Şimdi Ara

İleride mezun olunca ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uludağ’da biyoloji okuyorum.En iyi seçenek akademisyen olmak mıdır sizce yoksa hastanede falan biyolog olarak çalışmak mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tavuk dürümcü açmak

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

• lise kpss'ye gir. biyolojiden özelde iş bulamazsın, kpss ile atama zor, akademisyenlikte torpil dönüyor. veya meslek öğrenmek olabilir emlakçılık, kebapçılık vs.

• Fiat doblo ile martı tag

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

mantıklı ama taksiciler için önlem lazım. uzun namlulu emanet falan.

bu arada kuryelik de iyi para bırakıyor.

• Codix C kullanıcısına yanıt

kuryelik yada martı yapacak olanlar lütfen okumayınız. bölüm bitirmenin kuryelikte önceliği olmadığı gibi tonla baba parası heba oluyor. zaten çok idealist olmadıktan sonra bölüm okumanın ilk 3-5 i hariç işletme okumaktan bir farkı yok. örgün okuyana kadar uzaktan oku illa okuyayım diyorsan. olsan olsan özel bir okulda asgari ücrete çok yakın bir maaşla öğretmen olursun demedi deme.

çok net. yazın asgari ücret 18 di çoğu öğretmeni 20 yada 21 den tavlayıp sözleştiler, birde okulun özel kursları felan olur 3-5 bin de oradan gelir. yıl dönüp asgari ücret zamlandığında senin maaş asgari ücrete ya denk gelir ya az geçer hepsi o. bimde çalışanlare 32 bin lira alıyor ken okuyup özelde öğretmen olmak çok incitici şu hali ile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önlisans eczane teknikerliği okuyup memur oluyorsun

• Akademisyen olabilirsen ol ben olmak isterdim ama o yolda ilerlemedim, yok olmam dersen KPSS gir memur ol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.