Şimdi Ara

İleriye Dönük Pc Toplama Şuandan itibaren aktif kullanımlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aranızda yeniyim öncelikle vereceğiniz bilgiler için ve üşenmeyip yazıcağınız cevaplara sonsuz tşkler.

Şimdi sistemi aktif bir şekilde toplanır toplanmaz kullanmak fakat asıl amaç 4-5 ay sonra ultra bir masaüstüne getirmek istiyorum.(Asıl maddi olarak o zaman uygun olacağım)

Şuan ayrıca konsolum olduğu için tüm oyunların tadına vardım fakat ileriki aylarda online olarak pcde"de tatmak amaçlı oynamak istiyorum.(gta5,watch dogs vs)

Ve şuan için ortaçağdan kalma bir ONLİNE oyun oynuyorum malesef oyun yakamızı bırakmıyor ve çok sistem gerektiren hatta hiç sistem gerektirmeyen UltimaOnline oyunu (İşlemci: Pentium 4 2.0 GHz / AMD Eşdeğer
    RAM: 1.0 GB veya daha fazla
    HDD: 8 GB Boş
    Ekran Kartı: 128 MB 3D Grafik Kartı. (GeForce 6200 )

İlk aklıma gelen ve sizinde sürekli söylediği ekran kartının çok iyi olması gta5 vs gibi iyi oyunlar için o yüzden ekran kartını 4-5 ay sonra 2.000-3.000 TL gibi rakamlar ayırabilirim. Ama ilk etapda ekran kartı almadan yukarda belirttiğim oyunu ultra max ayarlarda oynamak için onboard anakart alıp daha sonra ekran kartı alıcak şekilde sistem geliştirmek toplamak istiyorum.(mümkünatı var ise)

İlk etap için ayıracağım bütçe 2.000TL - 2.500 TL ( monitör hariç) motor içinde ayrıca tavsiye verirseniz sevinirim 24inç en iyi mhz değeri veren online oyunlar için ( 500-1000tl arası olursa sevinirim.

Dediğim gibi amacım birkaçı ayı en iyi şekilde pc siz kalmadan atlatmak. İşlemci ve ssd yi en iyi şekilde olursa iyi olur. İlk etapda Hdd gerek olduğu sanmıyorum. Birde özellikle şeyi rica ediyorum mhz değerleri en yüksek olanları ( okuma ve yazma hızı olarak) bir daha masraf etmeyim.

Parça bilgileni vatan Pc üzerinden verirseniz sevinirim direk yazdığınız yazıyı ordaki yetkilerelere göstererek toplatıp kurulumunu yaptıracağım.Malesef kendim beceremem daha önce pc format atıyım dedim bir daha açılmadı o dereceyim :)

çok ama çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsini birlikte toplaman daha iyi olur 4 5 ay sonrasında sistem önerisinde çok fark olacak

zaten konsolda varmış bekle bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirttiğim gibi pc olmadığı için toplamak zorundayım.
    Tavsiyen varsa yazarsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.