Şimdi Ara

İlandaki Honda Jazz Jl. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

Orijinalden alıntı: proarm

quote:

aşırı pahalı yapma etme

Jazz a alternatif olup(Sorunsuzluk- Bagaj Hacmi-Yakıt Cimriliği-otomatik) yılı daha yeni peki nedir tavsiyeleriniz.

hocam o para o arabaya çok bnce beklerseniz daha uyguna daha az km li araba bulabilirsiniz

Adamda soruyor işte, alternatif nedir diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: proarm

quote:

aşırı pahalı yapma etme

Jazz a alternatif olup(Sorunsuzluk- Bagaj Hacmi-Yakıt Cimriliği-otomatik) yılı daha yeni peki nedir tavsiyeleriniz.

hocam o para o arabaya çok bnce beklerseniz daha uyguna daha az km li araba bulabilirsiniz

Adamda soruyor işte, alternatif nedir diye

altarnatif demiorum o para o arabaya çok diorum daha düşük km de bulunabilir diorum anlatabildim mi yada o kalitede istiosa city baksın

• Ilanlarda favorilerime eklediğim düşük km daha fiyatı düşük olan Jazz lar var fakat 5664 e msj atıyorum birisinde en az 4 birisnde 7 hasar var. Daha önceden otomatik focus kullandım benzin ibresine bakmaktan araçtan zevk alamadım ve sattım. Daha sonra ford fiesta kullandım araç ın dış görüntüsü ve dizel motoru gerçekten iyi idi. Ama arka tarafta oturan için sürekli sarsıntı yapıyordu. forumlarda otomatik araç araştırdığımda kriterlerime uygun jazz olduğunu anlıyorum. Yeni yüz bir araç aklımda Corsa tam otomatik 2010 enjoy 29.000 tl ye alabilirim ama yakıt sarfıyatının çok olması beni soğutan sebebi.

iyi günler.
  • Yapmayın yav b segmenti 2. ele 28bin tl verilirmi.

Gidilir civic vtec2 alınır, megane 2 alınır, focus alınır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.