Şimdi Ara

İlan silinebilir ürünü satıştan çektim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    İlan silinebilir
    Satıştan çekildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boranfirat -- 1 Haziran 2017; 23:25:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu herifin dolandırıcı olma ihtimali yüksek arkadaşlar, kendisi +90 (553) 443 4990 telefonundan benimle anlaşmış kargoyu güvenli ödeme, sahibinden.com dan getli alış veriş şeklinde yapmasını istediğimde ise yalanlar uydurup beni oyalamıştır, arkadaş kargoyu göndermesi gereken günde, söylediğine göre kargo yaparken yaralanıp hastaneye kaldırılmış bana aynen böyle söyledi :) daha sonrada beni engellemiştir, ürün aynı üründür, arızalı yada işin altında başka bir şey olabilir bilginize, benim 4-5 günümü harcadı bu herif oyaladı beni, sakın ürünü test etmeden almayın bundan. ( Bakın gene önce havale istemiş uyanık )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 24 Mayıs 2017; 13:44:44 >
  • Şimdi Arkadaşla daha önce 1750 tl ilk gönderip kart aldım tabi kartı kagolama saffası uzun sürdü orda kormadım değil ikincide de anlaştık 1200 TL gönderdim kartı özel sebebleri ile satmaktan vazgeçti ve paramı geri almam bi 5 günü buldu sonuç olarak dolandırıcı oldunuğu nu düşünmüyorum olsa benim paralar uçar bende forumda bağırışlarımı muhtemel duyardınız :) yalnız ben şunu sezinledim hani İzmirli arkadaş diğer İzmirliler böylemi bilmiyorum başka arkadaşım da yok izmirden o yöreleri bilmiyorum bazen yöreye farklı olabiliyor inanlar açıkçası ama çok rahat alışverişte arkadaş hallederiz,sorun yok, bu gün yârin artık çok önemsemiyor mu alışverişi yada işinden dolayı mı bakmıyor ilginç ama şimdi ben büyük bir sorun yaşamadım zaten referanslar da biri benim ama tabi insan oğluyuz kendim dahil bir günümüz bir günümüzü tutumuyor yarın ne olur bişey diyemem :))

• gokuba nickli kişiye itibar etmeyiniz,kartı satan kişi yakın arkadaşımdır,bu kişi başka biriyle başka bir kart için anlaşmış geniş hayal dünyasıyla boranfirat nickli fırat kardeşi karalamaktadır,,
    Referanslarım ve arkadaş listem ortadadır kartı ben satıyorum gibi düşünün kimsenin ne parası ne malı kalmaz,,hayırlı alışverişler.
  • Merhabalar, arkadaşla takas yapmak üzere anlaştık.
  • Mumi35 kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcı olma ihtimali yüksek dikkatli ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.