Şimdi Ara

İLERDE ÜRETİM YAPMAK VE FABRİKA KURMAK İSTEYENLER İÇİN EN İDEAL BÖLÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu mühendislik hakkında ne düşünüyorsunuz?Tübitak geleceğin meslekleri arasında gösterdi.Mesleği bilmeyenler için kısaca üretim yapılan yerlerde üretilen malzemeden max verim alabilmek adına çalışma yapıyor.Yani 'Üretim Mühendisi' diyebiliriz.Bu mesleği yapan bir akrabam var.Kendisi Döküm fabrikasında çalışıyor.Maaş konusunda iyi denebilir.Fakat en büyük sorunu Sanayii sektöründe insan çok yıpranmasıymış.
    Bu mühendislik için bana söylenen (daha doğrusu son yıllarda popüler olan mühendislikler için) seçmemem yönünde.Temel mühendislikler arasından tercih yapmam tavsiye ediliyor.Ben de bu kafadaki insanlara bir örnek vereyim : son 10 yılda ortaya çıkan apple yılların nokia'sını bitirdi.Bunun yanında android işletim sistemi ise son 5 yılda hayatımıza girip her konuda bizi eline aldı.
    Tercih yapacak arkadaşlarımın bu mesleği araştırmalarını tavsiye ediyorum.Dünyaca tanınan bir Türk'e geldiği konferansta bu soruyu bizzat sordum.Bu mühendisliği.Verdiği cevap ise mantıklı geldi.Sanayiisi oturmamış gelişmekte olan ülkelerde Üretimin her zaman artacağını söyledi.Ben de bunu sizlere aktarıp sizlerin görüşlerini almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3CCAC21AA -- 19 Temmuz 2017; 18:42:11 >

• Endüstri mühendisliği degilmi bu dediğin zaten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blazingquantum

Endüstri mühendisliği degilmi bu dediğin zaten?

hocam Endüstri mühendisliği hakkında çok fazla bilgim yok.Ama şöyle söyleyebilirim.MMM'de endüstri mühendisliği gibi sözele kayan bir çalışma alanı yok.Sadee üretim(fabrika)
  • Okumamak Çevremde gördüğüm fabrika sahiplerinin tamamı ilkokul mezunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.