Şimdi Ara

İlginç ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim bilgisayarım kendi karar verdiği vakitlerde donuyor (kapatmadan düzelmiyor mouse falanda donuyor hatada yok) ama özellikle youtube açınca,program yüklerken başka bi site açınca yada herhangi bi site açınca kendi karar veriyor dolaştım durdum bu konularda şimdi yazıyorum nedenini merak ettim

ısınma yok
    yeni format attım virüs yok
    ekran kartı driverı güncel sürümde donuyor ama driversiz donmuyor

Görüntü Bağdaştırıcısı SiS 351 Mirage 3 IGP
    İşletim Sistemi Microsoft Windows 7 Ultimate
    CPU Türü Mobile DualCore Intel Pentium T4400, 2200 MHz (11 x 200)
    Anakart Adı Datateknik Exper V50SI1
    Anakart Çipseti SiS 672(FX)
    ram: 2gb

şimdiden teşekkür ederim

• Sis chipsetli cihazların windows 7 ile düzgün çalışmadığı konusunda tecrübelerim var. Daha önce bir kaç defa şahit oldum bu tip durumlara.
  • Bendede vardı bıktım o sorndan hatta teknık yardımdakı btutun yorumalarımda sorunum vardı ama pc sıdırladım etkılememıs labılır cıhazını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chrome kullanıyorsan flash player eklentinde sorun olabilir. ama bana sanki hdd bad sector sorunu gibi geldi. (forumda bulabilirsin) bir yavaş tarama yaptır istersen.
  • zaten ekran kartı yok ondada.bence donanımsal skıntı var xp kur.yine donarsa b.ihtimal donanımsaldır.birde bios güncellemesi yap marka ne bilgisayarın.
  • badssektör aradım yok xp denicem çok acayip sadece chromeda donuyor gizli pencerede donmuyor
    chromeda sorun olduğunu sanmıyorum donanımsal olsa oyunda zorluyorum donmuyor teşekkürler format atıp yazarım çözülürse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saila -- 28 Mart 2013; 20:35:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saila

merhaba

benim bilgisayarım kendi karar verdiği vakitlerde donuyor (kapatmadan düzelmiyor mouse falanda donuyor hatada yok) ama özellikle youtube açınca,program yüklerken başka bi site açınca yada herhangi bi site açınca kendi karar veriyor dolaştım durdum bu konularda şimdi yazıyorum nedenini merak ettim

ısınma yok
    yeni format attım virüs yok
    ekran kartı driverı güncel sürümde donuyor ama driversiz donmuyor

Görüntü Bağdaştırıcısı SiS 351 Mirage 3 IGP
    İşletim Sistemi Microsoft Windows 7 Ultimate
    CPU Türü Mobile DualCore Intel Pentium T4400, 2200 MHz (11 x 200)
    Anakart Adı Datateknik Exper V50SI1
    Anakart Çipseti SiS 672(FX)
    ram: 2gb

şimdiden teşekkür ederim

sis 662fx luna chıpsetlı bır anakartım vardı sonu hüsran oldu kartın. gta oynarken su falan geldıgınde kırılmalar kararmalar karısmalar oluyordu. msı markaydı. o gunden sonra bır daha sıs kullanamamaya yemın gıbı bırsey ettım.. sıs chıplerde sorun oluyor. bu bahsettıgın olay onboard bagdastırıcıdan kaynaklanıyor. ucuzundan bır ekran akrtı almanı tavsıye ederım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanal belleği denemiştimgizli penceredede dondu amaşuan ie kullanıyorum sorun yok ekran kartı almayı düşünüyorumda buna takılıyomu anlayamadım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: saila

sanal belleği denemiştimgizli penceredede dondu amaşuan ie kullanıyorum sorun yok ekran kartı almayı düşünüyorumda buna takılıyomu anlayamadım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşım chrome - flash sorunu tescillidir. Yükle safari ve dene sorunsuz çalışacaktır. Sorun tamamen yazılımsal bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.