Şimdi Ara

İlanlardaki Tofaş sayısının git gide artması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Piyasada şuan haddinden fazla tofaş serisi var. Piyasada 10/7 tanesi sorsan orijinal. Bu kadar orijinal vardı da neredeydi bugüne kadar? Bende de 93 slx var tek kelime diyeceğim en baba doğan slx in ederi 10 bin. Piyasayı uçurmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adolf Hitler 88 kullanıcısına yanıt
    Laf olsun torba dolsun bi kere o saydığın araçlardan tofaş daha performanslı ve geniş bi kere sen hiç broadwayin speingin içine bindinmi ben bindim hatta 1 sene kullandım belim boynum heryerim ağrıyodu arabayı yarım saat sürdükten sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ara-sıra

Laf olsun torba dolsun bi kere o saydığın araçlardan tofaş daha performanslı ve geniş bi kere sen hiç broadwayin speingin içine bindinmi ben bindim hatta 1 sene kullandım belim boynum heryerim ağrıyodu arabayı yarım saat sürdükten sonra.
    tofasi broadway ile karsilastirmak bile reno ya hakaret olur konfor falan da yok tofasta bizzat ikisini de kullandim Siyah Dogan L 6 ay kullandım. Kullanimi en zor ve yorucu olan araba tofas. sonradan çıkan dogan slx nasıl bilmiyorum bak ona hidrolik direksiyon falan koymuşlar onu kullanmadım ama o da mutlaka ikiye bölünür. tofas ic hacim biraz daha genis olabilir ama tofas almaya degmez tofas aradan gecen zamanin metalde yaptigi yorgunluk yuzunden ikiye bolunmuyor oyle olsaydi diger 90 model arabalar da ikiye bolunurdu zamaninda dandik uretildigi icin ikiye bolunuyor

dogan sahin apaciler arkadan itisli oldugu icin guzel yanliyor diye onu tercih ediyorlar digerleri onden cekisli oldugu icin tofasta yaptigin o hareketleri onlarda yapamazsin lada samara, skoda favorit gibi arabalar bile tofaştan sağlamdır ve motorları da daha güzeldir ayrıca tofaş çok fazla benzin yakar lpg de bile harıl harıl lpg yakar

Habervakti "Tarihe Tanık Olun"
    TOFAŞ'lar neden kazadan sonra ikiye bölünüyor?
    https://www.habervakti.com/dosya/tofas-lar-neden-kazadan-sonra-ikiye-bolunuyor-h79098.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Hitler 88 -- 2 Nisan 2020; 8:25:53 >

• Düz Kartal ilk arabamdı. Ayak dayama olmadığı için sol bacağım izdirap çekerdi.

• quote:

4 sene sprıng kullandım. kalkışlarda tofaşı geç mercedesleri bile tokatlıyordum. ama tabi 3. vitese atana kadar. masrafı düşük. bakımlarını aksatma kolay arıza yapmaz. bi de ben benzinli kullandım. lpg bile yoktu. tofaşı benzinli kullan maçan yiyorsa.. springin koltuklar rezildi. ama onunda bir çözümü vardı. R19 koltuklarıyla değiştirdim önleri. arabaya konfor geldi resmen.
  • Tofas guvenli bir arac degil, onun haricinde parcasi da ucuz. Az da yakit gideri var. Kisaca ucuza alirsin, ucuza binersin, hemen hemen aldigin fiyata da satarsin(ya da daha yuksegine) boyle bir araba iste.

Cok iyi hatirliyorum, liseden mezun olduktan sonra cok arkadasim bos yere paralarini yerlerdi. Bir arkadasim da o zamanin parasiyla 3.5 milyar paraya(bugunun 3500 gibi dusunun) bir tane Sahin almisti. Araba gercekten de guzeldi onu da soyleyeyim yikinti bir araba degildi. Resmen bedava gezdi arabayla, gazdan dolayi da. Kizlar falan pek begenmez diye dusunen de agir yanilir ha, arkadas bir suru kizi gezdiriyordu arabayla. 18 yasinda olup da araba sahibi olan sayisi o donem tanidiklar arasinda bir elin parmagini gecmedigi icin ozellikle para yiyici kizlari ucuza gezdirirdi. Kaza yapsan pert ama. Oyle bir sey var. Ya da binerken motosiklet kaski takacaksin. En azindan kafani korursun. Esnafin dostudur Tofas.

