Şimdi Ara

İleri torment'lere çıkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana konuda yazmıştım ama daha çok kişi görür diye burada konusunu açayım dedim.

EDIT: Konuyu şuanki durumumla editleyeyim, T2-T3 arası oynadığım bir wizard'ım var T2 çocuk oyuncağı gibi gelmeye başladı ama youtube'da falan görüyorum adamlar torment 10'da gözleri kapalı oynuyorlar çocuk oyuncağı gibi geliyor nasıl oluyor bu eşyaları neye göre diziyorlar skill leri neye göre seçiyorlar aranızda t6 üstünde olan varsa yardımcı olabilirse çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan733 -- 20 Mart 2016; 23:28:45 >

• ekle khanjui
  • Setle yapılıyor, asıl hasarı ve defansı setle kazanıyorsun, setsiz yapanlar da yüzük setini alıyor. Onu dahi kullanmayan karakter ise achie için yapar item seti ise ancient zaten. Bunların hiç biri yoksa elinde bir tane leg item varsa olmaz tabi. Ayrıca gemler de burada önemli faktör.
    Toparlamak gerekirse konuyu; build oluşturmalısın forumu takip ettiğini varsayarsak build muhabbetini görmüş olman vehttp://www.icy-veins.com/ adlı siteyi de keşfetmiş olman lazım, keşfettiğini de varsayarsak böyle bir konu açmaman gerekir
    ----
    Neyse iyi eğlenceler hocam

• Ekle ayça21 alttan tire.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Setle yapılıyor, asıl hasarı ve defansı setle kazanıyorsun, setsiz yapanlar da yüzük setini alıyor. Onu dahi kullanmayan karakter ise achie için yapar item seti ise ancient zaten. Bunların hiç biri yoksa elinde bir tane leg item varsa olmaz tabi. Ayrıca gemler de burada önemli faktör.

Toparlamak gerekirse konuyu; build oluşturmalısın forumu takip ettiğini varsayarsak build muhabbetini görmüş olman vehttp://www.icy-veins.com/ adlı siteyi de keşfetmiş olman lazım, keşfettiğini de varsayarsak böyle bir konu açmaman gerekir

----

Neyse iyi eğlenceler hocam

Açıkçası forumu çok takip etmiyorum siteyi de görmedim

Şuan eldivenimle pantolonum firebird's set'ten. Hem şu ana kadar düşürdüğüm rare/legendary itemlardan daha iyi statları olduğu için hem ölünce anında dirilttiği için giydim.

Onun dışında set itemim yok ne yazık ki. Setlerden çok anlamıyorum sadece düşük seviyelerdeyken kasmak için cain'in setini giyiyordum o kadar.

3 gün önce aldım ros'u o yüzden biraz acemiyim bu konularda.

Siteye göz atayım teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan733 -- 20 Mart 2016; 9:49:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Beni de ekleyebilirsin. Bu sıralar çoğunlukla online'ım. Yardımcı olurum.

isyanqar_bashqentlee_06
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.