Şimdi Ara

İLGİNİZE!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Oyundayken Msnde Coktandır Olan Birisi Bana Oyun Oynuyormusun Die Sordu, Evet Dedim Wow Ve Ultima Oynarım Dedim,Wowda Lvl Kaç Dedi 70 Dedim,Bana Resmini Yollarmısın Cok Merak Ediyorum 70 Lvl Karakteri Dedi,Millete Önce Sordum Bişi Olurmu Die Kimse Olabilir Demedi Herkes Sen yolluyosan Bişi Olmaz Deyince Adama 2 Resim Yolladım,Yollar Yollamaz Msnim Baska Bi Pc de acıldıını Söledi,Otomatik Oturum Acma Sayesinde 15 20dk Bi O Beni Bi Ben Onu Düşürdük Durduk,Ardından Eleman Nie Msnden Düşüyon Dedi Bende Bundan Süphelendim Ama galiba Bu deil Dedim(Ancak Bu Bi Tuzaktı 2 Msns Acarak Beni Biriyle Tanıstırdı)Tanıstırdıgı Kişi Benim Msn Sifremin Bursadan Birinin Caldıgını Söledi Ve Hakkaten sifremi Geri Verdi, Ardından Biyere Kayıt Ettirirsen Bi Daha Msnin Hacklenemez Dedi Ve Basladı Dur Seni Kayıt Ettriyom Die Ancak Kayıt Sonunda Bana Gizli Sorumun Cvbını Sölememi İstedi,Ben Adama Madem Hackledin Adam Gibi Hackledim De Bende Baska Bi Adres Alam Dedim, Msnden Link Yollıyamıyom Dedi Cart Curt Dedi Msnim Tekrar Baska bi pc den Acıldı..Olayın Önemli Yanı Bu Adama Resim Atan Benim Ama Nasıl Yaptıysa Pcmi Yada Msnimi Ele Geçirdi Millete Benim Msnimden Adının Bülent Olduunu Söleyerek Çarlarını İstemiş. Beni Hackleyen kişi Türkiyenin En Büyük Sitesi Yani CyberWarior daki ERGENEKON(Forum yöneticisi) OldugunuSöledi.. Olayın Dier Bi ilginç Yanı Bu Msnim Wow la Alakası Yoktu Nod32-Keyloggerkiller-Ad-aware 2007 ile Taratmama Ragmen Wowumun Baska Mail Adresine Kayıtlı Olsada Bu Siteyede 3 Haftadır Girmedigim Halde Gmailimi HOtmailimi Wow daki Çarımı Gizli Sorularını Herseyini Deiştirdi...Su An Hiç bişi Yapamıyorum Varsa Cyberda Tanıdıgı Olan Yada Msnlerini Bİlen(frestger06@hotmail.com ve jacal_carlos@hotmail.com) bu msnlere dikkat edin Olurda Bi Yerden Eklerlerse..Bunlar Büyük Bi İhtimal Ankaradan Neden Derseniz Gizli Soru Cvbını Deiştiriken Bursa Benim Mekanım 16xyz dir Bu Adam Çorum 06xyz Yapmıs(Hiç bi İlin Posta Kodu Plaka İşaretiyle Baslamamazlık Yapamaz 06zyx Ankaraya ait Postakodudur). Arkadaslar Aklım Durdu bi Resim Yollamayla Bu adam Herseyimi Nasıl Ele Geçirir Üstelik hiç Bişi Almamıs Yada Virüs Programları Bişi Bulmamısken Yorumu Olan Fikir Paylasanlara Simdiden Tesekkür Ederim.
    NOT:Herif 3 Ay Önce Apply Yaptıgım Bi Sitenin Forumlarına Bile Girmiş Yabancı Olmasna Ragmen Beyler 70 lvl hunter alınıcaktır yazmıs..(Topunun Allah Belasını versin).

