Şimdi Ara

İLGİNÇ BİR DURUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    herneyse..
    bilgisayarı açıyorum ve oyuna giriyorum bakıyorum fps yerlerde sürünüyor lagdan önümü göremiyorum. sonra oyunu kapatıyorum cinebench ile ekran kartını test ediyorum fps maksimum 16,5 çıkıyor. sonra sisteme restart atıp tekrar cinebench ile test ediyorum bu sefer durum düzeliyor fps 87 ye çıkıyor. bu 6-7 aydır böyle
    bu neden olabilir? bi fikri olan var mı?

ekran kartım 650 ti boost
    işlemcim fx 8300 4.4 ghz de çalıştırıyorum
    8 gb ram var
    psu 600 watt xigmatek tauro

• Pc virus falan varmi yada sicaklik durumlari ne halde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cevrenden emanet bir kart bulabilirsen takar denersin aynisini yaparsa sistemde yapmazsa kartinda bir sorun var demektir.nvidia kart bulursan daha iyi olur cunku nvidia'dan sonra amd takarsan o kart zaten duzgun calismayacaktir format atilmadan.
  • sıcaklık durumları mükemmel. forumda bi arkadaştan termalrigt soğutucu almıştım. prime 95 te bi saat çalışsa da 75 derceyi geçmiyor işlemci.
    ekran kartı sıcaklığı da normal.

bugün forumda bi arkadaştan bi ekran kartı satın aldım. r9 280x.
    muhtemelen salı günü elime ulaşır. ondan sonra bakıcaz bakalım duruma
  • format mı??
    hocam rahatsız edicem şimdi kusura bakma. satın aldığım kart r9 280x yani amd.
    ben muhtemelen sürücüleri falan silerim nvidianın programlarını kaldırırım işim hallolur diye düşünüyordum.
    format falan gereklimi gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotyn

format mı??
    hocam rahatsız edicem şimdi kusura bakma. satın aldığım kart r9 280x yani amd.
    ben muhtemelen sürücüleri falan silerim nvidianın programlarını kaldırırım işim hallolur diye düşünüyordum.
    format falan gereklimi gerçekten?

evet gerekli olabiliyor surucu silmeyi herkes yapiyor ama sonra buraya sorun diye baslik aciyorlar.suruculeri ne kadar silsen de ardinda artik birakiyor.
  • teşekkürler formattan sonra durumu yazarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.