Şimdi Ara

İlginç sorunlar yardım lutfen. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam açıkçası bende böyle düşünmüştüm ama öyle olsa Türkiye'de adsl ile bile sorunsuz oynayanlar var bizzat gördüm. Hepimizde durum sıkıntılı olmalıydı. Ama yine sizinde anlattiginiz gibi EA serverları ile ilgili sıkıntı halen gözümün bir ucunda bakıyorum. Yada punkbuster origin ama tam olarak emin değilim sorun bu değil bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çetooooo kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam benim tek bi ihtimalim var internet. Altyapi çok kötü ve yoğun saatlerde darboğaz gibi bişey oluyor bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur0785

Maalesef hocam benim tek bi ihtimalim var internet. Altyapi çok kötü ve yoğun saatlerde darboğaz gibi bişey oluyor bence

Valla Bizimde Altyapı Kötü Umarım Çözüm Buluruz
  • Çok ilginç bir sorun harbiden.
    Ben yerinizde olsam bu kadar denemeden sonra bir orijinal windows satın alıp sistemimi öyle çalıştırmayı denerdim.
    Masaüstündeyken de sorununuzun devam etmesi internetinizle bir alakası olmadığını gösteriyor bana kalırsa , elektrikçiniz ölçüm de yapmış. Farklı farklı sistemlerde aynı sorunların devam ediyor olması gerçekten ilginç.
    Eğer windowsunuz lisanssız ise ben bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Sizin kurduğunuz windowslarda bir sıkıntı varmış gibi geliyor
  • elektrikle ilgili bir sorun oldugunu dusunuyorsaniz online ups alabilirsiniz sebeke dalgalanmasi varsa onleyecektir.modem degistirebilirsiniz.bf3 ben de oynuyorum aksam en yogun oldugu saatlerde bir sorun yok sistemimde oyle aman aman degil.win10 kullaniyorsaniz win7 deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.