Şimdi Ara

ilerde Erasmus yapacaklar için bu imkanı sağlayan en iyi üniversiteler hangileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
4.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam buna nereden bakımıştınız ? bi kaç üniversitenin bölümlere göre hibelerine erasmusa gönderdikleri öğrenci sayılarına bakmak istiyorum

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

Ege üniversitesi ne durumda ?

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

Bizim bolum icin epfl kontenjani dönemlik 3 kisi, cs filan da aynidir muhtemelen. Ama soyle bi sikinti var ki (en azindan ee icin) ikiden fazla bölüm dersi aldirmiyorlar degisime cikinca, mumkunse 1 ders aldiriyolar hatta.

Kayda deger anlasmalarda bizim bilgisayarin ethla var, bi de exchange de gatech var ama muhtemelen maliyetten oturu tercih etmiyorlar, onun yerine nus ve ntu yazıyolar genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi'nin erasmus anlaşmaları çok iyi

Dünyada top 100de olan bir sürü okulla anlaşması var

ben Uluslararası İlişkiler okuduğum için kendi alanıma baktım

gözüme çarpanlar; LMU, Sciences Po Paris(avrupanın en iyi siyaset bilimi okuludur), Heidelberg Üniversitesi aklımda kalanlar...

https://www.bilgi.edu.tr/media/uploads/2021/03/04/erasmus-for-studies-quota-list-2021-2022.pdf

tam liste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çelovek Ç kullanıcısına yanıt

Bir bilgim yok kendiniz bakabilirsiniz her yil listeler aciklaniyor giden ogrencilere bakmak daha gerçekçi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulsOfHolyWarsTornado

Gtü

her ne kadar t.ş.k geçtiğini sansa da gtüde erasmusa gitmek oldukça kolay.

bilgisayarda 2 ana dersten fazla saymıyorlar orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontooth11 -- 10 Ağustos 2021; 15:32:35 >
  • çelovek Ç kullanıcısına yanıt

Üniversitenin nihai hibe listesine bakman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalimantero -- 10 Ağustos 2021; 15:34:20 >
  • Kalimantero K kullanıcısına yanıt

hibeli listeye nerden bakabilirim?

• Sp!deR kullanıcısına yanıt
    hocam okulu uzatarak dahi olsa gidilmiyor mu 2-3. sınıfta? ya da iyi bir üni ayarlayıp bütün dersleri saydırsak yine kabul edilmiyor mu başvuru?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bruh

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yıldırım0705 kullanıcısına yanıt

Her üniversite için ayrı ayrı araştırman lazım. Xxx üniversitesi hibe sonuçları, erasmus sonuçları şeklinde arat. Bulamazsan üniversitenin erasmus sayfasına gir duyurulara bak

• knitta kullanıcısına yanıt

ODTÜ Makina, diğer üniversitelerin derslerini kendi must courseları yerine saymıyor. Halbuki 2. ve 3. sınıftaki tüm dersler must course. Geriye technical/non-technical/free electiveler kalıyor ve gitmek için gereken ders sayısını doldurmak için technical elective almalısınız. O da sadece 4. sınıfta mümkün.

• Kalimantero K kullanıcısına yanıt

hocam siz hangi ünileri düşünüyosunuz ceng istiyosunuz galiba

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Yine de bunu 1. sınıfın başında öğrenmem hoş olmadı :')

Henüz birinci sınıfken yatay geçiş öneriyorum sana :)

Ben de bunu istiyorum aslında... Şöyle bir bilgisayar fena olmazdı :') 3.5+ ortalama yaptığım taktirde geçişte çok zorlanır mıyım, nelere dikkat etmeliyim, bir bilginiz var mı? 2. sınıfı başka bölümde okumak için yatay başvurusunu ilk yarıyıl sonunda mı yapmalıyım?

Gerekli yönergeyi de defalarca okudum ama temel bilgiler yazıyor sadece. Teşekkür ederim.

Şu sıralar yatay geçiş başvuruları açık olmalı, acele et. CENG'e geçmek için +3.85 civarı lazım daha aşağısına geçmen çok zor. O yüzden merkezi puanla da geçmeyi değerlendir derim.

Ekim ayında 1. sınıf olacağım hocam. Sonraki yıl başvuracağım yani. Merkezi puanım da girdiğim yılın CENG taban puanından düşük, yazan yönergeye göre eşit veya yüksek olması gerekiyor. Yanlışsam düzeltin lütfen.

Ortalamayı o seviyede tutmak tek şansım gibi. Başarabilirsem böyle geçerim.

Teşekkür ederim yardımlarınız için :')

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.