Şimdi Ara

İLGİNÇ Bİ DURUM! TÜM KILLARIM DÖKÜLÜYOR BAKIN Bİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
86.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erkeklik hormonu testosteron eksikliğinden de dökülüyor olabilir. Umarım değildir. İleri sürecinde göğüslerde büyüme de oluyormuş.
  • Endişe etme . hiç bir şeyin yok. Mineral eksikliği demiş arkadaş çinko eksikliği saç dökülmesinden çok saç telinde kırılmaya neden olur. Bazılarının aklına da kanser gelmiş. Komik! Tabiki bir dr a göre komik.

Hiç bir şeyin yok dostum. Yenileri yakında çıkar korkma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

erkeklik hormonu testosteron eksikliğinden de dökülüyor olabilir. Umarım değildir. İleri sürecinde göğüslerde büyüme de oluyormuş.
    hocam ben dökülmenin testosteron fazlalıgından oldugunu biliyordum..

kelligi bir nedeni de fazla testosteron salgılamak olarak biliyordum..hani halk arasında kel erkek seksidir lafı da buralardan gelir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

erkeklik hormonu testosteron eksikliğinden de dökülüyor olabilir. Umarım değildir. İleri sürecinde göğüslerde büyüme de oluyormuş.

kelligi bir nedeni de fazla testosteron salgılamak olarak biliyordum..hani halk arasında kel erkek seksidir lafı da buralardan gelir..

+ 1

dogru asırı erkeklik hormonu sac döker.. nedeni ise bu erkeklik hormonunun dihidrotestestorona dönüsüp deri yüzeyini kaplaması ve sac köklerini git gide zayıflatması... yani erkek tipi sac dökülmesinin ana nedeni fazla erkeklik hormonudur...

• Hocam yapmayın . Çok ters bilgi vermişsin.
    Bir kere testesteron zaten etkili olabilmesi için hücre içinde Dehidrotesterona dönüşerek etkisini gösterir. Öyle DHT nin cilt yüzeyini kaplaması gibi bir durum yok. Yani T aslında hiç bir şey DHT olmasa.

quote:

Orjinalden alıntı: meco

quote:

quote:

+ 1

dogru asırı erkeklik hormonu sac döker.. nedeni ise bu erkeklik hormonunun dihidrotestestorona dönüsüp deri yüzeyini kaplaması ve sac köklerini git gide zayıflatması... yani erkek tipi sac dökülmesinin ana nedeni fazla erkeklik hormonudur...

• yani sonuç..
    testosteronun fazlası mı saç döker yoksa eksikligi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Uzun süre bekar kaldıysan ondandır.

özür dilerim amma

• Saç dökülmesinin direkt olarak testesteron fazlalığı ya da eksikliği ile ilişkisi yoktur.
    quote:

yani sonuç..
  • git doktoro ya burdaki manyaqlara nie soruyon bunlar seni öldürür öldürür diriltir.
    (alınmayın sakın he)
  • collina da da wardı aynı problem...şu fifa hakemi war ya o işte...adamın hç bi yerinde kıl yokmuş...ben görmedim ama görenler sölüyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Hocam yapmayın . Çok ters bilgi vermişsin.
    Bir kere testesteron zaten etkili olabilmesi için hücre içinde Dehidrotesterona dönüşerek etkisini gösterir. Öyle DHT nin cilt yüzeyini kaplaması gibi bir durum yok. Yani T aslında hiç bir şey DHT olmasa.

quote:

Orjinalden alıntı: meco

quote:

quote:

+ 1

arkadasım google'da dht hair loss yaz ve enterla sonra cıkan yazı ve makaleleri oku...
    erkek tipi sac dökülmesini önlemek icin yapılan bütün ilaclar testesteronun dht'ye dönüsmesini engellemeye yöneliktir.. cünkü dht saclı kafa derisinde birikir hatta sac foliküllerinin etrafını sarar ve onları git gide zayıflatır... ilaclarla dht seviyesi düsürülmüs hastalarda sac folikülleri tekrar kendini toplar ve dökülme durur... hatta dökülmüs alanlarda belli oranda tekrar sac cıkmaya baslar...

erkeklik hormonunun fazla olması ve bedenin bunu dihidrotestesteron'a (DHT) cevirmesi sac dökülmesine neden olur.. bu 100de 100 dogru bilgidir

• kansızlıktanıdır dicem ama biraz atmış olcam ama saç için doğru
  • ya şimdi bu erkeklik hormonuyla alakası ne
  • Böyle esrarengiz ve belirsiz konuşarak arkadaşı KILLANDIRIYORSUNUZ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Saç dökülmesinin direkt olarak testesteron fazlalığı ya da eksikliği ile ilişkisi yoktur.
    quote:

yani sonuç..

arkadaşım saç dökülmesi tedavisinde hormon ilacı alıyor devamlı..ben de testesteronla alakalı diye biliyorum
  • iLginc..

Yas kac?
  • BENİMDE KILLARIM ÇOK DÖKÜLÜYOR ÖZELLİKLE YATAĞIMDA ÇOK OLUYOR.AMA HALA ÇOK KILLIYIM ANLAMIYORUM AİLEDEN KİMSEDE BÖYLE DEĞİLKİ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman Empire

iLginc..

Yas kac?

yaş 22....

daha önce doktora saç için gitmiştim ama diğer dökülmelerden bashsetmedim.bana saç için PROPECİA diye bi ilaç verdi...bu ilaçla ilgili bilgisi olan varmı peki..doktor arkadaş bi bilgisi varmı acaba?? goreles2000....
    tavsiye edermisiniz..gerçi 2 aydır kullanıyorum...
  • Yok baba ya öyle yukardakilerin dediklerine bakma sen.Büyük ihtimal strestendir.Bende de oldu saç dökülmesi falan ama geri gelir merak etme.eğer Stresten değilse ufak bir hastalıktan olabilir.Yani kanser manser olmaz kafana takma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Yok baba ya öyle yukardakilerin dediklerine bakma sen.Büyük ihtimal strestendir.Bende de oldu saç dökülmesi falan ama geri gelir merak etme.eğer Stresten değilse ufak bir hastalıktan olabilir.Yani kanser manser olmaz kafana takma

dökülen saç hiç gelirmi yaw kendi kendine????? işiallah gelir...ama sanmıyorum giden gitti kalan sağlar bizimdir. AYRICA SEVGİLİ FORUM DH DOSTLARIM BENİ 2 DK DA MEZARA SOKTUNUZ YA HELAL OLSUN SİZE....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.