Şimdi Ara

İLGİNÇ Bİ DURUM! TÜM KILLARIM DÖKÜLÜYOR BAKIN Bİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
86.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxll

quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Yok baba ya öyle yukardakilerin dediklerine bakma sen.Büyük ihtimal strestendir.Bende de oldu saç dökülmesi falan ama geri gelir merak etme.eğer Stresten değilse ufak bir hastalıktan olabilir.Yani kanser manser olmaz kafana takma

dökülen saç hiç gelirmi yaw kendi kendine????? işiallah gelir...ama sanmıyorum giden gitti kalan sağlar bizimdir. AYRICA SEVGİLİ FORUM DH DOSTLARIM BENİ 2 DK DA MEZARA SOKTUNUZ YA HELAL OLSUN SİZE....

eğer dökülen saç stresten dolayı giderse geri gelir,yok genetikse onu bilemem.

• menopozdandır
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Uzun süre bekar kaldıysan ondandır.

Lam aklıma "Polis Akademisi" geldi. Orada Teğmen Harris'in şampuan kutusuna yapışkan döküyorlardı. Adam elini göğsüye koyup çekince "caaart"... Ağda yapmış gibi elinin avucuna kıllar yapıştı. Sonra toplantı odasında Mahoney'e "doktor bu ne?" diye sorunca çakal Mahoney şu cevabı verip beni koparmıştı:

-Ben biliyorum fazla mastürbasyondan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytekin -- 4 Ağustos 2006; 10:59:57 >
  • Ooof oof ne cahil forumumuz var ya, bir tel saç dökülse kanser sanacak adam.
  • Hemen teşhisi koymus yine bizim forum elemanları

Adamı ipe götürürsünüz siz ha :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

erkeklik hormonu testosteron eksikliğinden de dökülüyor olabilir. Umarım değildir. İleri sürecinde göğüslerde büyüme de oluyormuş.

tam tersi kıl dökülmesi cinsiyet hormonunun aşırı çalışmasından kaynaklanan bir durumdur
    insan vucudunda iki çeşit kıl vardır
    hormona dayanıklı kıllar ve dayanıksız kıllar
    hormona dayanıklı kıllar ense kökünde olur zaten saç ekim yönteminde de ense kılları kullanılır
    edit:ekleme
    saçı oluşturan ceratin maddesi zamanla hormonlar sayesinde azalır ve saç dökülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asean20 -- 4 Ağustos 2006; 12:30:53 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.