Şimdi Ara

İlginç bir Hack olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1haftadır accountuma giremiyordum bir heves bugün girdim,gördüm ki şifre değişmiş. Nasıl oldu niye oldu açıkcası anlaymadım.Bir arkadaşım bug olayıdır dedi,başkası bittin hacklendin dedi...Tek biriyle id ve passımı paylaşmıştım ki onun şifremi değiştirme imkanı yoktu.İşin en komik yanı ise sadece kendi accme değil hiçbir accounta girememem .her zaman girdiğiniz bilgiler yanlış sorunuyla karşılaşıyorum. Nasıl oldu bu ?Accountum hacklandi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guardofmylife -- 16 Ağustos 2008; 12:47:30 >

• Muhtemelen hacklenmişsin. Blizzard'a mail at bence hemen
  • gene ve gene bir hack olayı daha
  • İyi de insan neden daha 53 olan bir warrioru hacklesin ki ve şifre id değiştirmek için gizli sorunun bilinmesi gerekmez mi?
  • realmliste bak değiştirmiş unutmuş olabilirsin.
    siteden girmeyi dene.
  • Önemli olan karakterin değil ki accountun. Karakter için değil account için hacklerler genelde. İster lvl 1 karakterin olsun ister 70 farketmez.
  • Genelde account için değil karakterdeki satılabilir şeyler için hacklerler...
    Karakterdeki herşeyi vendore satıp void/shard vsleri ahe koyup gbankada girebliyosa o char gbankıda bi güzel soyup soğana çevirmek için.
    Artık botlar eskisi gibi gold farmlayamadıklarından goldsellerlerin büyük kısmı hack olaylarında uzmanlaşmaya başladı.
    Hatta geçen hafta guildden officer arkadaşım hacklenmişti hemen ertesi gün gbankın voidleri shardları normalden ucuz fiyata ahteydi üstülik 300+ void aynı kişi tarafından konmuştu, garip değilmi ?

Arkadaşım siteden girmeye çalış giremezsen trial acc veya arkadaşının accsi ile girip ticket aç. Açtıktan sonra GM neler yapman gerektiğini sana anlatacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 16 Ağustos 2008; 15:35:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 48 level Mage'imi hacklemişlerdi. Karakterde yaklaşık 60 gold ve bir kaç parça mavi item vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: injection

48 level Mage'imi hacklemişlerdi. Karakterde yaklaşık 60 gold ve bir kaç parça mavi item vardı.

Yok artık insafsızlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guardofmylife
    İşin en komik yanı ise sadece kendi accme değil hiçbir accounta girememem .

bu kısım ilginç başka bilgisayardan bir arkadaşın girmeye çalıştı mı?
  • Neyse ki accountum açıldı.Mail geldi, Blizz 3saatliğine güvenlik nedeniyle şifreyi değiştirmiş (nasıl uygulamaysa).Hacklenme olayı yokmuş herşeyim aynı duruyor.
  • Benim Arkadaşımın Başınada Böyle Bir Hack Olayı Geldi Hackerın Ne Gizli Sorunuzda Nede Şifrenizle İlgisi Yok Direk Account İçinden Hack Yapıyolar Arkadaşımın Charı 55 Leveldi Bir Girdik Baktık Bir Sürü 1 Level Yeni Açılmış Char Ve Her Birince 5000 Küsür Gold Yani Bizlerin Accountlarını Kullanarak Başkalarını Hackliyor Sürekli Şifre Değiştirmemize Rağmen Bu Devam Etti En Sonunda Aklımıza Addonslardan Kaynaklanabilceği Aklımıza Geldi Titan Panel ve Guild Manager'dan Kaynaklandığını Bulduk Addonsları Silip Tekrar Şifreyi Değiştirip Girdik Artık Öyle Bir Sorunumuz Yok Herhalde Keyloger Gibi Birşey Bulunmakta Bu Addonsları Kullananlar Bence Kontrol Etsinler
  • titan panalden olabileceğini düşünmüyorum hatta exe uzantılı yüklemeli addonların dışında addonlardan keylogger girmesi zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.