• Arkadaşım bende Nod 32 Kullanıyordum Lisanslı olarak ve sonrasında bende hiç birşey yok diyerekten şüphelenip Kaspersky Trial version'u indirdim onu silip uptade edip tarattıktan sonra 5-6 tane keylogger ve trojen çıktı.

Bilmiyorum nasıl iştir ama başına gelen şey çok kötü bir olay işte bu yüzden hiç msn'ede girmem girdirtmemde kimseyi.

Tekrar geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Arkadaşım bende Nod 32 Kullanıyordum Lisanslı olarak ve sonrasında bende hiç birşey yok diyerekten şüphelenip Kaspersky Trial version'u indirdim onu silip uptade edip tarattıktan sonra 5-6 tane keylogger ve trojen çıktı.

Bilmiyorum nasıl iştir ama başına gelen şey çok kötü bir olay işte bu yüzden hiç msn'ede girmem girdirtmemde kimseyi.

Tekrar geçmiş olsun.
    Savcılığa ver direk. Bu işler eskisi gibi değil. Adresin patlamış da olsa savcılık ne yapar eder bi şekilde o adama ulaşır. Üşenme git dilekçe ver adliyeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLoWeR

Savcılığa ver direk. Bu işler eskisi gibi değil. Adresin patlamış da olsa savcılık ne yapar eder bi şekilde o adama ulaşır. Üşenme git dilekçe ver adliyeye.

Alıntıları Göster
    Keşke dediğin gibi olsa cep telefonum'a dadanan birisinin numarasını verdiğimde aradan yani bundan 7 ay önce biz ilgilenip size haber vereceğiz demişlerdi şimdi ise ses seda yok.
  • quote:

Keşke dediğin gibi olsa cep telefonum'a dadanan birisinin numarasını verdiğimde aradan yani bundan 7 ay önce biz ilgilenip size haber vereceğiz demişlerdi şimdi ise ses seda yok.

Alıntıları Göster
    Saolun arkadaslar Fikir ve öneri İçin, Önce Su Gmaili Kurtarabilirmiyim Die Urasıcam Karaterin Sifresini Neyse Alırımda Gmail i Geri Almam Mesele 5 Gün içinde Bi Haber Geliyomus Gmail den. Gmailin İçinde Cok Sey Vardı.Pc yi Formatladım Yeni Bi Msn Adresi Aldım Blizzardada Gerekli Herseyin Resmini Cekip Arkadasımla Yolladım Ancak Korktugum Bu Adamlar illa Kendisinin atmasını istiyo Ama Kimligiminde resmini Yolladım Acaba yardımcı Olurlarmı.Bana Yenibi Gizli Soru ve Mail Adresimi Deiştirirlerse Bu Serefsizden Tamamen Kurtulurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: amdmania

Saolun arkadaslar Fikir ve öneri İçin, Önce Su Gmaili Kurtarabilirmiyim Die Urasıcam Karaterin Sifresini Neyse Alırımda Gmail i Geri Almam Mesele 5 Gün içinde Bi Haber Geliyomus Gmail den. Gmailin İçinde Cok Sey Vardı.Pc yi Formatladım Yeni Bi Msn Adresi Aldım Blizzardada Gerekli Herseyin Resmini Cekip Arkadasımla Yolladım Ancak Korktugum Bu Adamlar illa Kendisinin atmasını istiyo Ama Kimligiminde resmini Yolladım Acaba yardımcı Olurlarmı.Bana Yenibi Gizli Soru ve Mail Adresimi Deiştirirlerse Bu Serefsizden Tamamen Kurtulurum.

Alıntıları Göster
    ilginç,tanımadığın kişi neden msninde durur,böyle bir muhabbete neden girersin garip geldi bana?Elemena gelince cyberwarrior'danım diye yalan atan çok bebelik var,ben sanmam.Böyle bir olayda da virus programından ziyade firewall işe yarar...Birde bütün mail şifrelerin,kullanıcı adların aynımıdır,nasıl iştir...!

