Şimdi Ara

ileri c/c++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İleri c dili hakkında kaynak öneriniz varsa paylaşırmısınız lütfen.Video veya ders notlarıda olur.Şimdiden teşekkür ederim.

• İngilizce olsa sorun olur mu?
    Burada bir kitap var. Chapter 11e kadar konsol programı yazmak için bilgiler var. Geri kalanı visual bölümüne giriyor. Tabii ki tüm konular bunlar da değil.
    Data Structures (Veri Yapıları) adında bir konu var ki dillere destan! Burada da o konuyla ilgili bir kitap var. Eğer programında büyük miktarda veri kullanacaksan bunları işlemek önem arz ediyor. O yüzden önemli.

Video içinse lynda.com un ve bazı sitelerin eğitimleri var ama buradan link vermek doğru olmaz. Herhangi bir torrent sitesine gidip arama yaparsan bulabilirsin.

Ayrıca:http://www.parashift.com/c++-faq-lite/index.html (Burada eğitim yok ama çoğu konu için net bilgi var, ileri seviyeye gelince yardım için kullanabilirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcCopat -- 13 Mart 2011; 2:44:07 >

• ingilizcem o kadar iyi değil ama yinede faydalanabilirm teşekkür ederim :))

kitap olarak öneriniz varmı? (türkçe) bir çok kitap var piyasada karar veremedim .
  • Türkçe olarak bundan daha ileri seviye ve geniş kapsamlı bir kaynak olduğunu sanmıyorum:
    http://www.sistem.com.tr/tanim.asp?sid=V4AJKSCQEC5C8NJ8T0Y7
  • Evet faydalı bi kitaba benziyo.Yorumlar da güzel kitaba yönelik. Teşekkür ederim öneriniz için.
  • ileri c eğitimleri kitaptan olacak gibi değil sana önerim. su an bir abim ileri c'ye gidiyor ve söylediği şu kitaptan kesinlikle olmaz.
  • üniverstede eğitimini alıyorum. yardımcı kaynak olarak araştırıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c'de yardım
    13 yıl önce açıldı
    C programlama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi Türkçe kaynak sıkıntısı var bir çok konuda olduğu gibi bunda da... Kolay gelsin.
  • teşekkür ederim herkeze.
  • Deitel Deitel kardeslerin C kitabinin icerigi guzel fakat sayfa tasarimi orjinalini gordukten sonra hic ic acici degil.
  • Prof.Dr. Mithat Uysal ın kitabını edindim.Temelden başlıyan bi kitap.yeni başlıyanlara tavsiye edebilirim.bende kitabın ortalarından felan başlıcam artık yettiği yere kadar :)) Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.