Şimdi Ara

İlginç bir video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eraycigim :D kestikleri vatandaslarin 30 lvl olduklarina emin olabilirsin :D ya da 27-28-29:D
  • kusura baqmayin yazimayi unuttum dikkatli baqarsaniz basta uxaktan gorunugu icin saglam yaraiklar gibi gozukuyo ama bi sahnede yakinlasiyo orda da dikkatli baqarsaniz skeleton olduklari belli oluyo
  • Bloods arkadaşım haklı adamların ellerinde A grade silahlar war ve uğraştıkları yaratıklar skeleton lar. Sıkıyosa böyle bi treni Tower Of Insolence de yapsınlarda görelim :) Ayrıca aralarındaki warlord lar kusura bakmayın ama tam birer kazmaymış. Bi kere tren yapacağın zaman warlord arkadasındaki trene güçlü ve etkili vurması için, Warlord sırtını duvara yaslamalıdır ki elindeki silahı salladığı zaman önünde kalan tüm moblara etkisi olsun. Ayrıca Necrovirüste sonuna kadar haklı bizimde yaptığımız trenlerde warlorda bir kez heal bastıktan sonra en az bir yaratık healcinin peşine verirdi. Sonra warlord treni bırakıp heal ciyi kurtarmaya çalışırdı :)

Ama yinede videoyu izlemek zevkliydi.
  • yaratik lvllerini,adamların silahlarını falan bilmem de,yaratiklar neden healera dönmüyorlar diyosanız,oradaki paladin yada DA (hangisiyse artik)(hani şu elinde yaksa olan) sürekli hate atiyo..

ayrica..söylendiği gibi,yaratiklar 30 lvl,partidekiler 70 lvl ise,nasil butun yaratiklarda drob var,onu da anlayamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombaci mulayim -- 29 Aralık 2006; 8:53:58 >
  • Ya Bende Keltirleri Toplıcam
  • bi keresinde bizde İA L2 Serverında(victoriada) böle bişey yapmıştık

bi posta çekioduk getiriyoduk warlordsan bi thirwirld ve diğeri(ismini unuttum kusra bakmayın) summonersan bi at skili tamam direk lvl 80
  • Bu toplu kesim nasıl yapılıyo?Bi ara ben bi serverda nasıl yaptığımı bilmiyom ama toplu kesim yapıyodum.Doomcryerımın bi skilliyle hepsini sabitliyip sonrada kesiyodum ama hiç sps ile olanını görmemiştim Bu arada warlord blue wolf zırhını giyiyo.Yani grade B
  • aqua splash skiliyle shadow..alan vuruşu
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxxshadowxxxx

Bu toplu kesim nasıl yapılıyo?Bi ara ben bi serverda nasıl yaptığımı bilmiyom ama toplu kesim yapıyodum.Doomcryerımın bi skilliyle hepsini sabitliyip sonrada kesiyodum ama hiç sps ile olanını görmemiştim Bu arada warlord blue wolf zırhını giyiyo.Yani grade B

Bak kısa yoldan şöyle yapabilrsin bence. Dragon Valley Caves ten Lair of Antharasa giden yoldan içeri gir ve Birinci yokuşa kadar arkada bakmadan ve hiç durmadan devam et. Sonra duvarı arkadana al ve bekle.. Sonrası en zevkli olan kısmı. :)

Ayrıca Warlord larda bir skill var ismini unuttum ama agresif olmayan yaratıkları üzerine çekmek için kullanıyo eğer warlordsan onuda kullanabilirsin. Çok iyi experience ve para kasma yoludur :D

• abi herifler kolayı bulmus yanlız o buyu spsde var c4 de ben bunu yapmaya calisam kesin sicarim ama bu aksam denicem eglenceli oluyodur herhalde hic denemedim
  • Ya arkadaşlar o Sps buyusunu ben biliyorum da, o buyu tek moba işlemiyor muydu?
  • nasıl yani ya.. train yapmadan lineage'in zevki olmaz ki...
    ve böyle 30 level'de olmucak gidip kariklerde train yapacaksın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLimieL

Ya arkadaşlar o Sps buyusunu ben biliyorum da, o buyu tek moba işlemiyor muydu?

Senin soylediğin büyünün adı Hydro Blast ama skillerinin arasına bakarsan Aqua Splash skili var. Bu skill vurulduğu zaman toplu Hydro etkisi yapar.
  • ewt denendi ve doğru skill ayni şekilde çalışıyor arkana takıyorsun 15 - 20 mob sonra duruyorsun birini seçip skile basıyorsun ve hepside yerde veya hepsininde canı azalıyor XD ama yüksek lvlli moblarda canını pek oynatamıyor çünkü skilin damagesi düşük XD
  • Burası Ancient Battleground dur ve o skeletonlar okadarda düşük lvl değildir. Yani ordaki oyunculara aşağı yukarı denktirler. Burası orjinalmidir bilemem ama orjinaldede Ancient Battleground da lvl kasma böyledir. Bütün mageler alan etkili büyülerini kullanırlar, archerlar burst shotlarını ve warlordlarda traini toplar. Bütün olay zamanlama meselesi ve bi kaç sn de biter. Tabi burdaki arkadaşlar baya bi abartmışlar olayı. En küçük bi hatada bütün party yatabilir .
  • Tabi benim sps extremedeydi. ben o skili aldım da kullanmak nasip olmadı

Zevkliymiş ama hehehe.
  • en iyi tren partyleri overlord-sps yada sorcerer -bishop -archer yada warlorddan olusan partylerdir. wawrlord treni yapar overlord skilleri sayridir magelere alan atıp kesmek kalır heheh ne yapardik es-l2 offf off bu videoyu izleyince aklıma o gunler geldi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLimieL

Tabi benim sps extremedeydi. ben o skili aldım da kullanmak nasip olmadı

Zevkliymiş ama hehehe.

elimiel sps ile oynadiysan ewxtreme de biliyosundur sps de 2 tane yerden su cikarma var senin o tekli dedigin aqua splash ti galiba ii hp goturuyo ve dedigin gibi tekli bide onun yarisi kadar hp goturen ayni sekilde vuran bi skill daha var o da alana vuruyo iste video da kullandiklari da oydu gelene gidene

• paylaşım için saol valla süpermiş hangi serversa bende bi bakıyım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.