anlamıyon mu anlamak mı istemion? git birine pm at sonra shift + 2342384237423 tuşlarına bas seninde yazın öle gözükür.. bug mug yok ortada..!
adamları görmüyorsun galiba 1. karusların partysinde human 2. human lüferde çaktın mı köfteyi sorum pm degil
WALLA SONUNDA ANLATABILDIN BUNA SAOL
quote:
Orjinalden alıntı: magic_bright
yaw olm anlamıyonuz mu? shift + 56467354373 e basın görün bak nası çıkyıo
partydeki adamın adına bak adam human!!!
Insanlardan hersey beklenir
Ya Deli olcam Resim qözükmüyo ekdeki dosya dio
quote:
Orjinalden alıntı: metemen
uskodan herhan herşeyi bekleyeceksin
+15000000000
belki kasti yapılmış bişeydir
banada oldu luferden çıktım sonra roana geldim adama slm demiştim oda öle bişey yazd anlamadım
bu adma harbi bi sahtekar yaniyanlış anlamada kardeş savaş vardır u admada gitmiştir partiyi kurmuşlardır farkındaysanız elmoradların bölgdeler
quote:
Orjinalden alıntı: sonyolcu
bu adma harbi bi sahtekar yaniyanlış anlamada kardeş savaş vardır u admada gitmiştir partiyi kurmuşlardır farkındaysanız elmoradların bölgdeler
el morad da değiller karus raon camp dalar
kosp u bulsanız hepiniz atlıcaksınız bea...
la %&/!'^+%' bunları yazmış adam sen bize insan dion hay ben senin daaaaa olimpiada GBankara bide olması nı isterim gb satan pm atsın msnem dj_attila_tr@hotmail.com bu arada en az 100mlik alcam weeee 5mden yüksek satan sakın msnye eklemesin yer kaplaması n pls bide sana şaka yaptım daa derken özür diler eelirnden öperim donanim habere selamlar kardiş banlıcan ama banlama ppolis aman sizde ban yazmayın gözünüzü sevim yapın 1 güsellik dh gmi sana sesleniom banlama beni biy biy buy gb pm polis
daa önce bi arkımın başına daha gelmişti. bug olmuştur
Ortada bir bug var evet. İnsanlarda partide ismi Kırmızı renk gözükür. Karuslarda mavi. Ve orada onun nicki Kırmızı yazılmış. Bu yüzden insan olduğu doğru.
Ee o human nerde bu durumda ???
Bugko
ehuehueheue
quote:
Orjinalden alıntı: magic_bright
belki adam sana '^%'+%& yazmak istemiştir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme