Şimdi Ara

İlandaki araç alınır mı? ASTRA J 1.4T Cosmo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: orktas

Arkadaşımın 10 ay önce aldığı sedan Astrasına koyarsak söylüyorum şehir içi 10,4 litre ortalama ile geziyor benzer şartlar da golf 8,5 Polo 7,8 c3 7,7 yakıyor.

Bu araçlara göre fazla yakıyor. O fiyata daha az yakan daha rahat rahat gezebileceği araçlar var.

Yorumunuza diğer kısmına gelecek olursak Astardan çok yakan olmadığını iddia etmiyorum zaten ama Astra az yakmıyor ve ondan az yakan araçlar var.

Siz demek ki 7,8 yaktığınız yerde bu az yakan araçlardan biri olsa 6,5 civarı yakacaktınız bu hak götürmez bir gerçek. Amacım astrayı kötülemek değil dizel alırsa çok iyi bir tercih ama benzinli de pek mantıklı değil.

Evet 2015 ve üzeri tsi motorlar daha az yakar. Dizel e hiç girmiyorum çünkü benzer model, otomatik ve temizlikte ki dizel araçlar ortalama 10-15.000 daha pahalı.

İbiza Manuel ile aynı güzergahta (1.2tsi) 6 yakıyordum. 1-1.5 litre farkı tork konvektöre veriyorum. O nedenle 7-7.5 litre yaksa da gözümde ibiza ile aynı yakıyor. Ki bir üst sınıf ve ibiza dan 400 kg daha ağır. Bu nedenle 8.5 a kadar gözümde ibiza ın 6 yakmasından farkı yok. Lakin lpg ile gayet tasarruflu oluyor(lpg yi ben taksam tasarruf olmazdı).

Geçen 7.8 yakarken lpg ve benzini fulledim. 57 TL lpg 13 TL benzin aldı. 271 km gitmişim ş. İçi dışı karışık. Bu da 30-31 kuruşa denk geliyor. Şu anda ş. İçi yoğun ve kısa mesafedeyim bu gün 8.4 oldu. Tahminen 1.5 litre daha fazla yakar ve 35-36 kuruşa çıkar. İbiza olsa 6x6=36 kuruş yakardı yani neredeyse aynı paraya tam otomatik, 400 kg ağır ve bir üst sınıf araç kullanıyorum memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan297

quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

Üstadlar, astra j HB için, makyajlı - makyajsız nasıl anlayabiliriz? 2012-2013 modellere bakiyorum bende ama hangisi makyajlı hangisi değil anlamıyorum, farklı nedir, nasıl anlayabilirim?

Teşekkürler.

'ilhdmr' nikli arkadaşında dediği gibi 2013 model ve üzeri makyajlı ön kısmı resimdeki gibi görünüyosa makyajlı kasadır özellikle amblemin olduğu yere dikkat edin eski kasalarda daha farklı İlandaki araç alınır mı? ASTRA J 1.4T Cosmo

2012 ortalarında makjaylandı benim aracım 2012 ve resimdeki gibi.Konu sahibine fikir olsun diye yazıyorum 2012 1.4t neptün mavi sport manueli 32k kmde 52 bine aldım.

• TurkishDrifter kullanıcısına yanıt
    2012 ağustostan sonra makyajlanmış olabilir 2013 model araçlar üretime başlanıyodu ozamanlarda bende 2013 model 1.4 beyaz sport 0 km 52 bine almıştım hala kullanmaktayız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benzin problem değilse alınır. Ama aşırı yaktığını biliyorum.
  • Arabayı alalım mı almayalım mı derken satıldı gitti😏 Bi süre foruma giremedim cvp yazan herkese teşekkürler.
    Konu güncel bütçe 60 bin tl ve maalesef her geçen gün bu paranın değeri eriyor ve ben araç bulamıyorum. Gönlümde yatan araç astra j 1.4 sport ya da cosmo fakat temizi düzgünü bir türlü nasip olmadı. Tavsiye ilan varsa alabilirim. Araç fiyatları her geçen gün durdurulamaz bir şekilde artıyor sonumuz hayrolsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.