Şimdi Ara

İleride taşra tıplılar sıkıntı çeker mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

DIS HEKIMININ BILE BAKIYORUM KIYMETLI DOSTUM. OZELLERDE INSAN O PARAYI VERINCE BU TARZ SECMECE ISLERINI YAPIYOR.

• Hastaya ayrılan sürenin 4-5 dakikadan az olduğu bir ülkede anormal bir gelişme olmadığı sürece 15 yıl daha doktor açığı kapanmaz bence.

• LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt

Şimdiki öğrenciler için mikroskop kadavra vs. yeterli olmayan fakülteler varmış her fakülte benzer sorunları yaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapı Ustası kullanıcısına yanıt

İleride taşra tıplılar sıkıntı çeker mi aynen öyle herkes içi çok hayırlısı olsun

• Taşra tıplı olarak özel hastanede çalışma hedefim yok zaten orada çalışma ihtimali biraz zor orası ayrı ama genel olarak iş bulma sıkıntısı yaşayacağımızı sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 16 Ağustos 2024; 19:11:6 >
  • thatisreal kullanıcısına yanıt

hangi tıptasın kral

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Kadavra mikroskop pek önemli değil. Öğrenme açısından faydalı ancak elzem değil. Şimdiki öğrencilerin aldığı eğitim çok daha iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya şu taşra tıplılar da kendini doktordan sayıyor mu gerçekten ? Geçen tümör ameliyatım için gittim hastaneye, tam ameliyat masasındayım doktorun duvarda asılı diplomasını gördüm taşrada okumuştu. Kalktım çıktım hastaneden böyle rezillik olmaz

• Dünyanın hemen hemen her yerinde sağlıkçı açığı var.

Tıp evrensel meslek ciddi anlamda, o yüzden iş istihdamı konusunda en azından önümüzdeki 30 sene boyunca sıkıntı çekilmeyeceğini düşünüyorum.

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam, sağlık ocağında odadaki diplomayı gördüğüm an direkt çıktım kaydımı sildirdim. Uzuncarsidski aktar bile uzmanlık yapmayan adamdan daha çok derman olur(!)

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

sonunda ünlem eksik olmuş İleride taşra tıplılar sıkıntı çeker mi 

• İleride taşra tıplılar sıkıntı çeker mi

Yanıtları okurken ben

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Tüh ulan mikroskopa tek kişi değilde 2 kişi baktık diye iyi doktor olamadık goruyon mü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.