Geçmiş olsun. Umarim çok geçmeden hesabına tekrar kavuşursun. Savcılığa suç duyurusu için tereddüt etme bile, sana ait mail adresi yada ispatlayabileceğin hizmet karşılığı ödeme teşkil eden diğer internet hesaplarının çalınması zaten suç teşkil ediyor. Emniyet Genel müdürlüğü çatısı altında Bilişim Suçları ile ilgilenen birimler mevcut, en azından bilgi alıp hakkını arama yolunu deneyebilirsin.
Msn'den konuştuğunuz kişinin IP adresini görebilmek için dosya transferine vs. gerek yok. Hemen hemen hepimizin kullandığı Netlimiter programı bile konuştuğunuz kişilerin IP adreslerini ve portunu gösterir.
Konuyu açan arkadaşa; öncelikle geçmiş olsun. Fakat antivirüs ile firewall aynı şey değildir. Aklında bulunsun. Basit bir firewall programı yazmış olduğun durumda bilgilerini koruyabilirdi diye tahmin ediyorum.
Bu ara wowda acayip bir virüs şifre çalinma olaylari oluyor.Bir gün önce virus realmlisti değiştirmiş meğersem başka bir servera bağlaniyormuşum. tabi sonradan çaktim olayi ve şifremi hemen değiştirdim. yoksa o girdiğim şifre birilerinin eline ulaşmiştir. herkeze tavsiyem ACC satışı takası alımı yapmayın. üzerinize ait ise hertürlü geri alabilirsiniz.addonslari mümkünse sadece gerekli olanlari ve güvenilir sitelerden çekmeye gayret edin ve addons çektirten sonra oyunu başlatmadan virus ve keylogger varmi bir tarattirin pcyi. ben korkumdan yeni cikan addonslardan bi tane bile indiremedim.
Tesekkür Ederim Arkadaslar. Evet Bundan önce Dilim Bi Kere Yanmıstı Zaten Ancak Bunu Yabancı Gold Sitelerine Para KAsan Adamlar Almıstı Onu Keyloggerla Addondan Yedim,Dedigim Gibi Bunu Yapan Türk Msnden Herseyi Halletti Tabi Bi Hatam Yokda Deil Bazı Bilgiler Birbirini İçeriyordu.Savcılıga Basvuruyu Hakkaten Dünden Beri Ciddi Ciddi Düşünüyorum.
hic acıma. direk basvur bence. belki yavas isler islemler ama olaki bi sonuca varirsan emin on pek cok kisi bunu yapmaktan vazgecebilir. hic deilse akıllarında "?" oluşur. bu arada yukarıda bi arkadas anti-virusdense firewall demis. kaspersky'nin gusel yanıda bu. ikisi birden :) bu arada yardım edebildiysem ne mutlu bana. sanada kolay gelsin. Allah sabır versin
Dosya göndermeni istemesinin sebebini bilemiyorum ama o kişinin kullandıgı programla alakalı olabilir çünkü MSNde yazışma yaparken bile konuştugun kişinin IPsini ve hangi portu kullandıgını gösteren programlar var.
ama bildiğim kadarı ile yazışma haricinde dosya gönderimi ve alımı için kullanılan portun Windows güvenlik duvarı tarafından izinli olması gerekiyor yani buda o portun açık durumda oldugunu gösterir yani adam direk açık portunu program yardımı ile gönderdiğin dosya sayesinde bulup içeri sızmış sanırsam büyük geçmiş olsun.
Benim önerim tanımadıgınız kişiler ile ( reelden tanımadıgınız ) kesinlikle internet üzerindne dosya alış-verişinde bulunmayın. Hangi program olursa olsun.
Tekrardan büyük geçmiş olsun kardeşim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme