carnitine 1500 mg likit almıştım :)
  • quote:

quote:

quote:

E-posta üzerinden iletişim sağlamıştık burdaki nick'i bilmiyor olabilirsiniz.Multipower l-carnitine 1500 mg likit almıştım :)

Doğrudur, forum haricinde e-mail ile haberleşerek de çok ürün sattım. O halde izninizle sizi de referans listesine ekliyorum :)

• Abimden weider amino 2200 aldim :) yine guzelligini yapmis her ne kadar sonrasinda tesekkur edemesemde. Hizli kargo, sonsuz guvenilirlik :) Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLMaNNN

Abimden weider amino 2200 aldim :) yine guzelligini yapmis her ne kadar sonrasinda tesekkur edemesemde. Hizli kargo, sonsuz guvenilirlik :) Tesekkurler.

Rica ederim güzel insan. Alışveriş sayısı artan müşterilerime hediyeler konusunda daha bir özenli olmaya gayret ediyorum :)
  • Nitrotech varmı acaba ?
    Sizde yok ise güvenilir bir satıcı-site önerir misiniz ?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOL1DXT

Nitrotech varmı acaba ?
    Sizde yok ise güvenilir bir satıcı-site önerir misiniz ?
    Teşekkürler.

pm attım
  • tablet olarak aşağıdakiler dışında lcarnitine yok mu?
    L-CARNITINE

-Ultimate Nutrition L-Carnitine 1000 Mg 30 Tablet --> 79 TL (Kargo dahil)

CLA

-Multipower Cla 800 Mg 100 Kapsül --> 95 TL kargo dahil
  • Size pm attım
  • quote:

Size pm attım

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Size pm attım

pm

Cevapladım
  • Arkadaşla 2. bir alışverişim oldu. İlk alışverişimdeki gibi, arkadaş yine çok ilgiliydi. Yolladığı hediyeler için de ayrıca tekrar teşekkür ediyorum kendisine buradan. Protein vb ürünlerden alacak arkadaşlar hiç başka yer aramasın, arkadaştan alsın bence.
  • Kilo almak icin tavsiye bir urun ariyorum.agirlik sporu yapmiyorum.sadece normal spor yapiyorum.kilo almak icin en etkili urun ariyorum.eger burda yoksa bulabileceğim guvenilir site ariyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mceren026

Kilo almak icin tavsiye bir urun ariyorum.agirlik sporu yapmiyorum.sadece normal spor yapiyorum.kilo almak icin en etkili urun ariyorum.eger burda yoksa bulabileceğim guvenilir site ariyorum.

size pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece görüşü

Arkadaşla 2. bir alışverişim oldu. İlk alışverişimdeki gibi, arkadaş yine çok ilgiliydi. Yolladığı hediyeler için de ayrıca tekrar teşekkür ediyorum kendisine buradan. Protein vb ürünlerden alacak arkadaşlar hiç başka yer aramasın, arkadaştan alsın bence.

Çok teşekkürler Rauf bey, yolladığım hediyeler işinize yaramıştır umarım :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mceren026

Kilo almak icin tavsiye bir urun ariyorum.agirlik sporu yapmiyorum.sadece normal spor yapiyorum.kilo almak icin en etkili urun ariyorum.eger burda yoksa bulabileceğim guvenilir site ariyorum.

size pm attım

Teşekkür ederim

• eas whey siparişi vermiştim dün, bugün istediğim ürün yanında da ek olarak 2 enerji içeceği + amino + traş köpüğü ( gilette ) olarak teslim aldım, saolsun gene güzel bir alışveriş yaptık Kyorhan 'la.
  • yasin abi 10 değil 10 üzerinden 20lik bir abimiz l carnitin almıştım benden çok ilgileniyor ürünle taş gibi paket yapmış açması bile 5 dk sürdü güvenilirlik kalite cazip fiyat hızlı kargo herşey onda fazla uzakta arama yasinburada.com
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.