Şimdi Ara

İlginç donmalar.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim E7400 2.8 1*1 2GB 1066mhz bellek zotac 9600GT Amp! ekran kartın ve Win7 Ultimate.

Ninja blade'in rusçasını indirip kurdum ve sorunsuz bi şekilde full ayarlarda bitirdim hiç kasma olmadan dün inglizcesini bulup indirdim yine aynı ayarlarda 50 60 FPS alarak oynuyorm ama oyunda donmalar oluyor oyunu casper laptopta denedim ondada 4 gb ram 2.2 core2duo işlemci GT130M ekran kartı ve win7 ultimate var onda bu donmalar yok aynı şekilde modern warfare 2 de herşey full iki tane ayarı extra yapınca oyunda ara ara FPS 0 lanıyo aynı casper laptopta herşey full extra da onda böyle bi sorun yok aynı işletim sistemini kullanıyoruz ikisinede aynı dvd den win7 kurdum ikisinede kurdum oyunlar aynı sorunu ne anlayabildim nede çözebildim yardımlarınız bekliyorum.

• ekran kartının driverini güncelle belkı yararı olur
  • 191.07 kullanıyodum 195.62'i kurdum ve bunlar WHQL onaylı sonuç değişmedi hatta call of duty'de hafiften daha kötü oldu diyebilirim. Sorunu bi türlü anlayamadım PC'm o laptoptan çokçok daha iyi ama böyle garip bi sorunum var.

Bu gün pc'yi formatlayıp XP kurdum ve güncel driverları yükledim sonuç aynı sanırım sorunum ekran kartı driver'ı ile alakalı bi sorun.

Son olarakta 195.62yi kurduğumda win7'daki grafik performans puanım 6.9dan 6.8e indi acaba diyorumki nvidia'da ati gibi driver konusunda tökezlemeyemi başladı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 5 Aralık 2009; 22:44:44 >
  • Bu gün modern warfare 2'nin sorununu çözdüm sanırsam. Arkadaşın laptopunda gördüğüm kadaryla oyunda herşey fullde iken en alltaki iki seçeni EXTRA yaptığımda 2.5GB ram yior o ikisni HIGH yaptığımda 1.8GB ram yior sanırım belleğim yetersiz olduğundan donmalar yaşıyorum ancak bi forumda bu sorunu yaşayan başka bi arkadaş 2gb ram ile 64bit sevende sorun yaşarken 32bit seven kurduğunda sorun düzelmiş.

Ninja blade'in derdini hala çözemedim onunda ne kadar ram yedğini kontorl ettim 1.5GB geçmiyor.

(Bu gözlemleri görev yöneticisi ve Everest ultimate ile yaptım windows'un yediği ramle birlikte Call of Duty 2.5GB diğerleride aynı şekilde)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.