Şimdi Ara

İletişim Fakültesi Olan Üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler gazetecilik okumak istiyorum lys'ye gireceğim

*taban puanı 340-350 arasında

*özel olabilir ama çok da yüksek olmasın fiyatı

ya da siz bildiğiniz gazeteclik bölümü olan iletişim fakültesi olan üniversiteleri yazın ben araştırabilirim.

teşekkürler saygılarımla.

• Bahçeşehir ! İletişim fakültesi gerçekten üst düzeydir.
  • Bilgi Üniversitesinin eline kimse su dökemez bu konuda. En iyisi.
  • Maltepe Üniversitesi'nin RST bölümünün çok iyi olduğunu duymuştum. Ayrıca bu tür bölümlerin fiyatlarının düşük olacağını zannetmiyorum. En azından %50 burs alman senin açından iyi olacaktır. Burs sayesinde daha düşük fiyat ödeyeceksin. Ayrıca eğer ki vakıf üniversitesinde okuyacaksan mezun olduktan sonra parayla okumuş dedirtecek bir okulda okuma. Bilkent yada Koç vakıf üniversitesi fakat genelde okuyan öğrenciler burslu öğrenciler ve ben gördüğüm mezunları için parayla okumuş demem. Gidip Haliç, Fatih gibi üniversitelere para verip okuma, daha iyilerini seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim
    Maltepe Üniversitesi'nin RST bölümünün çok iyi olduğunu duymuştum. Ayrıca bu tür bölümlerin fiyatlarının düşük olacağını zannetmiyorum. En azından %50 burs alman senin açından iyi olacaktır. Burs sayesinde daha düşük fiyat ödeyeceksin. Ayrıca eğer ki vakıf üniversitesinde okuyacaksan mezun olduktan sonra parayla okumuş dedirtecek bir okulda okuma. Bilkent yada Koç vakıf üniversitesi fakat genelde okuyan öğrenciler burslu öğrenciler ve ben gördüğüm mezunları için parayla okumuş demem. Gidip Haliç, Fatih gibi üniversitelere para verip okuma, daha iyilerini seç.

İletişim fakültesi çok iyidir maltepe'nin tavsiye ederim.

• bizim üniversitede var ama devlet üniversitesi. bizde para yok o yüzden eğitim ve uygulama son derece berbat. geçmeside çok zor . bolonya diye bir şeyi önümüze koydular geçemiyoruz okulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 23 Haziran 2011; 12:12:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.