Şimdi Ara

İlginç bir problem ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başıma enterasan bir olay geldi ki sormayın. Laptobum dv6 hp yani 5 6 yıllık makine ama titiz kullandım çok, formatı falan azdır.

3 dür başıma bir olay geliyor. hiçbirşey yokken cpu hdd ramler boşken dan diye ekrandaki renkler birbirine girip saçma sapan bir görüntü oluyor ve bilgisayar donuyor. ctrl alt del fare falan çalışmıyor sadece power düğmesi ile kapatabiliyorum.mavi ekran falan yok.
    eski bilgisayarımda psu güç yetersizliğinde buna benzer bir hata oluşuyordu daha önceki bilgisayarımda ise hdd patladğında böyle bir problem oluşmuştu. bu deneyimlerimden yola çıkarak hdd ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum ama elimde başka birşey yok şu an hd tune ile bad sector arıyorum.

laptopda w7 kurulu, olaydan sonra yeni temiz kurulum yapıldı. oc falan yok
    sadece kaspersky pure 3 kurdum . yılların kaspercisiyim böyle bişi yapcağını da sanmıyorum..

tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

edit: hdd ve ekran kartı sağlam arkadaşlar.. gerekli programlarla gereken sürede zorlama yapıldı bencmarklar uygun .. sorun devam ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakos -- 10 Şubat 2014; 22:39:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakos

Arkadaşlar başıma enterasan bir olay geldi ki sormayın. Laptobum dv6 hp yani 5 6 yıllık makine ama titiz kullandım çok, formatı falan azdır.

3 dür başıma bir olay geliyor. hiçbirşey yokken cpu hdd ramler boşken dan diye ekrandaki renkler birbirine girip saçma sapan bir görüntü oluyor ve bilgisayar donuyor. ctrl alt del fare falan çalışmıyor sadece power düğmesi ile kapatabiliyorum.mavi ekran falan yok.
    eski bilgisayarımda psu güç yetersizliğinde buna benzer bir hata oluşuyordu daha önceki bilgisayarımda ise hdd patladğında böyle bir problem oluşmuştu. bu deneyimlerimden yola çıkarak hdd ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum ama elimde başka birşey yok şu an hd tune ile bad sector arıyorum.

laptopda w7 kurulu, olaydan sonra yeni temiz kurulum yapıldı. oc falan yok
    sadece kaspersky pure 3 kurdum . yılların kaspercisiyim böyle bişi yapcağını da sanmıyorum..

tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

Ekran kartı arızasına benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni kurulumdan sonra ekran kartı driveri kurmadım, w7 tanıdı diye düşünmüştüm hemen deneyelim..

ama ekran kartıda böyle hiç yoktan bozulur mu ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakos

yeni kurulumdan sonra ekran kartı driveri kurmadım, w7 tanıdı diye düşünmüştüm hemen deneyelim..

ama ekran kartıda böyle hiç yoktan bozulur mu ki

hp 5-6 iyi dayanmış, genelde hp lerde ekran kartları çabuk yanıyor
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.