Şimdi Ara

İLGİ ÇEKMEYE ÇALIŞANLARA PRİM VERMEYİN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lys açıklandı,atatürk islam düşmanı vs. vs. gibi dikkat çekme peşinde olan gerçek hayatta şişko sivilceli hiçbir sosyal ortamı olmayan adamları bir yerinize takıp mutlu etmeyin lütfen

• sabahtan beri forumdayım islam düşmanlığı yapan yok nerden çıktı?
    mağdur değilsiniz rahat olun
  • 1 saattir atatürke sardılar sürekli siliniyor başlıkları görmemişsindir
  • Ataturke hakaret edildiginde neden sessiz kalalim?
  • sadclown kullanıcısına yanıt
    o başlıklara baktıysanız en çok tepki verenin ben olduğumu görmüşsündür ben sessiz kal demiyorum şikayet edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadclown

Ataturke hakaret edildiginde neden sessiz kalalim?
    Kim kime hakaret ederse etsin kendi sorunudur neden bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Homofobik

1 saattir atatürke sardılar sürekli siliniyor başlıkları görmemişsindir

ben atatürkü değil islam düşmanlığını göremedim hocam.
    varsa özür ama ben göremedim hatta atatürk islamı kaldırmaya çalışıyordu zırvaları vardı
    neyse bana ne ya bunu tartışacak değilim
  • şahsen ben atatürk'e hakaretin doğal birşey olduğunu düşünmüyorum tepkisiz kalmayıda doğru bulmuyorum hiç değilse böyle terbiye aldım insanlar sizin gibi vurdum duymaz olduğu için bu hallere geldik
  • Homofobik H kullanıcısına yanıt
    lys aciklandi konusu actim
    Hicte anlattigin gibi degilim :D

Yanlis tespit
    Eğlenmiyor musunuz
  • Forameindo F kullanıcısına yanıt
    çılgınlar gibi eğleniyoruz aile boyu hemde babaannem gülmekten amuda kalktı desem
    Atatürk'ü tartışılmaz sorgulanmaz olarak görmek gerçekten hatadır. Herkes, her şey tartışılabilir. Bu kadar ürkmeyin. İnsanları bu kadar yüceltmeyin.
  • tartışılmaz demedim iyi oku hakaret etmek doğru değil
    Herhangi bir kimseye hakaret etmek doğru mudur peki? Neden Atatürk'e hakaret etmek doğru değildir diyoruz ve ülkemizde Atatürk'e hakaret etmek suç sayılıyor? Gerçekten hakareti hak eden insanlar yok mu? Neden Atatürk'ün de bu insanlardan olabileceğini düşünemiyoruz bile? Kalıplardan dogmalardan kurtulmanız için söylüyorum. Atatürk'e karşı olduğumdan değil. İnsanların kafasına Atatürk'ü öyle çakmışlar ki sorgulayamıyoruz bile. Aman çarpılırsın hakaret etme
  • Başımızda hakaret edilmesi gereken onca insan varken neden Atatürk peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homofobik -- 24 Haziran 2015; 19:43:27 >
  • Ataturku yocoltoyorsonozcular gelmis hemen. Deger verdigim seylere, kisilere hakaret edilmesine katlanamiyorum, bununla ilgili bir sorunun mu var?

