Şimdi Ara

İlginç bir durum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takım galip geldiğinde kaleci süper performans sergiledi.. Takım yenilince defans kötü.

Penaltılara kalan maçta kaleci gol yediğinde bile “forvet gol atsaydı bananeee” diyen tipler var.

Bu takımda onlarca yerli kaleci geldi geçti ama taraftar sahip çıkmadı. Benzerini yabancı kaleci yapınca kredisi sonsuz deniyor.. nedendir bu yabancı hayranlığı? Şaka gibi!

Yılmaz ve Catology takım hakkında gerçekçi yorumları yapmış ama linç edilmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu dört golü açıp tekrar tekrar maicon ile ahmet'i izle. Sonra hala bu konuyu açtığına pişman olmazsan seri bloklayacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Şu dört golü açıp tekrar tekrar maicon ile ahmet'i izle. Sonra hala bu konuyu açtığına pişman olmazsan seri bloklayacagim.
    He zaten bi o maçta 4 gol yendi dimi? Al işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F9BF2C01

He zaten bi o maçta 4 gol yendi dimi? Al işte.

Alıntıları Göster
    Ya birader bomboş yorum yazma bana. Muslera'nın GS döneminde kötü olduğu iyi olduğu dönemler de oldu. Örneğin geçen sene ilk yarı çok kötüydü ancak ikinci yarı kendine geldi özellikle son 6 haftada kazma Maicon'un yaptığı hatalar yüzünden bir sürü bire bir çıkardı. At gözlüğün yoksa açıp izleyebilirsin.

Ben senin saydığın isimler gibi trollvari bir şeye ak ya da kara demiyorum. Kötüyse kötü, iyiyse iyi. Bu sezon henüz formsuz ya da formlu olduğu bir durum düşmedi. Önünde Maicon ve Ahmet Çalık oynadığı sürece de bariz hatalar yapıp gol yemediği sürece Muslera'yı eleştirmek futbol cehaletidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Ya birader bomboş yorum yazma bana. Muslera'nın GS döneminde kötü olduğu iyi olduğu dönemler de oldu. Örneğin geçen sene ilk yarı çok kötüydü ancak ikinci yarı kendine geldi özellikle son 6 haftada kazma Maicon'un yaptığı hatalar yüzünden bir sürü bire bir çıkardı. At gözlüğün yoksa açıp izleyebilirsin.

Ben senin saydığın isimler gibi trollvari bir şeye ak ya da kara demiyorum. Kötüyse kötü, iyiyse iyi. Bu sezon henüz formsuz ya da formlu olduğu bir durum düşmedi. Önünde Maicon ve Ahmet Çalık oynadığı sürece de bariz hatalar yapıp gol yemediği sürece Muslera'yı eleştirmek futbol cehaletidir.

Alıntıları Göster
    Trollvari ha? Bir futbol kulübündeki tüm oyuncular eleştiriye açıktır. Tabii Taraffel dönemini görmeyen gençlerin Muslera'ya aşık olması enteresan.. Bir tarafta UEFA, Süper Kupa ve sayısız başarılara imza attıran kaleciyi bile nasıl eleştiren özgün görüşlü dönemden nerelere geldi..

• Ulan geçen sene son maçlardaki performansı ile şampiyonluğa en büyük katkıyı yapanların başında Muslera gelirken neredeydin? Ki bu Mart’a 1 tane bile hatalı gol yemedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F9BF2C01

Trollvari ha? Bir futbol kulübündeki tüm oyuncular eleştiriye açıktır. Tabii Taraffel dönemini görmeyen gençlerin Muslera'ya aşık olması enteresan.. Bir tarafta UEFA, Süper Kupa ve sayısız başarılara imza attıran kaleciyi bile nasıl eleştiren özgün görüşlü dönemden nerelere geldi..

Alıntıları Göster
    birader Taraffel diye bir kalecimiz olmadı bir kere. Taffarel ve Simovic bizim efsane kalecilerimizdendir. Onlardan sonra Muslera'yı yazarım. Ayrıca Taffarel yediği bir ton basit gol vardır özellikle konsantrasyonun düşük olduğu lig maçlarında. Kısacası kalede Taffarel de olsa sizin mentalite aynı şekilde işlerdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip durum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muslera bize birçok şampiyonluk kazandırdığı için taraftar arasında dokunulmaz hale geldi . Özellikle Hamza Hocalı sezonda takımı resmen tek başına sırtlamıştı . Ben bunların önemli etkenler olduğunu düşünüyorum . Zaten biz Türk halkının yabancı hayranlığı hiçbir zaman bitmez orasıda ayrı bir konu . Yabancı olması , sempatik tavırları ve yaşadığı ve yaşattıkları Muslera'yı dokunulmaz birisi haline getirdi üstünede 2.kaptan oldu .
    Ayrıca ben yakın tarihte hiçbir Türk kaleciyle başarı sağladığımızı hatırlamıyorum .(varsa yazabilirsiniz) Keşke Berke Özer'i biz alsaydıkta yetiştirip oynatsaydık .
  • Yılmaz'ın yan charı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Yılmaz'ın yan charı galiba.
    Değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.