• Üye olduğun siteye msn adresini girmiş ve bu siteye giriş şifrenide msn'e giriş şifrenle aynı yapmış olabilirmisin.??
    bu durumda dediğin gibi ise, siteden birisi(sadece yönetici görebilir) msn adresini ve şifreni almış olabilir.
    Bu sayede wow char'ının resmine bakıp itemleri tahmin edip çalmaya değer olup olmadığına bakma için resim istemiş olabilir.
    Edit: yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eudimonia -- 22 Kasım 2007; 14:56:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eudimonia

Üye olduğun siteye msn adresini girmiş ve bu siteye giriş şifrenide msn'e giriş şifrenle aynı yapmış olabilirmisin.??
    bu durumda dediğin gibi ise, siteden birisi(sadece yönetici görebilir) msn adresini ve şifreni almış olabilir.
    Bu sayede wow char'ının resmine bakıp itemleri tahmin edip çalmaya değer olup olmadığına bakma için resim istemiş olabilir.
    Arkadaslar Wow Gmaile-Msnimi ELe Geçirdikleri ise Hotmail, Gmaile 3 Haftadır Girmiyorum Adam Msnmde 4 5 Aydır Vardı Ama Muhabbetimiz öle Cok Deildi Zart Die Biri Ekleyip Bişi İstese Vermezdim Zaten. Üstelik Sifreler Aynı Deildi. Gizli Sorularımı Ele Nasıl Geçirir Yaw, Hadi Onu Geçtim Bunun CW Den Olmadıgı %1000000 Bebenin Teki Hakkaten ama Bukadarıda Yapabilmesi Beni Cok Sasırttı Armut Gibi Bakıyom ekrana. Keylogger , Trojan Fln Bulunmadı Yoktu Böle Bişi de Sadece Adama Resim Yolladım Yolladıgım An Msnimi Eline Geçirdi.

• quote:

Üye olduğun siteye msn adresini girmiş ve bu siteye giriş şifrenide msn'e giriş şifrenle aynı yapmış olabilirmisin.??
    kim olduğunu sölermisin öncelikle şuan fazla giremiyorum sorunlar yüzünden bu nıck bana ait 1 kişiye verdim bu nıckın şifresini oda dunemaulda sevdiğim 1 arkadaş sen kımsın 1 dk ıcınde umarım yazarsın

gizli soruyu nasıldeğiştirmiş o adam yuh ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 22 Kasım 2007; 15:27:52 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eudimonia

Hiçbir forum scriptinde (phpbb, vbulletin vs) istersen sitenin admini ol kimsenin şifresine ulaşamazsın.

Ben de zamanında bu hack işleriyle ilgilendim, bir siteye yanlışıkla verdiğim bir zarardan dolayı (bir türk müzik grubunun sitesiydi) dava açılmaktan son anda kurtuldum ama ondan sonra uğraşmayı bıraktım böyle şeylerle. Bu keylogger vs o zamanlar bu kadar yaygın değildi. Muhtemeleren adam senden bir dosya transferiyle açılan bir porttan sızdı. Bu resim yollamanın başka bir açıklaması olamaz. Güncel yöntemler hakkında bilgim yok pek...

• quote:

Orijinalden alıntı: TuGhAn

quote:

Orjinalden alıntı: eudimonia

Hiçbir forum scriptinde (phpbb, vbulletin vs) istersen sitenin admini ol kimsenin şifresine ulaşamazsın.

Ben de zamanında bu hack işleriyle ilgilendim, bir siteye yanlışıkla verdiğim bir zarardan dolayı (bir türk müzik grubunun sitesiydi) dava açılmaktan son anda kurtuldum ama ondan sonra uğraşmayı bıraktım böyle şeylerle. Bu keylogger vs o zamanlar bu kadar yaygın değildi. Muhtemeleren adam senden bir dosya transferiyle açılan bir porttan sızdı. Bu resim yollamanın başka bir açıklaması olamaz. Güncel yöntemler hakkında bilgim yok pek...

