Şimdi Ara

İlhan Cavcav'dan sakal yasağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, 'maçlara sakallı çıkma yasağı getirilmeli' diyerek, Gençlerbirliği'nde maçlara sakallı çıkan futbolculara 25 bin TL ceza kesilmesi talimatı verdi. Cavcav sakal bırakanlar futbolcuları için ilginç de bir yorum getirdi: Yahu arkadaş, burası imam hatip okulu mu?
    Neden bu şekilde bir karar aldınız sorusuna ise Cavcav,"Yahu kardeşim niye böyle bir karar aldım ? Ben söylüyorum ayıp oluyor belki. Ben 80 yaşındayım ve her gün traş oluyorum be kardeşim. Ne o Beşiktaş'ın antrenörü çıkıyor böyle bir sakal ? Volkan Böyle bir sakal? Selçuk'ta sakal, Beşiktaşlılar da sakal. Yahu arkadaş, burası "imam hatip okulumu"? sen spor yapıyorsun. Sen ilerlemede, gençlere örnek olacaksın. 23 yaşında benim torunum var ve sakal bırakıyor.

Kaynak: hurriyet

Bu kadar saçma bir yorum olamaz o kadar sorun varken buna mi takıldın be adam? O zaman uzun saçlı dövmeli futbolcular da olmasın rock grubu mu burası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatımda okuduğum en berbat fıkra.

• Allah başka dert vermesin cavcava

• Koca Gençlerbirliğinin başkanı bu kafada ise diğer kulüplerin halini düşünün
  • Zaytung mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeğenine baksın önce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gençlerbirliği her maçta 50 seyirci ile oynuyor adamın derdine bak
    İlerlemiş yaşına rağmen bıyıklarını ve saçlarını boyaması takıntılı bi insan olduğunu gösteriyor zaten.Böyle insanlar başkalarınında kılığına kıyafetine saçına başına karışır.Rahtmetli Büyükannemden biliyorum :)
  • ilhan amca yaşlandı iyice
  • Spor dan başka herşeyle ilgilenen bir Aziz YILDIRIM var sanırdım.
  • Türk futbolu bu trollden acil kurtulmalı adam kazık çaktı kulübe ölene kadar gitmeyecek belli ki
  • bence hakli Cavcav, rezillik bu adamlarin sakallari ki benim sakalla sacla derdim olmadi ama yakismiyor. nasil bazi yerlerde giyim kodu ve gorunus onemliyse bundada ayni durum gecerlidir. umarim diger kuluplerde uygular. ozek hayalarindan ne bok yapiyorlarsa yapsinlar ama kulubu temsil ederek ciktiklari maclarda ceki duzen vericekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Yeğenine baksın önce.

erdal beşikçioğluna laf yok.. en yiğit adamlardan şu oyuncu piyasasında gördüğüm..
  • Şimdi Kanal7'de denk geldim gerçekten doğruymuş bu haber. Neyin kafası bu arkadaş?
  • Devletin bakanı sakal bırakıyor sıkıysa ona laf söyle cavcav. Anca gücünün yettiğine çatarsın.

• Milletin sakal bırakması insanları neden geriyor ki? Anlamıyorum.
  • Sirada etek tirasi kontrolu var.Ben 80 yasindayim her gun yapiyorum onlar niye yapmayacak alala.

• İzmirli Samuray kullanıcısına yanıt
    Bunu size sormak lazım.Tek taraflı demokrasiyi işletenler?Neyse,burası yeri değil.Konuyu kirletmeyelim,adminlere fırsat VERMEYELİM!

• eger mevzu insan haklari ise, o zaman neden formalarla sahaya cikiyor futbolcular? neden polisler sakal birakamiyor yada askerler neden birakamiyor?

eger sen bir kulubu temsil ediyor isen o kulubun sartlarini yerine getireceksin. ozel hayatinda ister sakalli giz ister takunya ile kimse karisamaz ama sahada temsil ettigin kuruma uymak zorundasin.

bu kadar basit. anlamayanlara kapak olsun.
  • Haklı bulanlar köseler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.