Şimdi Ara

İlandaki detay

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet41 -- 5 Ekim 2022; 9:42:57 >

• Trolcüm, kaça kadar sayabiliyorsun. 3'ten sonra 4 diye bir rakam var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne alakası var sadece dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim ergenlik yapmaya gerek yok istersen linkte burda buyur gir bakhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-o6-rte-53-plakali-serce-satliktir-172351659/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet41 -- 25 Eylül 2014; 12:22:13 >
  • tamam da binada kareler iç içe geçmiş. o bayrakdaki sembol ise üçgenler iç içe geçmiş..yahu simgesi ile aynı değil sadece benziyor.. benim aklıma gelmedi direk bakınca..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derdim bu adamları savunmak değil ama çok saçma yerlerden üstüne yürüdüğünde karşındakinin elini güçlendirmiş olursun.
    o kapılardaki yıldız, 8 köşeli.
    sizin yahudi yıldızı olarak adlandırdığınız yıldız ise 6 köşeli. kaldı ki 6 köşeli yıldız da yahudilere özgü bir sembol değil. davud yıldızı veya mühr-ü süleyman olarak bilinen bir sembol. istanbul'da cami kapılarından padişahların tılsımlı gömleklerine, oradan mezar taşlarına kadar pek çok yerde kullanılmış tarih boyunca.
    hatta barbaros hayrettin paşa'nın sancağı ile pek çok anadolu beyliğinin bayrağında da bu sembol mevcut.
    hatta o ilan fotoğrafının altında paylaştığınız bayrak da israil'e değil, karamanoğulları beyliğine ait.
  • bilmiyorum ilgilenmiyorum ama.
    o işaret ile israil bayrağındaki işaret aynı mı?
    İsrail bayrağında ki 6 köşe, bina daki 8 köşe. O yıllar öncesinden osmanlı da bile kullanılan işaret onlar.
  • arkadaşların da dediği gibi o karelerden oluşmuş bir şekil

yahudi yıldızı dediğini türklerde kullanır adı davut yıldızıdır bu sancakta görüldüğü gibi

barbaros hayreddin paşanın sancağı
    İlandaki detay
  • olabilir açıklamalar için teşekkür ederim aydınlattınız beni ama gerçekten eğer bilginiz yok ise o simgeleri ayırt etmek gerçekten zor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.