Şimdi Ara

İLHAN MANSIZ EVY LADY REKLAMIIII (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
54.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi Kiz MAKiNA Gibi BeLa Bi Şey aaaaaahh o Beyaz Şortu Yoqmu offffff uLeN offffffff KalÇasindaKi BEYAZ ŞORT OLAYM BEN ONUN.....
  • abi bu kız nerde okuyo bilen war mı?
  • güzel hatun
  • ya bunun neresini güzel buluyorsunuz anlamış değilim ama

Türk erkekleri işte :D

uehuehueheuheu
  • kız cok güzel oynamıs..

ilhanında dövmesi cok güsel
  • ilhanın boyu baya kısaymıs ama
  • bize de yolla ulan
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

kız cok güzel oynamıs..

ilhanında dövmesi cok güsel

sen bare yapma yaw
  • beyler kız güzelde bakmaktan başka bişey yapamıyoz yiyen yemişl onu bize kalmaz böyleleri benim sizden istedim orda çalan şarkıyı bilen var klip değilde şarkısını(kızı bırakın baktınca daha fena olursunuz ben öle yaptım valla)
  • jimena ya karşı olanlar topici mi açsam ajaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: rhapsody

jimena ya karşı olanlar topici mi açsam ajaba

bu konuda neden bu kadar hassassın bende onu anlamadım..

bu arada reklamdaki hatun manyak güzelmiş ama reklam amacına ulaştı mı onu bilemiyorum çünkü bayanlardan çok erkekler etkilenmiş durumda
  • dedim ya çekemiorum işte
  • Kusura bakmayın arkadaşlar ama bayağa zevksizmişsiniz Bi kere kızın vücudu pek düzgün değil. Yüzü de öyle çok güzel bişey değil ama idare eder. Reklamda gayet iyi oynadı, ona sözüm yok ama sizin bu kadar ahım şahım bişeymiş gibi bahsetmenize bayağa güldüm doğrusu. Daha ne kızlar var buna beş basan, ama siz buna da müthiş hatun diyorsanız artık, zevkinize saygı duymaktan başka çare yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *PheBe*1907 -- 5 Aralık 2005, 23:43:23 >

• budur

• Ben Dedim Burası delik dolu Çimentoyla kapatalım dedim ama siz beni dinlemediniz.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacitanay

bize de yolla ulan

araya kaynamişsin seni kimse kaale almamiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: di_ez_bilgisayar

Ben Dedim Burası delik dolu Çimentoyla kapatalım dedim ama siz beni dinlemediniz.......

• quote:

Orjinalden alıntı: di_ez_bilgisayar

Ben Dedim Burası delik dolu Çimentoyla kapatalım dedim ama siz beni dinlemediniz.......

ne demek istedi acaba
  • ya ben buldum bu kızın fotolarını ama o kadar guzel deıl bakın adresi wereyım sıze tabıkı bu kız o ismını werdiniz ya o jimena tonietti.reklamdakıne pek benzetemedimde www.resumiendo.com.ar/images/fotos/casting/FOTO_10_-_Maya_1o_-_Jimena_Tonietti.jpg ..... bu arada ben de onun fotolarını ararken buldum bu formu baya sewdim ama muhabbetler ii umarım aranıza hoş gelmişimdir hepinize selam lar...
  • eywaLLah sağoL ama bende benzetemedim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.