Şimdi Ara

ilginç bir mevzu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık üç aydır süregelen bir mevzuyu paylaşmak istedim sizinle ilginç olacağını düşünerek.
    İki katlı müstakil bir evde ikinci katta oturuyorum. Yaklaşık üç ay önce evimizin giriş kapısının hemen üstünde (resimde görünen) 10 cm boyunda bir çekirge gördüm neyse dedim ellemedim. Birkaç gün boyunca orayı terketmediğini fark edince ayakkabımın ucuyla kovaladım. Aradan birkaç gün geçtikten sonra geri geldiğini fark ettim. Neyse tekrar kovaladım. Bu arada işimizle ilgili sistem devreye almaya ardahana gittim 2 ay ardahanda kaldım ve geri döndüğümde çekirge halen ordaydı. Geçen pazar tatilinde çekirgeyi yine kovaladım birkaç gün yoktu dün yine gelmiş. Tırstım resmen. ilginç bir mevzu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulkarneyin -- 16 Şubat 2015; 0:44:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne güzel işte evcil hayvanın olmus bi isim ver ona birlikte takılın
  • Hocam Ev hayvanımı bu takılacak
  • ölen kisilerin cesitli hayvanlarin ruhuna girdigi soylenir buralarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Son-ıphone-bükücü

ölen kisilerin cesitli hayvanlarin ruhuna girdigi soylenir buralarda

yok artık. Siz hangi dine mensub sunuz bu arada bizim dinimizde reankarnasyon yok diye biliyorum.
  • Reis ellemezsen daha iyi onun evi orası sana zarar vermediği sürece seninde ona vermeye hakkın yok 3 kez uyar giderse gider gitmezse elleşme

• quote:

Orijinalden alıntı: Son-ıphone-bükücü

ölen kisilerin cesitli hayvanlarin ruhuna girdigi soylenir buralarda

Ben iptal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bir mesele hakkında...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: delikliboncuk41

Reis ellemezsen daha iyi onun evi orası sana zarar vermediği sürece seninde ona vermeye hakkın yok 3 kez uyar giderse gider gitmezse elleşme

Hocam ellesemde gitmediki, bir zararı yokta aslında. Yinede rahatsız edici sürekli orda olması gitmemesi. Bildiğim kadarıyla bu tür canlılarda yerleşik düzen yok nerde akşam orda sabah. Bizimki yerleşik düzen seviyor sanırım.
  • Çok huylanıyorum şunlardan.Keşke girmeseydim konuya :( Gider inşallah hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.