Şimdi Ara

İLERİYE DÖNÜK PSU YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şu anki sistemimdeki 600w lık psunun işlemciye giden pinlerden birindeki arızadan dolayı yeni bi tane ileriye dönük psu almayı düşünüyorum.
    sistemim şu şekilde

2gb DDR2 1066 MHZ RAM ( 3 ADET YANİ 6 GB )
    POWERCOLOR ATI HD4890 1GB 256 BİT GDDR5 (DİRECTX 10.1 )
    GİGABYTE GA-MA790X-UD3P AMD 1333MHZ AM3/AM2+/AM2 ANAKART
    1TB SEAGATE HDD
    AMD PHENOM II X4 945 QUAD CORE 3,0 GHZ AM3 İŞLEMCİ

ŞİMDİ BU SİSTEMDE İLERİYE DÖNÜK EKRAN KARTI ANAKART VS DEĞİŞTİĞİM ZAMAN 750 W GÜCÜNDE PSU YETERLİ OLURMU. HAZIR PSU BOZUKKEN İLK ÖNCE PSUDAN BAŞLIYİM DEĞİŞİKLİĞE :) SLI YAPMAYI PEK DÜŞÜNMÜYORUM İLERİDE CIKAN YADA ŞU ANKİ YENİ ÇIKMIŞ EKRAN KARTLARINA 750W LIK Bİ PSU YETERLİMİ YOKSA ÇOKMU FAZLA.

İLK ÖNCE EKRAN KARTI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ZATEN YENİ EKRAN KARTI BU İŞLEMCİYE DARBOGAZ YAPABILECEGINDEN EKONOMİK BAKIMDAN FX SERİSİ İŞLEMCİYE DÖNMEK İÇİN ANAKART VS DEĞİŞİCEM AMA ZAMANLA :)

• usta 750w lık highpower iyiyse eğer ve ileride sistem artışında tek ekran kartı için sıkıntı yaratmıycaksa ( çift ekran kartına param yetmez saten :D ) teknobiyotikteki fiyatı çok ucuz. 3 4 tane güvenilir alışveriş yaptığım sitelerde fiyatı 290 küsür lira teknobiyotikte çok ucuz bi sıkıtnı olmaz demi teknobiyotikten alırsam demi. zaten tecrübeli olmasanız teknobiyotik önermezsiniz heralde.
    http://www.hepsiburada.com/high-power-element-smart-750w-mavi-ledli-80-bronze-56a-12v-power-supply-hp-ep-750s-p-BD303944
    http://www.hepsiburada.com/high-power-750w-80-bronze-56a-12v-power-supply-hpg-750br-h12s-p-BD303945

aşırı derecede fark var.

• dostum bir pin kırıldı diye psu değiştirmeye ne gerek var tamir edip kullanılır
  • pin kırık değil pinden çıkan güç düşük olduğu için sistemi çalıştırmıyor.
    bi yönden doğru diyosun ama tamir edilebilirmi bilmiyorum . 2009 yılında toplamıştık sistemi tamirden sonra tekrar hata fln verirse yine sıkıntı olcak en iyisi yenisini alıp yükseltmek geçti içimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiderturk

pin kırık değil pinden çıkan güç düşük olduğu için sistemi çalıştırmıyor.
    bi yönden doğru diyosun ama tamir edilebilirmi bilmiyorum . 2009 yılında toplamıştık sistemi tamirden sonra tekrar hata fln verirse yine sıkıntı olcak en iyisi yenisini alıp yükseltmek geçti içimden.

2009 modelse değiştirmen iyi olur uğraşmaya değmez

650w işini görür zaten gittikçre güç tüketimleri düsmeye başladı
  • Arkadaslar konu hortlamis gibi olcak ama k.bakmayin

Teknobiyotikde indirimde diye 750w lik psu yu aldim. Bazi arkadaslarin dedigine gore ve arastirdigim yerlere gore yeni parcalar dusuk guc istiyomus. 750w lik psu nun bana fazla elektrikten baska sistemime bir zarari olmaz demi. Aldik bi kere psu yu suan kullanmaktan baska carem yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiderturk -- 9 Ağustos 2015; 17:10:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır sistem içinde gelen psu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • spiderturk S kullanıcısına yanıt
    hayır zararı olmaz o yazan değeride çekmez sistemin ne isterse onu çeker

gereğinden büyük değerde psu kullanırsan psu daha az yorulur daha az ısı üretir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 9 Ağustos 2015; 17:17:31 >
  • 1000 wat uzun zamaly olarak ilerye dönük
  • teknobiyotik te outlet dıye satılan seasonıc psu lar var ben x 750 veya x850 v olanı almak istıyorum acaba sıkıntı olurmu bilgisi olan varmı ürün açıklamasında ıade imkanı yok ve sade kutu hasarlı ve çizik var dıyor[ çizik ve kutu hasarı onemlı değil de] acaba bunlar test amaçlı da olsa kullanılmış psu larmıdır alsam sıkıntı olurmu acaba fıyat çok uygun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.