Tepki verinde hemen sorgulamiyorsunuz, kutsallastiriyorsunuz vs. Burda biri gelip islama, hz muhammede sayip sovse ayni sogukkanliligi gosterebilecek misin? Cok ozgurlukcusunuz ya. Kimse kimsenin deger verdigi seylere kufir etmesin. Ha ediliyorsa da tepki gostermek en dogal hakkimizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C7B11D00 -- 24 Haziran 2015; 19:46:35 >
  • Hayır benim bir sorunum yok ama bunun senin gibiler için bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bu tarz bir şeyi görünce katlanamamak, sinirlenmek gerçekten büyük bir sorun.
  • Bu bir sorun değil bilader, yanlış algılamışsın. Ben öyle Atatürk aşığı, Ataürk'e biat eden birisi değil ama yaptıklarının ve Türk halkı için olan öneminin farkındayım kendisine derin bir sevgi besliyen ve saygı duyan birisiyim. İnsanlar sevdikleri kişilere laf atılmasına katlanamazlar, sen sevgilinle dolaşıyorsun sevgilin hiç öyle hareketler yapmadığı halde millet arkasından konuşuyor yok şöyle şıırık yok böyle anlandınız siz. Eğer buna susuyorsan pısırıksındır, eğer bizim bunlara tepki gösterişimizi anlayamıyorsan ya cidden sen sevmeyi bilmiyorsun sevmeye cesaretin yok ya da algını değiştirmen lazım biz öyle Atatürk'ü ilahlaştırıp dünya onun çevresinde dönüyor diyenlerden değiliz, genelleme yapıp insanları tekleştirmeyelim lütfen.
  • Kartal Tekmesi kullanıcısına yanıt
    Adam Atatürk ezelden ebede kadar diyor kardeşim kusura bakma da resmen ilahlaştırmadır bu. Tarihimizde Atatürk gibi nice komutanlar vardır ama ülkemizde yalnızca Atatürk'e hakaret yasası diye bir şey var. Genelleme yapmak doğru değil haklısın. Ancak tahammülsüz olduğumuz inkar edilemez. Biz de Öcalan'a sövüyoruz terörist diye ama adama aşık olanlar, dövmesini koluna yaptıranlar, büyük lider olarak görenler var. Benim algım geniş yani bunları görüyorum, aksine sizin algınızı geliştirmeniz gerekiyor.
  • Tahammülsüz olduğumuz doğru değil hocam, şu ana kadar böyle bir konuşma yaşadığım 2. kişisin. İlk arkadaşım da seninle aynı şeyleri söylüyordu ben de bazı noktalarda katılıyorum sana ama elin bebesi gelicek sırf dalga geçip dikkat çekmek için değerlerimize sövecek ve ben karşısında sesimi çıkarmıcam. Millet olarak yapımız bozuluyor, her ne kadar insanlar cahilliğinden veya ideolojilerinden dolayı bir birlerine hakaretlerde bulunsalar da işin temeline bakmıyoruz. Atatürk ve ondan önceki nice paşalar bu millet için çok büyük işler başarmışlardır, özel hayatı ne olursa olsun bu ülke için çalışmış Osmanlı padişahları da kötü anılsalar da temelde bu vatana, insanlığa faydası dokunmuşlardır. Miiletimiz maalesef araştırıp doğrusunu öğrenme yoksunu, çoğu konuda bağnaz olabiliyor. Onları uyarmamız doğrusunu göstermemiz lazım. Kürtlerin doğal hakkıdır özgürlük isterler, Türkler de özgürlüğüne sevdalı bir millettir ama sanki biz onları yıllardır sömürüyormuşuz gibi dağa çıkmaları doğru mudur, 10 çocuk yapıp devlet yardımı alıyorlar ve bedava yaşıyorlar. Ben bizzat doğuda bulundum her şeyleri kaçak, her şey ucuz ama kötü bir şey oldumu hemen devlet suçlu. Şimdi bunlar yok yere dağa çıkıp kendi halkından olanı bile öldüren bebek katilinin dövmesini yapıp bunun doğru olduğunu, etik bir davranış olduğunu ve düşüncelerine saygı duymamı bekliyorsan çok yanılıyorsan hocam. Ortada tek bir doğru vardır, sırf o insanlıktan anlamadığı için ona saygı duyacak değilim. Tartışmaya girerim, tm öğrencisiyim doğamda var, doğrusunu göstermeye çalışırım. Çarpık, etik olmayan değerlere sahip kişi benim şanlı tarihime, inandıklarıma, sevdiklerime hakaret edecekse her zaman karşısında dururum.
    Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Tekmesi -- 24 Haziran 2015; 20:41:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anil9

Ataturku yocoltoyorsonozcular gelmis hemen. Deger verdigim seylere, kisilere hakaret edilmesine katlanamiyorum, bununla ilgili bir sorunun mu var?

Tepki verinde hemen sorgulamiyorsunuz, kutsallastiriyorsunuz vs. Burda biri gelip islama, hz muhammede sayip sovse ayni sogukkanliligi gosterebilecek misin? Cok ozgurlukcusunuz ya. Kimse kimsenin deger verdigi seylere kufir etmesin. Ha ediliyorsa da tepki gostermek en dogal hakkimizdir.

Biri gelse ataturk hz muhammed si...... dese ben kılımı kıpırdatmam.

Eminim ataturk ve hz. muhammed te kıpırdatmazdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.