Şimdi Ara

Bmw 1.16i-Alfa Romeo Giulietta-Opel Astra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
2
Favori
12.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler herkese 1,5 ay sonrasında araba alacağım fakat bu 3 model arasında kalmış durumdayım alacağım arabayı 4 sene kullanmayı düşünüyorum.

Bmw 1.16i
    Alfa Giulietta 1.4 Multi air TB 170 bg tct
    Opel Astra 1.6T

Asıl önem verdiğim hatrı sayılır ya da üzeri konfor, gerektiğinde 6-7 litre aralığında yakması gibi şeyler. Şimdiden okuduğunuz ve vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim

• evet düzenli açılan kavga konusna hoş geldiniz
  • Alfa Giulietta 1.4 Multi air TB 170 bg tct

Bmw 1.16i
    Opel Astra 1.6T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 21 Haziran 2012; 14:19:26 >
  • bmw
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

Alfa Giulietta 1.4 Multi air TB 170 bg tct
    Bmw 1.16i
    Opel Astra 1.6T

quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

bmw

BMW ve opel astraya %6-7 lt yaktıramazsınız
    hele 180 bg astra ,10 lt üzeri yakar

geriye alfa kalıyor
  • BMW geçiniz
  • Bmw tarifinize uyuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra C1 Vs Ford Mondeo Mk3
    10 yıl önce açıldı
    Cupra Leon vs A3 Sedan
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu 3 araç çok fazla karşılaştırılıyor ,ırde a3 bazen bu kıyaslamada yer buluyor. Ben bu 3 aracıda düşündüm arabamı alırken. Şöyle hepsinden tek tek gidersek

Alfa dış tasarımı güzel sayılır arka tasarımını çok beğeniyorum fakat ön tarafı olmamış bence. Motor ve şanzuman hakkında yorum yapamıcam çünkü kullanmadım 170 bg ve çift kavramalı şanzumanı. Fakat alfanın çok bğyğk bir dezavantajı var oda iç tarafı cidden çok basit ve kalitesiz. Ben şahsen almamamın en büyük nedeni iç tarafıdır. B sınıfı araçlardaki kalite var iç tarafında bana göre.

Opel dış tasarımı güzel beğeniyorum benim bu 3 lü arasında 3.tercihim olurdu. Fakat motor performansını beğenmiyorum sütçü beygiri diye hatta konu açılmıştı zamanında . Performans olarak bu 3 lünün gerisinde . Malzeme kalitesi olarak Alfa dan daha iyi. Ama 1.6 t 11 lt rahat yakar.

Bmw aralarindaki en iyi araç. Bmw nin dezavantajı sadece arka kısmının biraz dar olması ve arka tasarımının diğer 2sine göre biraz daha kötü olması. Avantajlarına gelince benim aracım 10000 km oldı . Performans olarak gerçekten çok iyi ve inanılmaz bir sürüş keyfi var arkadan itişin ve bmw nin sürüş dinamiklerinin etkisi büyük. Alfanın bu kadar zevkli olacağını zannetmiyorum. Bmw nin malzeme kalitesi ve konforu hepsinden çok daha iyi. Ayrıca Bmw ye bindiğinizde alçak oturma pozisyonu da gayet güzel. Yakıt olarak ben full şehir içinde kullandıgım zaman agresif kullandım ve ortalamam 10 lt. 500 km şehir dışına çıktım şuanda ortalamam 8.9 lt. Yani kısaca bu araçla kasmadan 9 lt rahat yakarsınız kasarsanız 8 lt lere inmeniz kolay.

Kısaca tercihim 116i olurdu.

