Şimdi Ara

İlginç gelişmeler: Muhsin Yazıcıoğlu kazası/sabotajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BBP Lideri`nden TSK`ya can alıcı soru

İlginç gelişmeler: Muhsin Yazıcıoğlu kazası/sabotajı

Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu`nun hayatını kaybettiği kazanın üzerinden yaklaşık 6 ay geçti, ancak olay üzerindeki sis perdesi henüz aralanmadı.

Konuya ilişkin çalışmaları yakından takip eden BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, yeni bir iddia ortaya attı.BBP liderini aramaya giden askerî helikopterin olay yerinde düştüğünü hatırlatan Topçu, görgü tanıklarının bir askerin şehit olduğunu söylemesine rağmen Türk Silahlı Kuvvetleri`nin `Olayda yaralı yok` açıklamasını yapmasının akıllarda soru işaretleri bıraktığını söyledi. Kazanın gizlenmesinin şüphe uyandırdığını belirten Topçu, `Bu olayda bir şehit olduğunu herkes biliyor. Bir teröristin ölümünü bile internetten duyuran TSK, bunu neden açıklamadı?` sorusunu yöneltti.

Bugün Gazetesi`ne konuşan Topçu, olay yerini incelemeye gittiğini ve düşen Skorsky`nin kanatlarını gördüğünü anlattı. `Gittim gördüm, hâlâ kanatları orada duruyor. Kanat orada. Seri numarası var üzerinde. Pert olmuş.` diyen Topçu, bu yüzden Genelkurmay`ın `Helikopter kırıma uğradı. Ölü yok.` açıklamasını anlayamadığını ifade etti. Topçu, olayın fotoğraflarının ellerinde olduğunu kaydederek, şöyle konuşuyor:

`Bu olayda bir şehit olduğunu dünya alem biliyor. TSK, arama faaliyetlerinin neresindeydi? Neler yaptı? Neticesi ne oldu? TSK bu bilgiyi toplumla paylaşsa ne kaybeder?`

Genelkurmay İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, Özel Kuvvetler Komutanlığı`na ait Skorsky helikopterin, 12 kişilik DAK timinin bölgeye inişi sırasında kırıma uğradığını, ancak kimsenin yara almadığını söylemişti.

http://www.tumgazeteler.com/?a=5440672

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan79 -- 20 Ağustos 2009; 7:03:56 >

• Olmuş bitmiş.
  • Askeri helikoptede ölü olup olmamasının Muhsin Yazıcıoğlu ve olayın üzerindeki sis perdesi ile ne ilgisi var anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.