|
İlginç tasarımıyla bilek dostu dikey fare, Logitech Lift tanıtıldı
-
-
farelikten çıkmış ütü olmuş bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
görseli google aratsan fare hariç her şey gösterebilir.
-
biraz daha zorlasa joystick kıvamına gelecekmiş.
-
sunları çantada kolay taşınabilir hale getirin gerisi çok da önemli değil
-
Mx vertical modelini ofiste yönetici arkadaş kullanıyordu, deneyip kullanmıştım gerçekten aşırı rahat. Tıklamalarda sıkıntı yok da işaretçiyi doğru hareket ettirmek için iyice alışmak gerekiyor. Normal mouse'ları kullanırken istemsizce dirseği kaldırma isteği bu mouse'ları kullanırken oluşmuyor, uzunca kullanmadım ama rahat geldi bana. Bir tık daha uygun fiyatlı modelin üretilmesi iyi olmuş ama hala pahalı :)
-
10 yılı geçiyor Microsoft Explorer Touch modelini kullanıyorum çok rahat çok işlevsel ama usb c bağlantısı veya bluetooth olmadığı için bırakmak zorunda kaldım.
Sonunda solakları düşünmüşler bir türlü yeni mouse alamıyordum.
Bunun pahalı olan modeli hem sağ el için hemde şarj edilebilirdi bu kalem pil seçeneği daha mantıklı.
Şarj mı bitti değiştir kullan. Hem şarj edilebilir kalem pillerim var direk değiştiririm. Sırf kendilerine bağlamak için dahili şarj edilebilir pile karşıyım sonra o bataryanın değişimi vs servise gitmek gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 19 Nisan 2022; 17:55:24 >
Bu tarz bileği sağa yatıran mouse lardan Microsoft unkini kullandım uzunca bir süre. Başlangıçta elin doğal pozisyonu böyle gözüksede ve hatta bir rahatlık hissi versede uzun süre sonunda bileğimi ciddi yordu. Şu anda Loghitech in Marathon 720 mouse unu kullanıyorum. Ve tabiki en önemlisi bilek destekli mouse pad ile. Kişisel görüşüm eli bu pozisyonda uzun süre kullanmak pek makul gelmiyor bana..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrag -- 19 Nisan 2022; 17:55:53 >
-
Bu tasarım uzun sürelerde işlevsiz mi diyorsunuz?
Eski Microsoft Explorer Touch mouseum usb c ile bağlanmadığı için uzun süredir mouse arıyorum hem sol el hem bluetooth olması lazım bu Logitech’in bir üst modeli vardı onu alacaktım ama dahili şarj edilebilir pilli ve sağ el diye bekliyordum.
Daha önce bu tasarımı kullanmadım ama bilek tutuşu anatomi vs diye reklamlarda mantıklı geliyor? Kullandığınız için soruyorum rahat değil mi? Neden değil? Ne kadar süre kullandınız?
Gidip mağazada test etsem bile uzun süre kullanım farklı ilk başta belki de rahat gelecektir sonra bileğim ağrırsa bu kadar ücreti ödediğime yazık olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 19 Nisan 2022; 18:5:25 >
Microsoft ergonomic sculpt klavye mouse setinin mouse unu kullandim ben. 2 yıla yakın. Onda da eli sanki serbest bıraktığınızda oluşan normal pozisyon bu gibi geliyor ilk basta. Fakat uzun süreli kullanimdan sonra bileğim ciddi yoruldu. Burda söyle bir durum da söz konusu olabilir tabi; Oyuncu koltuğum var ve kenarlardaki desteklere kolumu yasladığımda bilek düz pozisyona geliyor haliyle. Yani bu tarz bir mouse için bileği döndürmek zorunda kalıyorsunuz. Yinede kesin konuşmayayım. Baskalarının tecrübelerini de dinlemekte yarar var.
Tavsiye mouse a gelince; Bluetooth mouse lar arasinda istenilen her özelliği içeren sağlıklı mouse çok çok az. (Örneğin sağ sol scroll olayi yok mesela) Bahsini ettiğim mouse eksiksiz desem abartmış olmam. Gonül rahatlığıyla tavsiye ederim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ancak 90larda kullanılan iç içe geçen parçaları olan plastik su barkalarının mantığıyla olur herhalde.
-
Büyük farelerde olması gereken özellik elin bileği olabildiğinden ağırlıktan kurtarmak, karpal tünel rahatsızlığı daha çok küçük mouse kullanımında başa bela olan bir rahatsızlık. Ama mouse ne kadar büyüyor ise fiyatı da o kadar büyüyor. Herhangi bir mouse 50 tlye bulunuyorken bu tür büyük mouselar oluyor 1000 tl. Bu da müşteriyi karpal tünel mi yoksa çok pahalı mouse mu arasında bırakıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 20 Nisan 2022; 10:04:06 >
-
Maalesef haklısınız. Çare (hala) Aliexpress;
https://tr.aliexpress.com/item/1005002123426908.html
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
farelikten çıkmış ütü olmuş bu
|
Benzer içerikler
- play protect nedir
- hileli whatsapp
- instagram arama geçmişi
- instagram yazı stilleri
- instagram efekt arama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X