• Vaktini ayırıp fikir veren herkese çok teşekkür ederim astrayı o zaman tamamen eliyorum seçeneklerim arasından Bmw nin konfor-arkadan itiş-iç mekan donanım zenginliği konusunda önde (arka tarafın benim için dar olması daha iyi aslında servis çeker gibi milleti oraya buraya bırakma derdindende biraz yırtmış olurum :D) ama alfa nın da dış görünüşü... Sanırım 116i sportline olucak ama seçimim :) (yakıt konusunda biraz düşük değerler verdiğimi yeni fark ettim ama şu anda kullandıgım araçtan dolayı fazla uçuk yaklaşmışım.) Bu fiyat aralıgında önerebileceğiniz başka marka-model varsa onlarıda değerlendirebilirim ne kadar çok alternatif olursa o kadar iyi olabilir aslında. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Paranız yetiyorsa hiç düşünmeden Bmw 1.16 alın tabi ki. Diğerleri yanına bile yaklaşamaz.

bir zamanlar 3 serisi ti compact modelleri vardı. Herkes böyle söylerdi o zamanlarda. BMW adı yeter, diğerleri yaıa bile yaklaşamaz!!! Diğerleri her konuda ondan üstündü halbuki. Şimdide aynı durum geçerli. BMW, adı yeter, diğerleri yaklaşamaz. Fiyat doanım, performans konusunda Şu karşılaştırmadaki en iyi araç Giulietta. Motor şanzuman ve performans olarak daha üstünü yok. Sürüş karakteri olarak arkadan itişli olmaması çook şey değiştirmez. Sadece konfor konusunda biraz sert gelebilir çünkü O harika yol tutuşun en büyük oyuncusudur. Ha konforsuzda diyemeyiz, en nihayetinde demir direklerin üstünde durmuuyor bu araçlar. Tercih sizin. Asla eskimeyen yüzü ve her zaman keyif veren sürüş özellikleriyle Alfa yada İki gün sonra gözünüze eski gelmeye başlayacak ve henüz BMW olmayı tamamlayamamış bir BMW.

• Alfa ile git gel yaşardım ama tercihim 1.16i olurdu...
  • Para muhim degilse ki degil Tabiki Bmw 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

quote:

Paranız yetiyorsa hiç düşünmeden Bmw 1.16 alın tabi ki. Diğerleri yanına bile yaklaşamaz.

bir zamanlar 3 serisi ti compact modelleri vardı. Herkes böyle söylerdi o zamanlarda. BMW adı yeter, diğerleri yaıa bile yaklaşamaz!!! Diğerleri her konuda ondan üstündü halbuki. Şimdide aynı durum geçerli. BMW, adı yeter, diğerleri yaklaşamaz. Fiyat doanım, performans konusunda Şu karşılaştırmadaki en iyi araç Giulietta. Motor şanzuman ve performans olarak daha üstünü yok. Sürüş karakteri olarak arkadan itişli olmaması çook şey değiştirmez. Sadece konfor konusunda biraz sert gelebilir çünkü O harika yol tutuşun en büyük oyuncusudur. Ha konforsuzda diyemeyiz, en nihayetinde demir direklerin üstünde durmuuyor bu araçlar. Tercih sizin. Asla eskimeyen yüzü ve her zaman keyif veren sürüş özellikleriyle Alfa yada İki gün sonra gözünüze eski gelmeye başlayacak ve henüz BMW olmayı tamamlayamamış bir BMW.

Fiat grubunun arabalarına para vermedim vermem de. Verene de saygım var.

Fiat grubu?

Fiat-Alfa Romeo-Lancia-Ferrari-Chrysler....

Listeye bakınca 2. Sıradan itibaren genelde paramızın yeteceği araçlar yok. Doğal olarak ilk iki sıra için vermesende son üç sıra için veremezsin istesende. Sende haklısın.

Fakat herkesin ölüm ölüm öldüğü Vag grubunun yaptığını bir seviyeye kadar Fiat yapıyor. Fiat yapınca tu- kaka oluyor. Ferrari içerisinde Grande Punto düğmeleri gören yok henüz

Konumuza dönecek olursak, Fiat grubunun araçlarına para vermeseniz bile, sizinle aynı şekilde düşünen insanlar cdti motorlu araçlara biniyor. Aynı kalitede bir araç için hem alırken hemde bakımlarında binlerce lira fazla ödüyor. Ne kadar ekmek o kadar köfte mevzusunu tersine çeviren yine Fiat grubudur. Az para çok donanım Fiat'ta. Fiat grubunu Albea ile sınırlamayın artık.

