hydrocut advenced için sayfada bulundum bikaç hafta önce gördüğüm ürünü göremedim stoklarda yokmu acaba
Stokta olmadığı gibi ürünün devamını da tedarikçiden sağlayamadığım için kaldırmak zorunda kaldım. Hydroxycut Stix olanı temin edebiliyorum ama haliyle mukayese edildiğinde biraz daha pahalı o ürüne göre zira piyasaya göre gene uygun.
Geç cevap için özür dilerim, kısa süreli internet problemi yaşıyorum.
Dürüst, ilgili bir satıcı :D Hızlı kargo, içinde de hediyesi vardı :D Teşekkür ederim :D
Teşekkür ederim Vural bey, sağlıklı günler
Ben teşekkür ederim, kargoyu da ödemişsiniz :D O da süper oldu :D Ne diyim 10 numara :D
hocam kilo aldırıcı protein tozu almayı düşünüyorum fakat ürünleriniz ne derece orjinal ? bu konuda tatmin edici yanıt alırsam sipariş vermeyi düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: n0fx
hocam kilo aldırıcı protein tozu almayı düşünüyorum fakat ürünleriniz ne derece orjinal ? bu konuda tatmin edici yanıt alırsam sipariş vermeyi düşünüyorum
orijinal urun gelmezse iade edersiniz, benden alisveris yapan kisilere urunler hakkinda bilgi amacli soru sorabilirsiniz, zaten bildigim kadariyla piyasada bsn, optimum ve muscletech harici cakma urun yok. Optimum ben satmiyorum zaten