Şimdi Ara

İlandaki araç hakkındaki düşünceleriniz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • araç 27 plaka.far yıkama kapakları yok.depo kapağı yok.marpiyerlerde göstermelik hasar bırakılmış.arabanın toplandığı belli.final otomotiv tarzı çok galerici türedi.arabadan biraz anlayan adam bu arabanın toplanıldığını ve ufak hasarlar bırakılıp satılmaya çalışıldığını anlar.
    bir kaç yıl önce final otomotive gidip bir jetta baktık.aynen böyle ufak hasarlar var.kaputu açıp baktım arabanın aslında motora kadar kafadan darbesi var.radyotör vs.hepsi değişmiş.radyatör eski yamalı.çamurluk değişmiş kaput değişmiş ama arka çamurlukta avuç içi kadar ezik var araba 20.000 bin tl aşağı piyasadan.yani bu tahmini masraflı satılan araçların hepsi en ucuza gelecek şekilde toplanılıp ufak tefek hasar bırakılarak satılmaya çalışılan araçlar.
    bu tip galericilerden aklı başında olan adam araç almaz aldırmaz bunlara binbir emekle kazanılan parasını 4 teker bir çuval civata için götürüp vermez.

• Konu açan arkadaş inanmış heralde heyecan yapmış heves yapmış almak istiyor konu altına gerçekleri görebilen arkadaşlar uygun bir dille yazmış ama konu sahibi arkadaş görünen o ki hala istekli

Bırakın alsın ardaş mutlu mesut binsin kıskanamyın arkadaşlar adam ne güzel ucuza temiz araba bulmuş ne güzel 3bin masraf yapacak tertemiz BİNECEK sizden ricam bırakın ALSIN sonra forumda ne güzel konular açılır orda beyin fırtınası yaparız geri dava açmak avukat işleri felan okurken sıkılmayız sonra

• araba muhtemelen kaskosuzdu ve pertlik bir kazaya karıştı. sonra kendi imkanlarıyla toplattılar. adam zaten araba kazasız, hasarsızdı demiyor ki. sadece pert kaydı yok diyor. perte kayıt ettirmemişler. kaç canını kurtar.
  • Ucuz mal alacak kadar zengin değilim sözünü hiç unutma.
  • UZAK DURUN!
  • Takla atmış bile olabilir.

Araç sağ sol arka ön her yerden hasar almış.

Ancak 15-20 bin masraf çıkarsa bile kar edilir.

Ben olsam bütçeme göre hasarsız Octavia'lara bakardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bir heyacanla alayım diye düşündüm ama yorumlardan sonra asla kazalı araç almam. Teşekkürler.

• 30 bine satılan bir aracı 25 bin yazıp sazan.avi yapan ve buna inanıp 200-300 kapora gönderenler bile olduktan sonra daha çok türer bunlar..

Final otomotiv'i görmemiş bu arkadaşlar daha tanıştıralım :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.