Fiat babamın malı değil savunmaya çalımıyorum Alfa Romeo kullanmam da burada jülyetin eksiklerini yada fazlalarını görmeme engel değil. 60.000 liraya alacağınız en donanımlı en kaliteli araçta bu. Aracımı körü körüne savunmam fakat hakedene de hakkettiği şekilde hitap ederim.

Malzeme kalitesi iyi ama 1.16'da bundan başka ne var? 60.000 liraya alabileceğiniz neler var BMW 1.16 listesinde?

Bunları da düşünmek gerekir...

• Her turlu bmw.

• İlk tercihim BMW olurdu sanırım.

Ama Jülyette ateşli
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fiat grubunun arabalarına para vermedim vermem de. Verene de saygım var.

Fiat grubu?

Fiat-Alfa Romeo-Lancia-Ferrari-Chrysler....

Listeye bakınca 2. Sıradan itibaren genelde paramızın yeteceği araçlar yok. Doğal olarak ilk iki sıra için vermesende son üç sıra için veremezsin istesende. Sende haklısın.

Fakat herkesin ölüm ölüm öldüğü Vag grubunun yaptığını bir seviyeye kadar Fiat yapıyor. Fiat yapınca tu- kaka oluyor. Ferrari içerisinde Grande Punto düğmeleri gören yok henüz

Konumuza dönecek olursak, Fiat grubunun araçlarına para vermeseniz bile, sizinle aynı şekilde düşünen insanlar cdti motorlu araçlara biniyor. Aynı kalitede bir araç için hem alırken hemde bakımlarında binlerce lira fazla ödüyor. Ne kadar ekmek o kadar köfte mevzusunu tersine çeviren yine Fiat grubudur. Az para çok donanım Fiat'ta. Fiat grubunu Albea ile sınırlamayın artık.

Fiat babamın malı değil savunmaya çalımıyorum Alfa Romeo kullanmam da burada jülyetin eksiklerini yada fazlalarını görmeme engel değil. 60.000 liraya alacağınız en donanımlı en kaliteli araçta bu. Aracımı körü körüne savunmam fakat hakedene de hakkettiği şekilde hitap ederim.

Malzeme kalitesi iyi ama 1.16'da bundan başka ne var? 60.000 liraya alabileceğiniz neler var BMW 1.16 listesinde?

Bunları da düşünmek gerekir...

Fiat kötü demedim ki ben. Sadece Fiat ve grubunda ki araçlara para vermem dedim.

Yoksa Fiat Grande Punto fln fiyatına göre gayet iyi araç. Arkadaşımda Bravo var gayet iyi araç. Alfa Romeo zaten 2000'li yıllarda çok iyi araçlar üretiyordu yelpazesi çok genişti o zamanlar severdim, hız konusunda iyi araçları vardı.

Bu arada Ferrari çok geriledi. Lamborghini çok fena ezmeye başladı artık, bunu herkes izliyor şu an.

Yine kaldı ki Vag grubunu da sevmem. O yüzden öyle bir yafta yapıştırılmasın.

Ama önümde Bmw gibi bir tercih varken, ne Fiat alırım, ne de Alfa alırım.

Bmw her zaman Bmw'dir, Alfa'da her zaman Alfa'dır.

ferrari f12 berlinetta
    ferrari ff
    ferrari 458 italia
    ferrari california
    ferrari fxx
    ferrari 599xx

bu modelleri lamborghini hangi modeliyle ezmeyi basarabiliyor acaba ben izlememisim heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesazuma -- 21 Haziran 2012; 5:04:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: damtier

Öncelikle alacağın araba hayırlı olsun kardeşim.Şimdi dikkat et BMW önerenleri Tek tek alıntı yapıyorum:
    quote:

Orijinalden alıntı: lexus

BMW geçiniz

quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

bmw

ne fiyatla,ne özelliklerle falan çıt yok.BMW de geç.Niye?Alamancıyız çünkü.Devam ediyoruz:
    quote:

Orijinalden alıntı: beyzade1978

Bmw tarifinize uyuyor.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Para muhim degilse ki degil Tabiki Bmw 1

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Her turlu bmw.

