Şimdi Ara

İlginç bir Problem..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun başgösteren tuhaf bir sorunla karşı karşıyayım.. İnternet Download Manager programı, google chrome programında youtube'dan vıdeo ındıremıyorum.. Forbidden 403 hatası veriyor.. ancak Explorer'dan ındırebılıyorum.. Ya da chrome'da youtube harıc butun vıdeo sıtelerınden ındırebılıyorum.. Hatta facebook'takı youtube vıdeolarını bıle ındırebılıyorum ama sadece chrome'danwww.youtube.com adresıne gırıp vıdeo ındıremıyorum.. Kafayı yıcem.. Modeme reset attım.. PC'ye image attım yok düzelmıyor.. İDM'yi kayıt defterıyle beraber komple sıldım tekrar ust surumunu kurdum.. Yok..

• aynı sorunu bende yaşıyorum..
    muhtemelen ttnet in cache zımbırtısından dolayı oluyor bu. idm de dosya adresi youtube sunucusunda değil de ttnet in cache sunucusunda görünüyor.
    şu cache olayını ttnet mi yapıyor yoksa youtube mu dayatıyor bilmiyorum ama bıktırdı gerçekten... 8mbit internet var youtube da doğru düzgün video izleyemiyorum
  • Hayır anlamadığım videoyu izleyebiliyorum onda sıkıntı yok ama indiremiyorum.. Ve işin ilginci internet explorer'dan indirebiliyorum..
    Facebook üzerinden youtube videosu izlerken de indirebiliyorum.. Ama chrome dan youtube'a girip video indiremiyorum.. Forbidden 403 gibi bir hata veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: y-s-n

Hayır anlamadığım videoyu izleyebiliyorum onda sıkıntı yok ama indiremiyorum.. Ve işin ilginci internet explorer'dan indirebiliyorum..
    Facebook üzerinden youtube videosu izlerken de indirebiliyorum.. Ama chrome dan youtube'a girip video indiremiyorum.. Forbidden 403 gibi bir hata veriyor..

güncelle gitsin sorun bitiyor ama youtubede ayrıntılı çıkmıyor bu sefer sadece hangi pikselde açarsan onu indirisin 360p ise 360p 480p tıklıyacan sonra 480p ayarında indirme saglıyor onceden hepsi bir arada çıkıyordu aynı sıkıntı devam bu sürüm berbat yani
  • En son sürümü kaç? Ben son sürümünü yükledim sanıyordum ama? şuan bende 6.12 build 15 var..
  • arkadaşlar sorun idm ile ilgili değil büyük ihtimalle. google ın yeni aldığı bi karar artık youtube video indirme sitelerine destek vermeyecek. şu anda bu uygulamaya geçti mi bilemiyorum ama böyle bir haber okumuştum. chrome da google ın olduğuna göre ve bahsetmiş olduğunuz sorun yalnızca chrome ve youtube dan ileri geldiğine göre benim aklıma bu haber geldi. gene de teyit etmek lazım

edit: az önce fl2mp3.com ile youtube dan mp3 indirebildim. henüz uygulamaya alınmamış bir karar bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt1984 -- 16 Eylül 2012; 15:06:39 >
  • Eyvallah.. Söylediğin mantıklı dediğin gibi olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Bir garip arıza
    geçen ay açıldı
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.