Bu Gün Normal Pc Seirindeyken Birden WD 1TB Lik Harici HDD' im Bilgisayarım Sekmesini Açtığımda Olmadığını Farkettim Hemen Masa Üsüne Dönüp Bilgisayarıma Sağ Tık Yapıp Yönet Kısmından Baktım Yalnız Orda Gözüküyor Fakat Ayrılmamış Olarak Gözüküyor Yani HDD Tamamen Boş Gözüküyor Yalnız En Az 700 Gb Doluydu Sizce Sorun Nedir.
Çözüme Kalktığım Yollar.
Pc Resetledim Olmadı
Kablolarını Değiştirdim Olmadı
Jumper Değiştirdim Çıkarttım Taktım Olmadı.
Win7 Ultimate SP1 Kullanıyorum.
WinXpSp3 Yüklü Pc Ye Taktım Olmadı.
Elimden Gelen Bütün Herşeyi Denedim Fakat Sorun Hep Aynı Bu 2. Defa Başıma Gelior Bir Çözümü Varsa Yardımcı Olabilirmisiniz.
Kardeş seninkine benzer bir problem benimde basımda var eger bir çözüm bulursan bana da haber verebilirmisin lütfen
Harici diskiniz üzerinde ışık yanıyor mu ya da elinizle kontrol edebilirsiniz de çalışıp çalışmadığından emin olun. Çalışmıyorsa Box değişilebilir, ya da HDD üzerindeki entegre de problem olabilir.
windows 7 ahhhh ahhhh denediğin xp yüklü bilgisayarın usb portunun 2.0 olup olmadığını biliyormusun bence sen onu başka xp yüklü bir bilgisayarda dene bu usb harici diskler hiç güvenli değil ayrıca....
Bilgisayarım - Yönet Dİsk Yönetimi den HDD nin üzerine tıkladığında bölümü etkin olarak işaretle diyorsa etkin olaran işaretle... ve ya sürü harfi değiştir ve yolu dediğinde harf yok ise yeni harf atayıp diski görebilirsin..Bunlarda olamdı hızlı biçimlendir..iyi bir yazılımla herşeyi kuratabilirsin...ama 1tb lık disk usb den seni çok uğraştıracaktır..kolay gelsin..
Arkadaşlar hızlı biçimlendirme yaptım şimdi easy recovery ile tarıyorum hiçbişey bulamaıyo anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: ferhatgur
Arkadaşlar hızlı biçimlendirme yaptım şimdi easy recovery ile tarıyorum hiçbişey bulamaıyo anlamadım
Biçimlendirme yapmadan da verilerini kurtarabilirdiniz.
Easy recovery iyi bir veri kurtarma programıdır. Kurtarması gerekirdi. Programın diğer tarama seçeneklerini kullanın. Olmazsa başa veri kurtarma programları deneyiniz.