Yazdığın stoperlerden birisini almamız için önderin gönderilmesi lazım onun dışında stoper bölgesine kaliteli bir yabancı alınacaktır diye umuyorum.
Huntelar haberleri yine mi yalan çıktı?
Bradley'nin sağ açıklıkla uzaktan yakından ilgisi yok.Adam halis mulis ön liberodur
Barnetta ve Dzudzsak sol açık oyuncusudur.
Otamendi sağ bektir, ama stoper de oynayabilir.Almak mümkün değil, çünkü AVrupa kulüpleri bırakmaz.
Lukaku denen adam daha yeni 17 yaşına bastı.Yönetim mümkün değil düşünmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
Bradley'nin sağ açıklıkla uzaktan yakından ilgisi yok.Adam halis mulis ön liberodur
Otamendi sağ bektir, ama stoper de oynayabilir.Almak mümkün değil, çünkü AVrupa kulüpleri bırakmaz.
lukaku kaç yaşında bilmiyorum ; ama boksor olsa dünya şampiyonu olur. ne fizik var adamda. bizim kasap stoperler çelme takarlarsa kendileri sakatlanırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı
KALECİLER
1.hasagiç 2.cenk 3.serdar külbilge (malesef )
sağbek yedek yok zaten OKAN ALKAN VAR STOPERLER 1.GALLAS 2.ÖMER TOPRAK 3.OTOMANTİ 4.EREN GÜNGÖR 5.HÜSEYİN TOK 6.İLHAN EKER
ÖNLİBERO ŞUAN GÜNDEMDE DEĞİL
SAĞAÇIK 1.HAZARD 2.KRASİC 3.ALEXİS SANCHEZ 4.DZSUDZSAK 5.BARNETTA 6.BRADLEY ( MÜKEMMEL BİR OYUNCU ) 7.SWP 8.VALBEUNEA 9.TUNCAY 10.WAİS
barnettayı solaçık yaptık ya ne diyebilirim ki bradley sağaçık da oynayabiliyor dzsudzsak aynı şekilde sağaçık da oynuyor lukakuyu aykut istiyor hatta açıklaması bile listemde 17yaşında bir oyuncu var diye...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
barnettayı solaçık yaptık ya ne diyebilirim ki bradley sağaçık da oynayabiliyor dzsudzsak aynı şekilde sağaçık da oynuyor lukakuyu aykut istiyor hatta açıklaması bile listemde 17yaşında bir oyuncu var diye...
Alıntıları Göster
istediğiniz kadar dalga geçin ben bildiklerimi yazdım
quote:
istediğiniz kadar dalga geçin ben bildiklerimi yazdım
Alıntıları Göster
Sağol hocam bakma sen millete. Bu arada sen baya futbol izliyorsun bu Stoch nasıl bir adamdır? Ben bu listeden medyanın gazıyla Hazard ve Alexis Sanchez'i isterim, sence en iyileri hangileri?
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims
Sağol hocam bakma sen millete. Bu arada sen baya futbol izliyorsun bu Stoch nasıl bir adamdır? Ben bu listeden medyanın gazıyla Hazard ve Alexis Sanchez'i isterim, sence en iyileri hangileri?
Alıntıları Göster
Benim bildiğim 1 aydır Suarez ile uğraşıyor Aykut Kocaman.Listedeki isimler hakkında bir fikrim yok ama Otamendi,Hazard,Forlan'ı seçerdim ordan
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims
Alıntıları Göster
Hazard sağ açıkmı?
quote:
Orijinalden alıntı: G.F.B 1907
Hazard sağ açıkmı?
evet sağ açık.
quote:
Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_
quote:
Orijinalden alıntı: G.F.B 1907
Hazard sağ açıkmı?
evet sağ açık.
Alıntıları Göster
@Susturucu hocam nereden alıyorsun bu duyumları, meraktan çatladık yahu. :)
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
genç futbolcuları severim izlerim...
stoch nasıl dersen bazı tedirginliklerim var ama özellikle deplasmanlarda ve büyük maçlarda rakiple adeta oynar... stoch devamlılığı az olan ve fiziği zayıf olan ama +ları ile bunu kapatmayı bilen bir oyuncu stoch hızlı teknik rahat adam pas tekniği ve tek top tekniği iyi olan bir oyuncu zeki de +ları da bunlar ama bence oraya 1tane daha adam alınmalı ki zaten caner de o yüzden alınıyor ve tuncay ile de hala görüşülüyor... ben alexis sanchezi kişisel görüş olarak beğenmiyorum çok büyük bir oyuncu olacağını da düşünmuyorum HAZARD İÇİN ne desem az kalır harika bir topcu hazard hayranııyım ve süper bir geleceği var bnece hazard gelirse takım +++ seviye atlar hız kazanır süratli çııkışlar gerçekleştirir hazard kakanın küçüklüğüne çok benziyor krasic de çok çok isterim tuncayın üst versiyonu ve avrupanın en hızlı kanatlarından birisi... BRADLEYi beğenmeyenler var inanamıoyrum gerkeçten şaka giib