Eger onlar olmazsa (malum bulunmasi zor ve bir o kadar masrafli arabalar) Audi A4 ..
opel astra zaten var da şunun gibi modifiye edecek parayı bulsam süper olacak...
bilgisayar yapımı değildir araba. yarışlara katılıyor. türk takımı.. arkas opel diye aratın çıkar
Hala en ulaşılabilir hedef benim
Honda Civic kısmetse herhangi bir model
Ford Mustang Bildiğim kadarıyla bu arabalar Amerikada çok uçuk fiyatlarla satılmıyor. Bizim buralara gelince biniyor para.
herkes takıntılı olduğu şeyi elde etmek için yaşar çok şükür peşinden koşabileceğim mantıklı hayallerim var...
quote:
Orijinalden alıntı: Full#Throttle
Ford Mustang Bildiğim kadarıyla bu arabalar Amerikada çok uçuk fiyatlarla satılmıyor. Bizim buralara gelince biniyor para.
amerikada mustangler 18bin dolardan başlıyor aşağı yukarı fakat soyle bir durum var amerikada bu arabalar türkiyenin şahini kartalı gibi malum yerli üretim o yüzden amerika sınırları içerisinde mustang gibi arabaların değil de daha çok audi mercedes gibi arabaların forsu oluyor:) ama tabi bizim için forsmu onemli yoksa motorundan çıkan o hırçın ses mi:) dediğin gibi bu araçlar türkiyeye gelince asgari 55bin dolardan alıcı buluyor bunun da sebebi çok sevgili devletimizin arabanın fiyatından daha fazla vergi alması...
İşler iyiyi giderse hayalim.
Seneye inş.(Passat)
Sadece hayal ... (X6)
quote:
Orijinalden alıntı: Self Control
quote:
Orijinalden alıntı: yÜkXeX DoZ
+ 67
Offf. Fıstık benim olacak basıcam gazına basıcam gazına...
P 206 SW
P 206
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme