Şimdi Ara

İleri Oyunda Rengar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kindred adc oyna o atladığında ultini aç
  • Koruyucu Melek al pasifinin bitmesini bekle. Ondan sonra sat Zhonya al. Bu döngüyü tekrarla.
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    dıbıtıssss çözüm bulundu biraz refleks kasmak gerekçek ama
  • Luci, Graves gibi kaçış mekaniği olan bir ADC'en yoksa işin biraz desteğine ve takımına kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    o da olabilir. peki luci mi graves mi kalista mı diye sorsam? 4900 küsür IP var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobel Adayı -- 21 Aralık 2015; 19:44:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasanNm

Gerçekten bir adc olarak acı çekiyorum. rito ya da tencent duyun sesimi.rengar u açtıktan sonra zaten ilk hedef ben oluyorum. 1 saniye sürmüyor ölmem ya bu nası bi şey ya. yardım edin nası korunurum ben bu şeyden. oynama zevkim kalmadı

Yanına Lulu support al.Gör o Yengay sana atlasada vurabiliyor mu?

• iyi hoş da hocam TRde sup yokluğunda Lulu sup u nerden bulcaz
  • quote:

iyi hoş da hocam TRde sup yokluğunda Lulu sup u nerden bulcaz

Ben Lulu main olan bir supportum ama Ocak başında Westte dönüyorum.Oyun atabiliriz fırsat bulabilirsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-863A03C10 -- 21 Aralık 2015; 19:48:20 >
  • bilmem ki ben henüz 23üm dolayısıyla pek 30 olmadan 30larla(sup) takılmak istemiyorum. bikaç kez o hataya düştüm çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadp00L

Yeni stacklenen jung iteminden çık yanındaki köpekten korkup gelemez.

• Jinx al altina E ac bekle.o arada dans et.

• he
  • 3 sezondur Rengar teq atyr .s.s konulari aciliyor , gelen cevap fix : Pembe totem al.

E AT KARDEŞİM SEN DE. AT.SIKTINIZ.

• Lance Vance kullanıcısına yanıt
    Sıktıysa ne yorumu atıyorsun. Ya cevabını yaz sadece ya da okuma bile. Üstteki arkadaşlar insan gibi cevap verdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gosunun yaptığı gibi ölümü bekle

• quote:

Soloda karşımıza gelirse nasıl dürtücez ? counter ı nedir bu champ'in? hayvan gibi can da doldurabiliyo 2 skill atıp.

Öncelikle top, geçenlerde malp oynarken geldi karşıma musibet başladım gerektiğinde ilk levellerde farma yaklasmadim ziplayamasin diye sadece q ile durttum olurda ziplamayi basarirsa musibete bas tum skilleri vur takastan onde cikarsin. Sonra onu ben onu yaklastirmadim farma level 3 ve 5 te kestim ggwpizi kda 18 8 15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crystal Prox -- 22 Aralık 2015; 8:05:32 >
  • Çözüm zamanlamayı çok iyi ayarlayabilecek bir Janna ya da Tahm Kench olabilir. Onun dışında rengar ultisi ile geldiği fark edildiğinde 2-3 kişi dip dibe geçip sana atlamasını engellemen lazım. Takımını bu şekilde uyarabilirsin. Bireysel olarak çözümü g.a olabilir. O da takım yine senden ayrı durursa tekrar doğduğun anda ortadan ikiye 1 sn de ayırır seni. Vayne alıp görünmezliği iyi ayarlamaya çalışmak da farklı bir seçenek olabilir.

Edit: Atladıktan sonra saniyelik olarak görünmezlikten bahsettim ki o da oldukça üst düzey bir hareket. En güzelini kaderine boyun eğ.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.