• Yanlış anlaşılma olmuş ben tofaşı övmüyorum parasının arabası en iyisine 15 16 dan fazla verilmez. Arkadaş spring tofaştan iyi yazmış ona itinaden söyledim, bu arada siz kendi çapınızda kalkmaya yarışmaya çalıştınız sanırım yoksa spring doğanı şahini imkanı yok geçemez benimde springim vardı, belki sana 1.4 motorlu veya.1.3 motorlu 131 kasa doğan şahin falan denk gelmiş olabilir.

• quote:

Yanlış anlaşılma olmuş ben tofaşı övmüyorum parasının arabası en iyisine 15 16 dan fazla verilmez. Arkadaş spring tofaştan iyi yazmış ona itinaden söyledim, bu arada siz kendi çapınızda kalkmaya yarışmaya çalıştınız sanırım yoksa spring doğanı şahini imkanı yok geçemez benimde springim vardı, belki sana 1.4 motorlu veya.1.3 motorlu 131 kasa doğan şahin falan denk gelmiş olabilir.
    kalkışlarda iyiydi. mercedesi geçmek gibi bir niyetim olmadı hiç bir zaman. eğer bakımlıysa her türlü geçer doğanı. bakımsız spring tabi ki geçemez. benim aracım bakımlıydı. LPG hiç takılmamıştı. ataktı az yakardı. arıza nedir bilmedim hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 2 Nisan 2020; 22:55:41 >
  • Bende 1 sene bindim hiç arıza açmadı kronik sorun olarak benzinde çalışmazdı çünkü hortumları çatlardı bide koltuklarının arabanın tabana bağlantı yerlerinden çelikleri kopardı ön koltuklar yamulurdu veya yerinden çıkardı kaynak tutmazdı, ön koltuklar geriye tam yatmazdı dediğiniz gibi r11 flash koltuğu takar bi çoğu. Kalkışlarda evet iyi hatta patiye düşer torkundan dolayı ama uzunda nefesi kesilir bu yüzden doğan springi rahat geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ara-sıra -- 2 Nisan 2020; 23:1:26 >
  • Adolf Hitler 88 kullanıcısına yanıt
    sana mı soracagız arkadaşım hangi araca binecegimizi.
    ben 1 aylık maaşımla aldıgım aracı toparlayıp haftasonları binmekten keyif alıyorum.
    iyice çoluk cocuk yuvası oldu burası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

sana mı soracagız arkadaşım hangi araca binecegimizi.
    ben 1 aylık maaşımla aldıgım aracı toparlayıp haftasonları binmekten keyif alıyorum.
    iyice çoluk cocuk yuvası oldu burası.
    ilerde ikiye bolunmekten de zevk alirsin o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Hitler 88

ilerde ikiye bolunmekten de zevk alirsin o zaman

Alıntıları Göster
    İlanlardaki Tofaş sayısının git gide artması

dünyada 2 ye bölünmeyecek araba üretilmedi. ikiye bölmekten zevk alırım. 4 le çarplamaktan 4 köşe olurum.

• sonuçta bu araçlara binen vatandaşların geliri belli. haliyle son zamanlarda yaşanan salgın vb. durumlardan dolayı paraya sıkışan çok oluyor ben buna bağlıyorum durumu. sadece tofaş için değil o fiyat bandındaki araç ilanları genel olarak artış gösteriyor.
  • 1990-2000 arasi hangi araba guvenliydi ki.
    101 kasa corollami degil
    Renoult europe mi degil
    Broadway mi degil
    Accent mi degil
    Pejo 105 mi 106 mi degil
    Toros mu degil
    Yahu megane 1 bile 98 de basladi
    Clio bile 99 da basladi
    Xara bile 98 de basladi
    206 98 de basladi
    Passat 2 98 de basladi
    Golf 3 vardi
    Leon yoktu
    Astra 1 vardi oda teneke zaten
    Yoktu abi tek tuk saglam araba vardi.
    Mesela nissan almera sedani vardi sanki o saglam bak
    Geri kalan bmw merso volvo phorse vs millet alamazki zaten onlari.
    Yani arabalarin %90 i tofastan pek farklari yoktu.
    O yuzden ben tofasa ayri bir kotu demek yerine eski arabalarin alayi teneke diyorum.
    Eski eskidir 2 yede 3 e de bolunebilir.
    Mesela ben 96 astram olsa ondaki guvensizligin aynisini sahindede hissederim.
    Astranin ic tarafini gozlerimle gordum cunku kaportacida.
    Incecik sac heryeri.
    Alayi guvenlikli degil
    1998 den itibaren basliyor guvenlik gelismeleri.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.