Alıntıları Göster
    Muratım Benim Bülent Xujarekin 2 Yıllık Gercek Sahibi Andac la Abisine Kaynamıstık Freedom Hakkında... Bwal,Cinebaz,Crazzyx,Lastmetal Bunların Hepsini Biliyosam anlmıssındır...Insane,Denovo Baska Varsa Sor Muratım Hepsini Söliyim

• quote:

Muratım Benim Bülent Xujarekin 2 Yıllık Gercek Sahibi Andac la Abisine Kaynamıstık Freedom Hakkında... Bwal,Cinebaz,Crazzyx,Lastmetal Bunların Hepsini Biliyosam anlmıssındır...Insane,Denovo Baska Varsa Sor Muratım Hepsini Söliyim

Alıntıları Göster
    bülent zaten 1 sende var bılıyorum ya çok üzüldüm msn verdım sana ekle ıngılızce bı yazı hazırlayalım hemen sana benımde prblem var bıraz yokum cunki hemen yazalım1 ticket ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuRaT

bülent zaten 1 sende var bılıyorum ya çok üzüldüm msn verdım sana ekle ıngılızce bı yazı hazırlayalım hemen sana benımde prblem var bıraz yokum cunki hemen yazalım1 ticket ...

Alıntıları Göster
    prki freedom un bır zararrını goruyormusuunz arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

prki freedom un bır zararrını goruyormusuunz arkadaslar ?

Alıntıları Göster
    Ben şu ana kadar hiç görmedim diyebilirim.
  • quote:

Ben şu ana kadar hiç görmedim diyebilirim.

Alıntıları Göster
    Yok Yaw Freedom Temiz Hakkaten Ama Merak Ettigim Bu Adam Benim Harddiskim C: D: ve Oyundur Sistemdir Programdır Alayı C: de Bu Adam D: De Müziklerle Kücük Oyunlar ve Müzikler var Format attıgım C: idi D: ye Girebilirmi ? Tabi Bu adam Pc me Girdiyse ki Sanmıyom Ama Msn Portuyla Benim Bilgilerimi Ele Geçirdiyse Fln Kafam Karıstı iice Arkadaslar...
    Blizzarda Mail Attık Herseyi Tek Tek SS lerini Cekerek Blizzard Sizcede Bana yeni Bi Gizli Soru Yada Cevabını Verip Hacklenen Gmailimide Bu Yeni Mailime Cevirebilirlermi? Bilgisi Olan Varmı?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdmania -- 22 Kasım 2007; 18:50:15 >

• quote:

Yok Yaw Freedom Temiz Hakkaten Ama Merak Ettigim Bu Adam Benim Harddiskim C: D: ve Oyundur Sistemdir Programdır Alayı C: de Bu Adam D: De Müziklerle Kücük Oyunlar ve Müzikler var Format attıgım C: idi D: ye Girebilirmi ? Tabi Bu adam Pc me Girdiyse ki Sanmıyom Ama Msn Portuyla Benim Bilgilerimi Ele Geçirdiyse Fln Kafam Karıstı iice Arkadaslar...
    Blizzarda Mail Attık Herseyi Tek Tek SS lerini Cekerek Blizzard Sizcede Bana yeni Bi Gizli Soru Yada Cevabını Verip Hacklenen Gmailimide Bu Yeni Mailime Cevirebilirlermi? Bilgisi Olan Varmı?.

Alıntıları Göster
    Merak etme Blizz halleder.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLoWeR

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

Bu arkadaşın dediğini yaparsan geri alırsın accountunu. olayı yapan paçozlarında bi taraflarından kan gelir. kesinlikle başvur. işe yaradığını bir akrabamızın dilekçesinden dolayı biliyorum. git ver dilekçeni o moronlarda görsün gününü.

• quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

Bu arkadaşın dediğini yaparsan geri alırsın accountunu. olayı yapan paçozlarında bi taraflarından kan gelir. kesinlikle başvur. işe yaradığını bir akrabamızın dilekçesinden dolayı biliyorum. git ver dilekçeni o moronlarda görsün gününü.

Alıntıları Göster
    bildigim kadariyla normalde msn gorusmelerinde ne senin portun nede ip numaran karsı taraftan gozukebiliyor.
    ancak 2 durum dısında.

-webcam yada sesli gorusmeler
    -dosya transferi

bu iki durumdan birinde karsı taraf cesitli programlar vede windows'un kendi destegi sayesinde once senin ip numaranı sonrada acık portlarını kabak gibi gorur. isin bu kısmından sonrasi sadece biraz bilgi ve deneyim meselesi. sana gecmis olsun diyebiliyorum sadece. ama ufak bi tavsiyem olucak. suanda benim piyasada en cok guvendigim anti-virus programı kaspersky'dir. reklam olarak algılanmaz umarim ama hakikaten saglam bi program. tavsiye ederim hatta paraya kiyip orjinal alın. gercekten ii koruyacaktır sisteminizi. tekrar gecmis olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SaGini

bildigim kadariyla normalde msn gorusmelerinde ne senin portun nede ip numaran karsı taraftan gozukebiliyor.
    ancak 2 durum dısında.

-dosya transferi

bu iki durumdan birinde karsı taraf cesitli programlar vede windows'un kendi destegi sayesinde once senin ip numaranı sonrada acık portlarını kabak gibi gorur. isin bu kısmından sonrasi sadece biraz bilgi ve deneyim meselesi. sana gecmis olsun diyebiliyorum sadece. ama ufak bi tavsiyem olucak. suanda benim piyasada en cok guvendigim anti-virus programı kaspersky'dir. reklam olarak algılanmaz umarim ama hakikaten saglam bi program. tavsiye ederim hatta paraya kiyip orjinal alın. gercekten ii koruyacaktır sisteminizi. tekrar gecmis olsun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SaGini

ancak 2 durum dısında.

-dosya transferi

İlgilenen Tüm Arkadaslara Tesekkür Ederim DH Yöneticileride Cok ilgilendi Hepinizden Allah Razı Olsun Artık iş Blizz e Kaldı, PC Formatlandı Dedigin Gibi Sagini Ona Resmi BEn Yolladım Aldıgı Gbi Msnimi Ele Geçirdi...Çarım ve Mail Adresim deişebilirse Bu Seferde Bişi Yapmam Ama Ona Maille(Kafeden) Saglam Bi Göz Boyaması Yaparım Olaki Bidaha Olursa(Allah Korusun) O zaman Savcılıga Hakkaten Basvrurum.G...nede Cam Yarmasını Sokarım Bi Güzel.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SaGini

ancak 2 durum dısında.

-dosya transferi

İlgilenen Tüm Arkadaslara Tesekkür Ederim DH Yöneticileride Cok ilgilendi Hepinizden Allah Razı Olsun Artık iş Blizz e Kaldı, PC Formatlandı Dedigin Gibi Sagini Ona Resmi BEn Yolladım Aldıgı Gbi Msnimi Ele Geçirdi...Çarım ve Mail Adresim deişebilirse Bu Seferde Bişi Yapmam Ama Ona Maille(Kafeden) Saglam Bi Göz Boyaması Yaparım Olaki Bidaha Olursa(Allah Korusun) O zaman Savcılıga Hakkaten Basvrurum.G...nede Cam Yarmasını Sokarım Bi Güzel.

Alıntıları Göster
    resim olayı şudur, sen resim yolladığın an peer to peer yapman gerekiyor ve ip'ni tespit eder...
    ip'den sonra port search falan yapıp açık bulup girmiş olabilir...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.