Şimdi Ara

İlginç Cizgiler - Sizce Bu Nedir ! ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem acılırken ekranın tamamında "aaaa..."(a'nın üstünde tırnak olduğunu düşünün) çıkıyor. Bir sonrakı ekranlarda ise yukarıdaki resimde olduğu gibi sabit cizgiler.

Bu vaka ile karşılaşmadan önce fanımı temizlemek için laptopun içini açmıştım. Fanı çıkarmak için ekran kartınıda sökmem gerekti ve söktüm. Daha sonra bu vaka ile karşılaşınca, herhalde bi temazsızlık var diye tekrar söküp taktım. Ama değişen bir şey olmadı.

Bu vaka öncesi güncelleştirdğim basit bir mini program vardı. Acaba o mu etkili oldu diye onuda kaldırdım.

Ekran kartı driverını kaldırdım. En son güncel driverı kurdum.O da olmadı. Laptopun yanında gelen driver cd sindeki driverı kurdum oda olmadı... Her seferinde bana "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" dedi ekrankartı için.

Acaba bu vaka hakkında bir fikri olan var mı? Ya da bir çözümü olan ?

(Bu arada en son olarak windows 7 yi gelişmiş seceneğinden tekrar yükledim. Sanırım bu tam olarak format olmuyor. O yüzden en kısa zamanda laptopun yanında gelen windows vistayı kurmayı düşünüyorum. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altmisbir -- 23 Haziran 2010; 19:48:07 >

• Koydugunuz resimde sabit çizgi göremiyorum...

Çizgiler vb.. durumlar oldugunda genelde ekran kartının bellekleri bozulmus demektir. Ekran kartınız nVidia ise driverden kaynaklı sorun oluyor. En eski driverlerden bulup yüklemenizi öneririm. Bendeki sorunu böyle çözmüştüm. Başlat kısmında anlık titreme ve çizgiler olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan -- 23 Haziran 2010; 19:30:16 >
  • siz şuan resimdeki mavi çizgileri göremiyor musunuz ?
  •  İlginç Cizgiler - Sizce Bu Nedir ! ?

cep telefonumla paintten siyah fon görüntüsü. normalde o sayfa simsiyah (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altmisbir -- 23 Haziran 2010; 19:37:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altmisbir

siz şuan resimdeki mavi çizgileri göremiyor musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: scerit

quote:

Sen gül gül (: Ah bi bilsen neler çektiğimi (:

az önce resimdeki çizgilerle ekrandaki çizgileri larıştırdım. Resmin altına not düşüyorum. Bulanık olan cizgiler telefondan kaynaklandı. Siz daha net ve düz olanı baz alın diye. Meerse resimde gördüğüm düz ve net cizgiler ekranımdakiler (: Resimde düz ve net cizgi yok yani çildiriciiim

• Bir fikri olan yok mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scerit

quote:

Sen gül gül (: Ah bi bilsen neler çektiğimi (:

az önce resimdeki çizgilerle ekrandaki çizgileri larıştırdım. Resmin altına not düşüyorum. Bulanık olan cizgiler telefondan kaynaklandı. Siz daha net ve düz olanı baz alın diye. Meerse resimde gördüğüm düz ve net cizgiler ekranımdakiler (: Resimde düz ve net cizgi yok yani çildiriciiim

ben sadece mavi çizgiler görüyorum. başka çizgi de mi var?

• resimi değiştirdim. Mavi çizgi olmayan bir resim vardı. Yani Prt Sc nin almadığı,sadece benm gördüğüm. O yüzden cep telefonu ile çekip koydum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.