Şimdi Ara

İlginç Bir Klavye Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
7.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: darkb7ue

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: darkb7ue

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Düzeldi yazmıştım ama farkettim ki düzelmemiş. Hala bulamadım sorunu ama alıştım. Diğer shift tuşu ile kullanıyorum.

Benzer bir sorun ile bende karşılaştım. PES 2013 yön tuşları çalışmazken windows a döndüğüm zaman çalışıyor. Gerçekten ilginç.

Keşke bende de öyle olsa. Oyun oynamadığım için problem yaşamazdım.

Şimdi aklıma geldide acaba yapışkan tuşlarla alakalı bir durum olabilir mi ?

Onlarıda denemiştim, yine yok.

• merhaba, klavye cipinde sorun olması yüksek ihtimal. usb üzerinden veya direk cd/dvd üzerinden çalışan bir live işletim sisitemi ile bir dene. aklında yazılımsal ile ilgili bir sorun kalmasın. sorada 444ACER den sevgi mesajlarını ilet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotocum

merhaba, klavye cipinde sorun olması yüksek ihtimal. usb üzerinden veya direk cd/dvd üzerinden çalışan bir live işletim sisitemi ile bir dene. aklında yazılımsal ile ilgili bir sorun kalmasın. sorada 444ACER den sevgi mesajlarını ilet.

Daha önce nvidia optimus problemi sebebiyle 42 dk. telefonda görüşmüştüm, o günden sonra tekrar aramadım. Şu an böyle gidiyor. Sömestr döneminde İstanbul'a gidersem servise götürürüm belki. Garantisi Mayıs 2013'e kadar devam ediyor. Şimdi versem 10 günden aşağı gelmesi mümkün değil.
  • tabiyki yok öyle bir ihtimal. ne o öyle 10 günde bilgisayar tamir edilip gönderilir yaw :D
  • Kargonun gidiş-geliş süresi 5 gün olunca öyle oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.