Bir şey dikkatinizi çekti mi?Detay veren yok her türlü BMW.Ve bişey daha.Para mühim değilse(gökten yağıyor ya mübarek
    Peki sebep ne?Niye BMW?Ne özelliği var Alfa karşısında?Cevaplayalım.
    Çünkü Almanya bu arkadaşların ikinci vatanı.Bizi çok seviyor ya almanlar.Ondan bu arkadaşlar da BMW BMW öttürmüşler ortalığı.Şimdi bu alamancı vatandaşların rüyalarını geçip gelelim gerçeklere:
    bu konularda alaman vebası bulaşmış fanatiklerle en çok kavga eden insan olarak çatır çatır cevap verelim bu alamancılara:
    Alfa ağzına kadar dolu,170 hp.
    BMW bomboş,136 hp.
    Bu ne demek?
    Alfa donanım ve performansta BMW yi biçti demek.(1-0)
    Alfanın motoru da gayet BMW kadar az yakıyor.hatta arkadaş 11 litreleri görmüş bir de üstüne alfa 1.4 ettimi size (2-0)
    ikinci el muhabbeti açarlar şimdi galerici gibi adam konfordan bahsetmiş bmw nin donanımlısıyla alfa arasında 10-15 bin lira fark var.Ettimi (3-0)
    Ve alırken yiyorsunuz bu kazığı daha satmadan hani.
    Tasarıma hiç gelmeyin alfa katlar bmw yi.ettimi (4-0)
    Alfanın içi BMW den daha geniş etti mi (5-0)
    Alfa da aracın sertlik derecesi DNA sistemiyle ayarlanabiliyor,yani konfor performans gibi konuları direkt konsol üzerinden ayarlayabiliyorsunuz.BMW de bu donanım kaç para bilen gören var mı?Ettimi size (6-0)
    Bu alfanın iç mekanına kalitesiz diyenlerin açık net söylüyorum bırakın arabayı bisiklet deneyimleri dahi yok.
    BMW nin arkadan itiş özelliği dışında neyi cezbedici?Kazığı mı?
    Neyin kafasını yaşıyor bu 116i yi önerenler sorabilir miyim?
    Allah akıl fikir versin cümlenize.Gören de BMW fabrikasında işe girdiniz sanır.
    Alaman eşşek yapsa eşşea binerim.
    Mantığınız bu sizin.

Konuyu açan kardeşim,sana tavsiyem yukarda gördüğün bu sadece alaman fanatizmi ve marka bağımlılığı içeren,işkembeden sallama laflara kulak asma.
    Git Alfanı al,yıllarca keyifle bin.Yarın bu tipsiz 116nın yenisi çıkar,bunlar gelir sana 20 bin daha koydurup onu aldırmaya kalkarlar.
    Alfaya 10 yıl sonra yine gözünün bebeğiyle bakarsın,baktırırsın.
    Bunlar da burada alamancılık oynasınlar.
    Eğer alfa düşünmüyorsan 116i ye vereceğin 80 85 bin lira parayı da volvo s60a falan ver.
    Yazık söğüşlettirme kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 21 Haziran 2012; 10:22:31 >

• bmw nin içi dar özellikle arkası.iş yerinde yemeğe giderken yolumuzun üzerinde yeni 1 serisi var her gün inceliyorum aracı bana göre bu araç ucundan kıyısından bir bmw ve parasının arabası değil.bence guilettayıda yabana atmayın derim,ikisiyle test sürüşüne mutlaka çıkın.
  • Aşk 3 harftir,4 harf değil
  • Giulietta 170ps tct

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.