Merhabalar alttaki ilandaki arac için sizin düşünceleriniz nedir? Fiyat olarak sizce ne kadar eder?. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler. Aracın sol ön çamurluğu ve bagaj kapağı boyanmış. Tüm bakımları yetkili serviste yapılmış.
Fiyat fazla en fazla 27 bin eder bence. Jazzların fiyatları çok yükseldi ben 2.5 sene önce 2007 model 74 bin km de 24.000 TL'ye almıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: proarm
Merhabalar alttaki ilandaki arac için sizin düşünceleriniz nedir? Fiyat olarak sizce ne kadar eder?. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler. Aracın sol ön çamurluğu ve bagaj kapağı boyanmış. Tüm bakımları yetkili serviste yapılmış.
Fiyat jazz piyasası için normal. Zaten temiz jazz bulmanın nasıl bir çile olduğunu bilen bilir. Bulunca 1in 2nin hesabını yapmıyor insan.
quote:
Orijinalden alıntı: Protex11
quote:
Fiyat jazz piyasası için normal. Zaten temiz jazz bulmanın nasıl bir çile olduğunu bilen bilir. Bulunca 1in 2nin hesabını yapmıyor insan.
Bende uzun zamandır Jazz bakıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum. bulduğumda satılmış oluyor nedense bir türlü kısmet olmuyor. Benim niyetim aslında gri renk bulmaktı. Siyah a karşı hep bir kafam yargı oluyor du. Siyah renk jazz ın gri ten daha güzel durduğunu farkettim. Araştrımaya devam ediyorum kısmet olursa temiz bulduğumuzu alcaz inşallah. Bu araç için kafamdaki soru işarti 100.000 de ki araca 27 28 civarı vermek idi.
Cevaplar için teşekkürler.
quote:
quote:
Rahat 27 ye alırsınız. Jazz piyasasına göre normal doğru. Ancak normal piyasaya göre pahalı bu meretler :) 2-3 sene kullanır en kötüsünden 24 e satarsınız rahatlıkla...
quote:
Orijinalden alıntı: GreenHeart
Bu mesaj silindi.
Fiyat 27 500 en son diyorlar.
quote:
Ben lpgli 1.4eliti 29bine almıştım. 70binde, boyasız. alırken pahalıya alıyorum demiştim ama aylarca temiz jazz aradıktan sonra çok da önemsemedim açıkçası. gayet memnunum şimdi.
quote:
quote:
Ben lpgli 1.4eliti 29bine almıştım. 70binde, boyasız. alırken pahalıya alıyorum demiştim ama aylarca temiz jazz aradıktan sonra çok da önemsemedim açıkçası. gayet memnunum şimdi.
Alıntıları Göster
Hakkı arkadaşların dediği gibi 26 ile 27 arası ama malesef temiz olunca satan kişide düşmüyor. Bu durumda yapacak birşey olmayınca insan 1 2 hesabı yapmıyor. İnşallah hakkını veren bir araç olur hayırlısıyla.
quote:
Orijinalden alıntı: demos112
quote:
+1907
Fiyat yüksek ama jazzların geneli böyle pahalı alır yıllarca sorunsuz binersiniz ya da diğer rakiplerini çok daha ucuzlara bulursunuz
quote:
aveo bak,jazz a istenen fiyatlar kelimenin tam anlamıyla rezillik.
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
aveo bak,jazz a istenen fiyatlar kelimenin tam anlamıyla rezillik.
Alıntıları Göster
uzun bir zaman bende jazz lara bakmıştım ancak fiyatlar çok abartı 2007 model bir raca yaklaşık 30.000 tl vermek bence pekte mantıklı değil karar senin kararın tabi ama başka araçlarıda dene bak derim ben..
quote:
Orijinalden alıntı: serguzest25
uzun bir zaman bende jazz lara bakmıştım ancak fiyatlar çok abartı 2007 model bir raca yaklaşık 30.000 tl vermek bence pekte mantıklı değil karar senin kararın tabi ama başka araçlarıda dene bak derim ben..
Alıntıları Göster
27000TL bu araç için uygun. Ayrıca çöp arabalarla Jazz kıyaslanmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: mgzgn
27000TL bu araç için uygun. Ayrıca çöp arabalarla Jazz kıyaslanmaz...
Alıntıları Göster
aşırı pahalı yapma etme
quote:
Orijinalden alıntı: 26_____
aşırı pahalı yapma etme
Jazz a alternatif olup(Sorunsuzluk- Bagaj Hacmi-Yakıt Cimriliği-otomatik) yılı daha yeni peki nedir tavsiyeleriniz.
quote:
quote:
aşırı pahalı yapma etme
Jazz a alternatif olup(Sorunsuzluk- Bagaj Hacmi-Yakıt Cimriliği-otomatik) yılı daha yeni peki nedir tavsiyeleriniz.
hocam o para o arabaya çok bnce beklerseniz daha uyguna daha az km li araba bulabilirsiniz
quote:
quote:
quote:
aşırı pahalı yapma etme
hocam o para o arabaya çok bnce beklerseniz daha uyguna daha az km li araba bulabilirsiniz
Alıntıları Göster
bagaj hacminden biraz feragat ederseniz diğer isteklerinizi colt karşılar.
Yakin bir is arkadasim da honda honda diye tutturmustu. Otomatik vites istiyordu. Temiz ve dusuk kmlisini istedigimiz fiyatlara bulamadik. Sonra 15 bin kmdeki full otomatik vitesli 2010 model hyundai era yi yaklasik bu paralara aldik. Simdi col memnun dogru secim yaptigini dusunuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: zzoorroo
bagaj hacminden biraz feragat ederseniz diğer isteklerinizi colt karşılar.
Alıntıları Göster
Piyasa bu civarlarda.Biraz daha pazarlık yapılırsa alınabilir
quote:
Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx
Piyasa bu civarlarda.Biraz daha pazarlık yapılırsa alınabilir
Alıntıları Göster
Valla ben 22 bıne aldım 1.4 es 2005 trafik çıkışlı sora baya arttı pıyasası gerçı ben alırkende fazlaydı ama hepten şimdi çoşmuş. Bence daha sevımlı renkler alın mesela bu kasanın beyazı çok az vardır ben bılerek beyaz aldım gören orjınal rengımı hiç gormemıstım dıyor araç genel olarak temız ama bukadar edermı tartışılır 25-26 en fazla vereceğimdir jazza