Şimdi Ara

İlginç Bir Kitap Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar boyle bır kıtap var evde ve babama ait...Babamda dayısından almıs sanırım..Aslında kıtap hakkında soyleyecegım bir sürü şey var fakat, anlatmak icime sinmiyor..Sadece bu kıtap hakkında bılgısı olanlar varsa ne yapmalıyım dıye sormak istiyorum..Bazıları internette boyle bır kıtap varsa ,kesinlikle yakın sayfalarını yırtın vb tarzda yorumlar yazmıslar..Ama gercektende bir sürü gercek hıkaye gelmis zamanında babamın basına...Boyle seylere hep batıl ınanc gibi dusunurdum ve asla ınanmazdım..Ama bana anlatılan şeyler birinci agızdan ve bır suru şahıdıde var..Ornegın babam basından gecen bır olayı anlattıgında annemde tasdıkler..Ya da amcam evet oyle oldu falan der..Simdi bilimle alakalı bır kıtap olmadıgını bılıyorum..Fakat nasıl olurda bu kıtap yuzunden paranormal olaylar meydana gelıyor..Yanı bu nasıl olabılır? Anlatamıyacagım bazı paranormal olaylar zamanında babamında basından gecmıs onun dayısınında...Ama anlatabılecegım bir anım var aslında 13 14 yaslarındayken kıtabı gızlıce alıp okumaya calısdıgımda babamdan okkalı bi tokat yemıstım..Sözleri hala kulaklarımdadır '' Bu kıtabı asla okumamalısın,eger okumaya baslarsan da bitirmelisin '' Tabı bu benım kafaya kazındı ve sonradan hep tırsmama sebep oldu kıtapdan..Sımdı bıle ne yalan soyleyım tırsıyom...Acıpda bakmam yani ..Babam kıtapla cok hasır neşir olmuyor ama bazen acıp okuyor..İnternette bu kıtabı yakmalısınız vb seyler duydugumdan, acaba babamdan gızlıce alıp onu yakmalımıyım diye dusunuyorum..Aranızda bu kıtabı okumus ya da bu kıtap hakkında bılgısı olanlar varsa ne yapmam gerektıgını daha ıyı bılırler sanırım...

• Kitap ne ile alakalı? Neden yak, at falan demişler anlamadım.Çok fantastik dizi/film izleyen biri olsamda, Supernatural fanı olsamda mantıksız geldi paranormal olaylar falan olması.Tabii küçük yaşında babandan bir tane tokat yiyince ve kitap hakkında uyarı yapınca seni psikolojik olarak etkilemiştir ama bence kitabı al, aç, oku ne yazıyor, ne diyor sonra yerine koy hiçte tırsma.Yani kendini ulan kesin birşey olacak diye şartlamadan al oku hatta istiyosanda bitirme ne olacak ya Supernatural'damı yaşıyoruz?
  • http://www.ilimalemi.com/havas-ilimi-konulari/8393-gizli-ilimler-hazinesini-okuyanlar-niye-akillarini-kaybediyor.html

müslüman arkadaşlarda çok fena senarist potansiyeli var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ✡

http://www.ilimalemi.com/havas-ilimi-konulari/8393-gizli-ilimler-hazinesini-okuyanlar-niye-akillarini-kaybediyor.html

müslüman arkadaşlarda çok fena senarist potansiyeli var

çok ilginç bir site ne desem bilemedim.
    ben müslümansam bu arkadaşlar Warlock falan mı oluyorlar?
  • placebo effect olma ihtimali var bence

• Hocam 3-5 sayfasını fotoğraf çekip koysana buraya, merak ettim valla kitabı :)
  • konu dışında birisi kitabın resimlerini paylaşmıştı, konuyu bulursam link koyarım. veya konu sahibi burayı okursa koysun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitabın reklamını yapma bence.

Ayıp oluyor.

• Kitabı indirdim inceledim ilk iki cildini, internette herkes okudum hayatım değişti diyor. E değişir tabi, kitapta adamın yap dediklerini yapmaya kalksan kafayı yersin, yok 100 kere şu ayeti oku, aynı gece 1000 kez şu lafı söyle, 120 kez iki rekat namaz kıl gibi garip garip şeyler yaptırıyor. Bencede okumamak okuduysanda yapmamak lazım. Akıl karı iş gelmedi bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.