Şimdi Ara

ilandaki golf nasıl sizce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok acemice toplanmış kaput kenarında boşluk var resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu milleti anlamıyorum , mıknatıs gibi bu galericiler ya bile bile risk almak nedir arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: defansın bel kemiği

çok acemice toplanmış kaput kenarında boşluk var resmen

yazıyı görünce dikkatli baktımda

Bu millete müstehak la kör adam bu arabanın hurda olduğunu anlar . aracon kaputu tamirle alakası olmayan biri monte etmiş galiba ekrandan bakınca sola yatmış araba önden :D

Şöför tarafındaki fara bakarmısın bide yoldu tarafındaki fara bak ya arada 5 cm fark var , yazık ya bu arabayı bir garibana iteleyecek .

Arabanın logoya bakınca kapıtı şapka gibi yerleştirmişler izlenimi veriyor ya :D

Sol tarafın rengiyle kaputun rengi farklı banamı öyle geliyor :d

KONU SAHİBİNE SESLENİYORUM BU GARİBAN SEN OLMA GALERİCİDEN ARABA ALMA ALDIRMA .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 3 Ağustos 2016; 15:05:20 >

• seksi resimleri için tıklayınız.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-turkiyenin-en-uygun-golfu-325815821/detay

linkin kaldırılmasına anlam veremedim, başka kişiler de almaktan vazgeçer görüp te.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

quote:

Orijinalden alıntı: defansın bel kemiği

çok acemice toplanmış kaput kenarında boşluk var resmen

yazıyı görünce dikkatli baktımda

Bu millete müstehak la kör adam bu arabanın hurda olduğunu anlar . aracon kaputu tamirle alakası olmayan biri monte etmiş galiba ekrandan bakınca sola yatmış araba önden :D

Şöför tarafındaki fara bakarmısın bide yoldu tarafındaki fara bak ya arada 5 cm fark var , yazık ya bu arabayı bir garibana iteleyecek .

Arabanın logoya bakınca kapıtı şapka gibi yerleştirmişler izlenimi veriyor ya :D

Sol tarafın rengiyle kaputun rengi farklı banamı öyle geliyor :d

KONU SAHİBİNE SESLENİYORUM BU GARİBAN SEN OLMA GALERİCİDEN ARABA ALMA ALDIRMA .

Hocam ben mobilden bağlandığım için ilk etapta farkedemedim sonuçta telefonun ekranı küçük fotoğraflara da tanıyamadım baktım. Aracı alacak olsam gider aracın heyetine önce kendim bakar sonra ustaya ve elleriyle gösteririm.konunun bu kadar uzamasını anlamış değilim. Sonuçta insan pert olmuş araçları da alıp satıyorlar. Bu aracın da kapıyı amatörce işlem görmüş. Sonuçta bunun da bir fiyatı bir de alıcısı çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

seksi resimleri için tıklayınız.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-turkiyenin-en-uygun-golfu-325815821/detay

linkin kaldırılmasına anlam veremedim, başka kişiler de almaktan vazgeçer görüp te.

72 du 705

Plakayıda yazalım

Belki googleden sorulayıp bulur

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    plakayı unutmuşum teşekkürler
  • quote:

Konu içerisinde 2 kere araca bakmaktan vazgeçtiğimi belirttiğim halde hala insanlar konu hakkında yorum yapıp aracı alma diye tavsiye veriyorlardı. Sonuçta ben zaten vazgeçmişim daha fazla yorum yapılmasına gerek yok. Anlatabildim mi ?

• invoker_ İ kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam her kör satıcının kör bir alıcı vardır tabiki .

Ama galeriden alınan arabadan hayır gelmez , birazdaha kendinizi sıkıp biniciden bir araba alın

Benim tepki bu adamların milleti kandırıp dolandırıp halen rahat rahat araba satması .

Dediğiniz gibi sonuçta bu arabayıda biri alacak ama adam dürüstçe herşeyini yazsa , alan adamda rahat eder satanda kimse enayi olmaz kimsede uyanık olmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: invoker_

quote:

Konu içerisinde 2 kere araca bakmaktan vazgeçtiğimi belirttiğim halde hala insanlar konu hakkında yorum yapıp aracı alma diye tavsiye veriyorlardı. Sonuçta ben zaten vazgeçmişim daha fazla yorum yapılmasına gerek yok. Anlatabildim mi ?

bak bak yoruma bak. bu konu kapanmadıktan sonra 200 mesaj da gelir. ayrıca ben yorumunu gördükten sonra gereksiz birşey yazmadım dikkat edersen, ilan linkini koydum ki başkaları görsün diye anlatabildim mi?
    bu konuda laf atacağın en son adam benim, çünkü gereksiz birşey yazmadım.
    yakşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 3 Ağustos 2016; 15:22:40 >

• Ilanin kaldirilmasina anlam veremedim yazmışsınız. Ben de bunda anlaşılmayacak bir durum olmadığını düşündüm ama yine de açıkladım durumu sonuna da anlatabildim mi diye ekledim yani laf attığım falan yok. Kaldı ki aracın sıkıntılı olduğunu ilk söyleyen ve farketmemi sağlayan da sizsiniz. Aracın linkini bulup ifşa eder gibi paylaşmanız sanki ben yalan yanlış birşeyler yazmışım da sonra silmişim gibi bir intiba bırakıyor ayrıca yanlış şeyler bunlar bana göre. Gereksiz yere bir tartışmaya tutusmusuz gibi oldu. Yine de benim laf attığımı falan düşünüyorsanız kusura bakmayın istemeden olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invoker_ -- 3 Ağustos 2016; 15:34:39 >
    yalan atıyosun diyemez kimse size, yorumları okuyan yalan atmadığınızı anlar, klasik bir ilan konusu forumu bilen sıkıntı yaşamaz
    ben de dedim linki koyayım ilanı mümkün olduğunca çok kişi görsün diye. ilan çünkü tecrübesiz kişileri avlamak isteyen bir çakalın ilanı.
    2 ay olmadı satılalı...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.