Şimdi Ara

İlan silinebilir / satmaktan vazgeçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2006 Model Chevrolet Aveo aracımı model yükseltmek amacıyla satmak istiyorum,

Aracın tüm periyodik ve ağır bakımları yapılmıştır. 3 Mart 2017'de vizeye girmiştir. Vize bitiş tarihi 4 Mart 2019'dur.

Aracın KM'si orijinal 106.000'dir.

Aracımı alırken kendi ustama gösterdiğimde sağ ön çamurluğun değişmiş olduğunu sol arka çamurlukta ve ön tamponda da boya olduğunu söylemişti.
    Eski sahibinin yapmış olduğu ufak bir kaza var, bu kaza ile ilgili kaza raporu - servis kaydı vs elimde mevcuttur, paylaşabilirim.
    Yürüyende - Motorda hiç bir şekilde bir sorun yoktur. Akü aralık ayında değişti (İnci Akü).
    Son bakımda Motor Yağı, Buji -Yağ - Hava - Polen filtreleri değişimi, teker rulmanı, arka salıncak fişekleri, amortisör takozları ve rulmanları, salıncaklar bunlarla birlikte Baskı Balata Seti değişimi yapılmıştır.

İlan silinebilir / satmaktan vazgeçtimİlan silinebilir / satmaktan vazgeçtimİlan silinebilir / satmaktan vazgeçtimİlan silinebilir / satmaktan vazgeçtimİlan silinebilir / satmaktan vazgeçtimİlan silinebilir / satmaktan vazgeçtimİlan silinebilir / satmaktan vazgeçtimİlan silinebilir / satmaktan vazgeçtimİlan silinebilir / satmaktan vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LESİM -- 22 Mart 2017; 15:9:33 >

• fiyat gayet makul.hayırlı müşterier ..
  • Teşekkür ederim yorumunuz için..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan günceldir.
  • Günceldir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [Satış İptal Silinebilir]
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.