< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 5 Kasım 2023; 15:38:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İleride eşinizin çalışmasına izin verir misiniz?

-
-
geri kafalısın kız a101de çalışsa neyse tıp kazanmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başarılı bir troll değilsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok haklı bir söz gelecekteki karın (tıpçı) erkeklerin orasını burasını elleyecek sen de hiçbirşey yapamayacaksın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ya eskiden trollüğün de bir adabı vardı
iyi troller gitti geriye böyleleri kaldı, yapacak bir şey yok
-
tıp okuyan bir kız bana bakmaz bana bakacak kız en fazla a101 kasiyeri falan olur onun da çalışmasını istemem. mecbur günde yüzlerce erkekle muhatap olacak alacağı para da 10-15k lira. bir erkek gerekirse 2-3 işte çalışmalı evinin geçimini sağlamalı çalışmak kadının fıtratında yoktur evde durup çocuklara bakmalı yemek temizlik yapmalı. ailedeki iş dağılımı bu şekilde olmalı
-
eğitim ve sohbetler konularında seni birkaç ay önce ilk kez gördüm, senden önce çok daha kaliteli troller vardı
vasat herif, seni önceden rezil etmemiş miydim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 5 Kasım 2023; 15:55:1 > -
Konyalı yobaz
-
Konuştuğun tıpçı kız yarın bu saatlerde intörnlerle fingirdeşiyor olacak kardeşim…
Hayatın gerçekleri bu.
Sen de bir başkasının gelecekteki karısına aynısını yapmalısın
Ki adalet sağlansın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biz buna the stockmarket tiger mentality diyoruz liberal
En Beğenilen Yanıtlar

Başarılı bir troll değilsin |
ya eskiden trollüğün de bir adabı vardı iyi troller gitti geriye böyleleri kaldı, yapacak bir şey yok |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X